Şimdi Ara

Gta 5 Ekran Kartı Sorunu AMD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim ekran kartı 2.5 gb ama gta 5 de 500mb gözüküyor sonra aradım şöyle yazmış biri çözmüş bazıları :

>>>masaüstü sağ tık grafik özellikleri
    >performans sekmesinden>amd radeon dual graphics
    Dual graphics i devre dışı bıraktım. orada APU+GPU yazıyor. gpu'yu devre dışı bıraktım, uyguladım. bilgisayarı yeniden başlattım. şuanda ekran kartımı tamamen görüyor ve gpu'yu kapattığım halde herhangi bir performans düşüşü yaşamadım.

bende yapıcam dedim ama masaüstü sağ grafik özellikleri yada özellikler yok Ekran Kartım AMD Radeon HD 4450
    şehir den çıkınca çok az kasıyor şehirdede yürürken çok kasmıyor ama arabadayken acayip kasıyor neden böyle 2.5 gb iken 500 mb gözüküyor çok saçma

• Seni üzmek istemem ama o ekran kartının o oyunu çalıştırabilmesi çok zor.

Muhtemelen o kadar eski bir modeli Rockstar desteklemediği için bu sorunu yaşıyorsun.

Bir de ben o ekran kartını zaten 512 mb diye hatırlıyorum ama belki sonra upgrade edilmiş versiyonları çıkmıştır, emin değilim.
  • _Anarsist_ _ kullanıcısına yanıt
    Çalıştırıyor 512 mb değil 2.5 gb kart yürürken koşarken sorun yok araba binince kasıyor sadece çözümü yoksa böylede oynarım çünkü şehir dışında arabada kasmıyor ama ben 512 mb neden görünüyor onu anlamıyorum 2.5 gb lik şey
  • O kart 512 MB rame sahip, şimdi kontrol ettim.

memory
    Memory clock speed 400 MHz
    Effective memory clock speed 800 MHz
    Memory bus 64 bit
    Memory 512 MB
    Memory type DDR2
    Memory bandwidth 6.4 GB/s
  • bendeki 2.5 gb
  • Bellek, o şekilde ölçülen bir şey değil.
  • _Anarsist_ _ kullanıcısına yanıt
    ordan bakılıyor muş
  • cada5555 C kullanıcısına yanıt
    he tama m tamam ben şeye bakıyomuşumn toplam grafik belleği ayrılmış video belleği 512 mb imiş paylaşılan var bide 1800 mb
  • keşki paylaşılanı oyunda kullanabilsek
  • Hocam o kart 512mb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.