Şimdi Ara

GTA 5 İNDİRİM 65TL !!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
3.448
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    Online oluyor 65Tl alırsanız orjinal pluuor oyununuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Torrent varken????

kul hakkı.
  • Ps3 için 35liraya almıştım forumdan, %65 save dosyasını mal gibi silince soğudum oyundan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeMETH_

Kusura bakma ama yanlış düşünüyosun kardeşim.
    GTA 5 aralgamede 190tl,playstorede 160tl. Arkadaşın verdiği linkte ne kadar? 65 tl. Bu adamlar zararınamı satıyor?
    Iphone 6s desek? Amerikada 650 dolar, Almanya'da 650 euro.
    E Türkiye'de? 3100 lira.
    Otomobil? Üç katı...
    Benzin? Üç katı...
    Liste uzar gider sende biliyosun.
    Asıl hırsız torrentden oyun indiren veya baklava çalan çocuklarmı? Yoksa bize her 1liralık malı 3'le çarparak satanlarmı?..

İşte bu memlekette hırsızlığın dibini körükleyen zihniyet tam da budur.

PC oyunu ihtiyaç değildir.
    Ticari bir işle uğraşmıyorsanız araba da ihtiyaç değildir.
    İphone da ihtiyaç değildir.

Hepsi birer lükstür. Lüks tüketime neden kolay ulaşamıyoruz diye isyan ediyorsanız çözümü hırsızlık değil sandıktır.
    Memnun olmadığınız her tüketim, alınan her vergi için tepki yine hırsızlık değil sandıktır.

Paran yetmiyorsa almayacaksın, çalmayacaksın da. Bu kadar basit. 65 liraya düşmüş oyun olabilecek dip fiyatlardan biri.
    İnsanlar emek harcıyor bunu ortaya çıkarabilmek için ne yapsınlar bedava mı versinler? Milyonlarca dolar harcanarak yapılan oyunu sana 20 liradan mı versinler? Azıcık mantıklı olun. Ben de istiyorum mesela Audi A7'ye bineyim. Param yetmiyor binemiyorum ne yapayım hırsızlık mı? 6S kullanmak güzel olur ama bütçemi aşıyor o parayı versem gece uyuyamam. Ne yapayım hırsızlık mı?

Evinde bilgisayarın var, elektriğin ödeniyor sabah kahvaltını yapıyorsun ama ekmek baklava çalmakmış. Acıtasyonun da bir sınırı olur.

• Mk4Ever. kullanıcısına yanıt
    Dostum kaldırırmı kaldırmaz mı emin değilim ama yanlış bilmiyorsam GTA 5 te grafik ayarlarında low yok direk normalden başlıyo ayarlar high, very high, ultra diye gidiyor.Ama ragnos1997 diye bi program var bu oyunu çok düşük işlemcilerde bile açmanı sağlıyo.Programın eksisi şu, oyunu en düşük ayarlarda açınca oyun gta vice city gibi oluyo grafik açısından .

• Hocam çok iyi bulmuşsunuz Mart ayı indirimlerinde yine fiyatı düşer ama bu kadar düşermi bilmiyorum.
  • Dogruyu soyle windowsun orjinal mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

Dogruyu soyle windowsun orjinal mi?

Orijinal. Sıfır bilgisayarımla birlikte Windows 7 geldi. 29 TL kampanya ile 8'e geçirdim. Şimdi de aynı şekilde orijinal 10 kullanıyorum.
  • tekkral34 kullanıcısına yanıt
    O 650 dolar içinde de iyi kötü vergi var. Kar var. Bizim satıcılar vergiyi bahane edio cebe indiriyor paraları.

• Abi komedi ya tavsiye etmiyorum falan yazmışlar online gayette oynaniyor hileci bana hiç denk gelmedi
    Suan pcdeki en iyi oyundur gta 5

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

O 650 dolar içinde de iyi kötü vergi var. Kar var. Bizim satıcılar vergiyi bahane edio cebe indiriyor paraları.

Ben de şikayetçiyim zaten bu fırsatçılıktan. Hepsini körükleyen de alınan vergiler.

• 265 Milyon Dolar harcanarak yapılan oyunun 2015 4. çeyreğinde 7 Milyar Dolar hasılata ulaşması oyunun kalitesini ortaya koyuyor ama nitekim PC için 2 yıl sonra çıkmış olması ve gerek Türkiye çıkış fiyatı politikası yüzünden 10 TL'ye de düşse almayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VooPoo -- 17 Ocak 2016; 16:12:07 >
  • ne zamana kadar sürer
  • Gittigidiyordaki 105 tl steam üzerinden ekleniyor? bunu almakmı mantıklı 105 tl almakmı
  • https://www.g2a.com/grand-theft-auto-v-steam-cd-key-ru-cis.html?v=1 beyler 65 tl steam alsakmı ya arkadaş 140 a satacam
  • Bak güzel kardeşim. Öncelikle belirteyim mevcut hükumetten zerre haz almam, desteklemem. Ancak çoğunluk destekliyor ve ne şartta olursa olsun desteklemeye devam edeceği için mevcut sistemin bize getirecekleriyle geleceğimizi planlamak zorundayız.

Senin pc oyunundan telefonundan zerre anlamayan bilmeyen insanların oylarıyla idare ediliyoruz yapabileceğimiz bir şey yok.

Türkiye Cumhuriyeti'nin muz cumhuriyetinden farkı yoktur. Üretmeyen bir ülkedir. Hukuk sisteminin olmadığı bir ülkedir. Buna bağlı olarak bazı kavramlara müdahale edemiyoruz maalesef. iphone gta 5 hatta şu an kullandığımız pc, ıvır zıvır yani içinde teknoloji kavramının olduğu ürün ve hizmetlerin mühendisliği ve üretimi %99'u Türkiye dışındadır. Bu nedenle tüm ülkelerden daha pahalıya bazı ürün ve hizmetleri kullanacağımız kaçınılmaz bir sondur. Bunları bir kenarda bırakalım.

Cep telefonu bir ihtiyaçtır ama iphone kesinlikle değildir. Yurtdışında 500 $ üzerinde ki bildiğim kadarıyla 6S 800$ civarında. Ülkemizde de bu fiyatta girse dahi yine lükstür. Asgari ücretin 1300 olduğu yerde 2400 liralık iphone her şartta lükstür.

Otomobil halen savunuyorum ticari bir gayesi yoksa asla ihtiyaç olamaz. Pikniğe gezmeye gideceksen ve toplu taşımayı beğenmiyorsan maddi gelirin iyi demektir. Taksiye binersin. Hastalık mı oldu ambulans çağırırsın acil gider. İstanbul için konuşuyorum insanlar yollarda ölüyor hastaneye gidemeden. Otomobil ihtiyaçmış neyin kafasındasın bilemedim. Geliri az olana otomobil yine lükstür. İsterse Almanya fiyatında olsun yine lükstür.

Lüksü belirleyen fiyatı değildir. Avrupalı gerizekalı mı 500 - 1000 euroya otomobile biniyor? Arap ülkelerini saymazsak en çok otomobil değiştiren hem de en pahalılarına binen ülke biziz. Lüks düşkünü bir toplumuz, daha doğrusu tüketim toplumuyuz harcamayı seviyoruz.

Ama her ne sebep olursa olsun hiçbir şey illegalı legal yapmaz. Hırsızlığı geçerli yapmaz yapamaz. Sen iphone fiyatını pahalı buluyorsan sebebi vergidir. Sebebi fırsatçı yurdum insanıdır o zaman niye alıp onları zengin ediyorsun? Fahiş fiyatsa almayın, protesto edin ama asla hırsızlığa başvurmayın. Hiç kimse otomobilsiz, gta 5 siz iphone olmadan ölmez. İsyan eden herkes tepkisini sandıkta koyar. Bu ülkede bu kadar ot yaşadığı müddetçe biz daha çok tartışırız bu konuları. Sen de beni onlardan biri zannettin ama çok yanıldın.
    Bu hükumet değişse bile bizim toplum tüketmekten vazgeçmeyeceği için yine fahiş fiyatlarda alacağız her şeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkral34 -- 17 Ocak 2016; 17:28:10 >

• s.uzun kullanıcısına yanıt
    bende oglana bir oyun alacagım ama ps3 ikinci el nasıl buldun
  • Almayın arkadaş lar paranizla rezil olmayın 60 GB oyunu indiriyorsunuz 8 GB güncelleme yı 20 günden beri yukleyemedim rockstar server hatası veriyor voidu ya mesajla bildirdim geri döneceklerdi halen donmediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

Bak güzel kardeşim. Öncelikle belirteyim mevcut hükumetten zerre haz almam, desteklemem. Ancak çoğunluk destekliyor ve ne şartta olursa olsun desteklemeye devam edeceği için mevcut sistemin bize getirecekleriyle geleceğimizi planlamak zorundayız.

Senin pc oyunundan telefonundan zerre anlamayan bilmeyen insanların oylarıyla idare ediliyoruz yapabileceğimiz bir şey yok.

Türkiye Cumhuriyeti'nin muz cumhuriyetinden farkı yoktur. Üretmeyen bir ülkedir. Hukuk sisteminin olmadığı bir ülkedir. Buna bağlı olarak bazı kavramlara müdahale edemiyoruz maalesef. iphone gta 5 hatta şu an kullandığımız pc, ıvır zıvır yani içinde teknoloji kavramının olduğu ürün ve hizmetlerin mühendisliği ve üretimi %99'u Türkiye dışındadır. Bu nedenle tüm ülkelerden daha pahalıya bazı ürün ve hizmetleri kullanacağımız kaçınılmaz bir sondur. Bunları bir kenarda bırakalım.

Cep telefonu bir ihtiyaçtır ama iphone kesinlikle değildir. Yurtdışında 500 $ üzerinde ki bildiğim kadarıyla 6S 800$ civarında. Ülkemizde de bu fiyatta girse dahi yine lükstür. Asgari ücretin 1300 olduğu yerde 2400 liralık iphone her şartta lükstür.

Otomobil halen savunuyorum ticari bir gayesi yoksa asla ihtiyaç olamaz. Pikniğe gezmeye gideceksen ve toplu taşımayı beğenmiyorsan maddi gelirin iyi demektir. Taksiye binersin. Hastalık mı oldu ambulans çağırırsın acil gider. İstanbul için konuşuyorum insanlar yollarda ölüyor hastaneye gidemeden. Otomobil ihtiyaçmış neyin kafasındasın bilemedim. Geliri az olana otomobil yine lükstür. İsterse Almanya fiyatında olsun yine lükstür.

Lüksü belirleyen fiyatı değildir. Avrupalı gerizekalı mı 500 - 1000 euroya otomobile biniyor? Arap ülkelerini saymazsak en çok otomobil değiştiren hem de en pahalılarına binen ülke biziz. Lüks düşkünü bir toplumuz, daha doğrusu tüketim toplumuyuz harcamayı seviyoruz.

Ama her ne sebep olursa olsun hiçbir şey illegalı legal yapmaz. Hırsızlığı geçerli yapmaz yapamaz. Sen iphone fiyatını pahalı buluyorsan sebebi vergidir. Sebebi fırsatçı yurdum insanıdır o zaman niye alıp onları zengin ediyorsun? Fahiş fiyatsa almayın, protesto edin ama asla hırsızlığa başvurmayın. Hiç kimse otomobilsiz, gta 5 siz iphone olmadan ölmez. İsyan eden herkes tepkisini sandıkta koyar. Bu ülkede bu kadar ot yaşadığı müddetçe biz daha çok tartışırız bu konuları. Sen de beni onlardan biri zannettin ama çok yanıldın.
    Bu hükumet değişse bile bizim toplum tüketmekten vazgeçmeyeceği için yine fahiş fiyatlarda alacağız her şeyi.

Otomobile ''ihtiyaç değildir'' diyen pikniğe taksi ile gidin diyen bir adamı kaale almayın beyler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.