Şimdi Ara

gta 5 birden donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir hafta önce gta 5 aldım. 30-50 arası fps veriyor ama 5 dk sonra bilgisayarım donuyor ve ctrl+alt+del filan hiçbiri yemiyor reset atmak zorunda kalıyorum bide donmadan bir kaç dk önce anlayabiliyorum çünkü donmadan önce oyunun bazı nesneleri yeşile dönüşüyor mesla araba, trafik ışıkları gibi ama bazende 3 saate yakın oyunu oynayabiliyorum yardımcı olusanız sevinirim

• Bende farklı bir olay ile karsilasmistim. Oyun bazen 10 dakikada donuyor ve reset atıyordu. Donanım akla gelir fakat windows minidumb dosyası hatayı kernel vs olarak veriyordu. Yeni sistem kurulumu sonrası win8 yine aynı oluyordu gta5 ile.. Bende win10 a geçtim sorun kayboldu. Tahminim gta5 bazı guncellemeleri sistem ile sorun çıkarıyor. Win8 kullaniyorsan 10 a geç bir dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de karnel hatası veriyordu ben settings dosyası var belgeşerimde DX_Version value= sıfır yaptım o hata düzeldi bu arada windows 10 kulanıyorum :D
  • şuan ine karnel hatası vermeye başladı görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu diye sağ alta yazı geliyor oyun donuyor höpörlerden dıt diye ses geliyor ctrl+alt+del filan hiç biri yemiyo ama 2 dk sonra kendiliğinden kapanıyor yardımcı olursanız sevinirim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krl_can -- 7 Şubat 2016; 11:35:14 >
  • donanımlarınız ne ki? bende ekran kartı yetmeyince renklerde değişme başlamıştı. Ekran kartını değiştirdim şimdi de işlemci çok çalışıyor :)
  •  gta 5 birden donuyor
     gta 5 birden donuyor gta 5 birden donuyor gta 5 birden donuyor

Nividia geforce gt 630 m
    intel i5-2450m 2.50 ghz
    8gb ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krl_can -- 7 Şubat 2016; 13:30:36 >

• abi acill yardım lazım delircem oyuna update gelse çözülürmü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.