Şimdi Ara

gta 5 için ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuan ki ekran kartı nvidia gt 9600 yeni ekran kartı alacağım en fazla 200 olsun 2. elinide bakarım hangisini önerirsiniz bir tane buldum nvidia gt 740 ve amd radeon hd 6850 iyimi alsammı cs go ve lolde oynuyorum son ayar oynamalık

• gtx560ti olabilir o fiyata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • link bulamadım atabilir misiniz?
  • *GTX 550Ti - 1 GB - 128 Bit - 168,32 TL
  • cs go son ayar açarmı
  • CS go ve lol u gt 730 la da son ayar oynarsınız. Sıfır 200 civarına alınabilir. R7 240 da bir başka alternatif.
  • http://www.uraniumpc.com/#/type=kategori&icerikid=AnaIcerik&controlid=Kategori&load=true&kod=123123293704483372&sayfano=1&queryCount=6&stok=true

gtx 570 300 lira.
    Ama biraz beklerseniz fiyatlar düşer ikinci elde çünkü yeni ekran kartları çıkıyor ucuza ve performanslı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-250x-gddr5-2gb-128bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

200 liralık ekran kartı almak parayı çöpe atmak demek. Oyun için alınıyorsa.
  • rerererara R kullanıcısına yanıt
    kardeşim ekran kartı çok guzel gibi ama 312 tl en fazla 200 olabilirdi ben ne yapar ne eder 312 tl yaparım ama benim işimi görmesi lazım mesela cs go son ayarlarda kasmadan oynamak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrRedRum

kardeşim ekran kartı çok guzel gibi ama 312 tl en fazla 200 olabilirdi ben ne yapar ne eder 312 tl yaparım ama benim işimi görmesi lazım mesela cs go son ayarlarda kasmadan oynamak istiyorum

İnternette rx 250x ve cs go videoları var youtube da. Sizin işlemci nedir? İşlemci de önemli.
  • AMD FX 4100 4-Core Processor 3.6 ghz
  • Oynarsınız o işlemci ile. Ama öyle çok fazla fps ve kalite beklemeyin.
  • neden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.