Şimdi Ara

GTA 5 Bitince Yapılacaklar ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi günler , GTA 5 oyununu sipariş ettim 3-4 düne elimde olur . Oyunu bitirince neler yapayım sizce ?

- Benim aklıma gelen ve heves ettiğim ; Oyunda kendime son model çok pahalı bir bisiklet alacağım bu bisikletle şehri dolaşacağım , dağa tırmanacağım , Hareketler yaapcağım .

Aklıma gelirse eklerim lütfen sizde öneriniz...

• multiplayerde çoş bence ps3 sahibi değilim fakat sırf gta5 mp için ps3 almayı düşünüyorum sinlgesini oynamıycam bile :)
  • Konuyu birde ps3 forumuna aç ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox sahibiyim ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: merseyhmon

multiplayerde çoş bence ps3 sahibi değilim fakat sırf gta5 mp için ps3 almayı düşünüyorum sinlgesini oynamıycam bile :)

arkadaşım gta5 online de bişe yokki boş boş bile gezemiorsun çok fazla hata var arabalar kayboluor bazı serverlerde uçak helikopterler yok rezillik gta 4 ün mp si daha iyidir. gta 5 online yi en fazla 9 saat oynamışımdır (4 5 aydır oyun elimde). single side okadar iyi olmasada yani bazı arkadaşlarınız varsa tabiki gta 5 mp ninde tadı çıkıyor ama bir muddet sora sıkılıyorsunuz her şeyi 5 6 saate yapıp bitirdikten sonra aynı şeyleri tekrardan yapmaktan sıkılıyorsunuz. uzaktan gerçekten iyi gelebilir ancak gerçekten çok kötü bende ilk aldıgımda 5 güne oyunu bitirdim onlineye girdim bende singleden daha iyi olacagını bekliyordum ancak her şeyi yaptıktan sonra (3 4 kişi) aynı şeyleri yapmaya devam ettik ve yaklaşık 1 aydır oyunu oynamıyorum çok sıkıcı geliyor artık. eğer ps3 ü onun için alcaksan hayal kırıklığına uğrayabilirsin. PC de GTA 4 Mp oyna daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktaygngrd

quote:

multiplayerde çoş bence ps3 sahibi değilim fakat sırf gta5 mp için ps3 almayı düşünüyorum sinlgesini oynamıycam bile :)

arkadaşım gta5 online de bişe yokki boş boş bile gezemiorsun çok fazla hata var arabalar kayboluor bazı serverlerde uçak helikopterler yok rezillik gta 4 ün mp si daha iyidir. gta 5 online yi en fazla 9 saat oynamışımdır (4 5 aydır oyun elimde). single side okadar iyi olmasada yani bazı arkadaşlarınız varsa tabiki gta 5 mp ninde tadı çıkıyor ama bir muddet sora sıkılıyorsunuz her şeyi 5 6 saate yapıp bitirdikten sonra aynı şeyleri tekrardan yapmaktan sıkılıyorsunuz. uzaktan gerçekten iyi gelebilir ancak gerçekten çok kötü bende ilk aldıgımda 5 güne oyunu bitirdim onlineye girdim bende singleden daha iyi olacagını bekliyordum ancak her şeyi yaptıktan sonra (3 4 kişi) aynı şeyleri yapmaya devam ettik ve yaklaşık 1 aydır oyunu oynamıyorum çok sıkıcı geliyor artık. eğer ps3 ü onun için alcaksan hayal kırıklığına uğrayabilirsin. PC de GTA 4 Mp oyna daha iyidir.

Siz en son onlineyi ne zaman oynadınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende konuyu güzel bişey sandım boş boş gez işte sanadresteki gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-emir

quote:

Orijinalden alıntı: oktaygngrd

quote:

Siz en son onlineyi ne zaman oynadınız

yaklaşık high life update i gelmişti en son o high life update i geldiği gün oynamıştım hatta o evlerdende aldım :D arabalrda baya deişmişti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.