Şimdi Ara

Gta 5 Anlık Takılma Problemi(Sinir Bozucu Düzeyde) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
3
Favori
51.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi anlamıyorum fraps ile bakıyorum fps 32-33 falan aniden 30 oluyor kasma oluyor.Çok büyük bir sorun değil ama göz zevkini etkiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu 75hzden 60a alın. Fps sabitleniyor ama bu sorun ortadan kalkıyor.
  • Aynı sorun bende de var. Normalde 40-50 fps arası oynarken sanki 20 fps'ye ani düşüşler oluyor gibi takılıyo oyun. Sistemim şöyle ;

4670K
    770 4gb
    8gb ram
  • İşletim sistemi : Windows 8.1 Pro x64
    İşlemçi : AMD FX(tm)-8150 Eight-Core Processor (8 CPUs) 3,60 GHz
    Bellek : 4 Gb - G.Skill DDR3 1600MHz
    Ekran kartı : NVIDIA GeForce GTX 770 4GB

Benimde sistem bu, birden fazla foruma konu açtım ama çözen olmadı daha çıktığı günden beri problem devam ediyor.
  • arkadaşlar bu genel bir sorun ancak patch ile düzelecektir şu ana ayarlarla oynamanın bir mantığı yok çünkü hiçbir işe yaramıyor normal'de dahi olsa ani fps düşüşleri oluyor 60 hz 59 hz düşürdüm yine fayda etmedi gta 5 exe'ye yüksek öncelik tanıdım nafile nvidia kontrol panelde maksimum performans ve üçlü ara belleklmeyi aktif ettim malesef olmuyor takılıyor rockstar umarım bu işi çözer
  • Oyun kesinlikle sorunlu. i7 3770k, GTX970, 16GB RAM, SSD'li sistemde bile donmalar oluyormuş:
    https://www.youtube.com/watch?v=yuQu-y0GnPM
    Ram ile hdd ile filan hiç alakası yok. Bu sistemle de takılıyorsa zaten hangi sistemle oynuyacaz?
  • Çok çok iyi sistemlerde bile bu sorunla karşılaşıyorsak rockstar az da olsa çuvallamış demektir

• Yeni gelen güncellemeden sonra deneyen oldu mu ? Düzeltmişler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Simurg

Yeni gelen güncellemeden sonra deneyen oldu mu ? Düzeltmişler mi ?

Bende bi değişiklik yok hala devam ediyor sorun. R* resmi formunda da yama notlarını paylaşmamışlar bu arada ne geldi bilmiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crestand -- 21 Nisan 2015; 16:40:58 >
  • aynen yeni gelen güncellemede fayda etmedi sorun hala devam ediyor açıkcası nvidia kaynaklı driver problemide olabilir diye düşünüyorum bu sorunu yaşayan çoğu kişi nvidia ekran kartı kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

aynen yeni gelen güncellemede fayda etmedi sorun hala devam ediyor açıkcası nvidia kaynaklı driver problemide olabilir diye düşünüyorum bu sorunu yaşayan çoğu kişi nvidia ekran kartı kullanıyor

sorun nvidia yada driver ile alakalı değil hocam.Bende AMD gpu var yinede aynı sorun var internette araştırdım, r9 280X,gtx 960-970-980 kullanıcılarında bile var ama aynı sistemi kullanan başka insanlarda yok.Yani aynı 2 sistemi yan yana koyun birisinde düzgün çalışırken diğerinde çalışmıyor sorun tam olarak ne çözülebilmiş değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

quote:

aynen yeni gelen güncellemede fayda etmedi sorun hala devam ediyor açıkcası nvidia kaynaklı driver problemide olabilir diye düşünüyorum bu sorunu yaşayan çoğu kişi nvidia ekran kartı kullanıyor

sorun nvidia yada driver ile alakalı değil hocam.Bende AMD gpu var yinede aynı sorun var internette araştırdım, r9 280X,gtx 960-970-980 kullanıcılarında bile var ama aynı sistemi kullanan başka insanlarda yok.Yani aynı 2 sistemi yan yana koyun birisinde düzgün çalışırken diğerinde çalışmıyor sorun tam olarak ne çözülebilmiş değil

bu rockstar nasıl bir firma yaaa oyunu defalarca ertelediler yetmedi preload da millete sinir krizi geçirttiler o da yetmedi şimdide fps drop sırada ne var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

quote:

bu rockstar nasıl bir firma yaaa oyunu defalarca ertelediler yetmedi preload da millete sinir krizi geçirttiler o da yetmedi şimdide fps drop sırada ne var

Bende sinir oldum ama bir yandan da kızamıyorum adamlara neredeyse çoğu sistemde çok iyi çalışıyor

• hard disde aynı sorun varken ssd geçtiğimde düzeldi
  • yani bir oyun oynayacağız diye ssd ye mi geçelim oldu.... oyunu orjinal al üstüne bir ssd al sistem gereksinimlerinde ssd şart diye ibare yok
  • Ssd ile alakalı olduğunu sanmıyorum ben çünkü konuyu araştırırken bir kaç kişi daha ssd den bahsetmiş ve sorunu yaşayanlardan bazıları zaten ssd kullandığını belirtmiş. Ssd ile alaklı ise bile R* çözmesi lazım oynayan herkesin ssd kullandığını düşünmüyorum elbet vardır hdd kullananda.
  • takip ediyorum
  • Denetim Masası > Donanım ve Ses > Nvidia Denetim Masası > 3D Ayarların Yönetilmesi > Program Ayarları > Ekle > Grand Theft Auto V (gta.exe) > Aşağıdaki ayarlar kısmından => Güç Yönetimi Modu > Maksimum Performansı Tercih et.

Yukarıda bahsettiğim şekilde çoğu insanın problemi çözülmüş. Umarım işine yarayan olur. Ayrıca direk olarak bilgisayarın Güç Seçenekleri bölümünden Yüksek Performansa ayarlayıp bu problemden kurtulanların yazılarını okudum.
  • Ikisinide deneyeceğim bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Sidwalker

Denetim Masası > Donanım ve Ses > Nvidia Denetim Masası > 3D Ayarların Yönetilmesi > Program Ayarları > Ekle > Grand Theft Auto V (gta.exe) > Aşağıdaki ayarlar kısmından => Güç Yönetimi Modu > Maksimum Performansı Tercih et.

Yukarıda bahsettiğim şekilde çoğu insanın problemi çözülmüş. Umarım işine yarayan olur. Ayrıca direk olarak bilgisayarın Güç Seçenekleri bölümünden Yüksek Performansa ayarlayıp bu problemden kurtulanların yazılarını okudum.

İşe yaramıyor. Belki işe yarar diye olabilecek en düşük ayarlarda denedim. Yine de donmalar devam ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.