Merhaba arkadaşlar . pc de gta 5 key satın aldım kurdum önce normal mod ile oynadım biraz sonra online mod ile oynamak istedim ilk defa oynuyorum online mod bu arada . oynadım biraz ilk bir çete ile bi adamı ada dan kurtardık sonra 2. göreve gittim yanlız o esnada başka bi bölüme katıldım sonra işim çıktı alt+f4 yaptım çıktım :) ertesi gün rockstardan mail geldi ban filan yazdı bende dikkate almadım . online moda girmek istedim 10. aya kadar ban yediniz yazıyor :) sebebi ne olabilir bu oyun hakkında kurallar mı var acaba görevi tamamlamadığım için mi ban yemiş olabilirim hiçbir hile yama mod da kullanmıyorum tamamen orjinal param çöpe gitti sanki . Rockstar support ile iletişime geçtim ingilizcem yok çeviri ile gönderdim ban durumunun kaldırılmasını istiyorum diye onlarda hiçbir şekilde ban kaldırmayız gibi bir yazı yazmışlar varsa delilin bize görselini kanıtını ispatlamalısın yazmışlar . başka bir yolu varmı ve neden ban yemiş olabilirim birde oyun kuralları var mı online mod da yardımcı olurmusunuz arkadaşlar ?