Şimdi Ara

GTA 5 İNDİRİM 65TL !!!!!!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
3.448
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üçüncü nesil i7 laptop oynatır mi bu oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Ben de sizden aldım ama oyunu halen açamadım server hatası veriyor.Hata kodunu size gönderdim halen cevap yazan olmadı.Oyunu alalı 20 günü aştı.
  • urfaliaslan U kullanıcısına yanıt
    Size ben mi oyun sattım? Siz kimsiniz?Gta 5 olsa ben oynarım size satmazdım.Yanlış kişiye gönderdiniz heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Size ben mi oyun sattım? Siz kimsiniz?Gta 5 olsa ben oynarım size satmazdım.Yanlış kişiye gönderdiniz heralde

Pardon kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

quote:

Orijinalden alıntı: MeMETH_

Kusura bakma ama yanlış düşünüyosun kardeşim.
    GTA 5 aralgamede 190tl,playstorede 160tl. Arkadaşın verdiği linkte ne kadar? 65 tl. Bu adamlar zararınamı satıyor?
    Iphone 6s desek? Amerikada 650 dolar, Almanya'da 650 euro.
    E Türkiye'de? 3100 lira.
    Otomobil? Üç katı...
    Benzin? Üç katı...
    Liste uzar gider sende biliyosun.
    Asıl hırsız torrentden oyun indiren veya baklava çalan çocuklarmı? Yoksa bize her 1liralık malı 3'le çarparak satanlarmı?..

İşte bu memlekette hırsızlığın dibini körükleyen zihniyet tam da budur.

PC oyunu ihtiyaç değildir.
    Ticari bir işle uğraşmıyorsanız araba da ihtiyaç değildir.
    İphone da ihtiyaç değildir.

Hepsi birer lükstür. Lüks tüketime neden kolay ulaşamıyoruz diye isyan ediyorsanız çözümü hırsızlık değil sandıktır.
    Memnun olmadığınız her tüketim, alınan her vergi için tepki yine hırsızlık değil sandıktır.

Paran yetmiyorsa almayacaksın, çalmayacaksın da. Bu kadar basit. 65 liraya düşmüş oyun olabilecek dip fiyatlardan biri.
    İnsanlar emek harcıyor bunu ortaya çıkarabilmek için ne yapsınlar bedava mı versinler? Milyonlarca dolar harcanarak yapılan oyunu sana 20 liradan mı versinler? Azıcık mantıklı olun. Ben de istiyorum mesela Audi A7'ye bineyim. Param yetmiyor binemiyorum ne yapayım hırsızlık mı? 6S kullanmak güzel olur ama bütçemi aşıyor o parayı versem gece uyuyamam. Ne yapayım hırsızlık mı?

Evinde bilgisayarın var, elektriğin ödeniyor sabah kahvaltını yapıyorsun ama ekmek baklava çalmakmış. Acıtasyonun da bir sınırı olur.

E tabi sende haklısın pırlanta bir ihtiyaç olduğu için vergi alınmıyor,
    yatı olan adamın aldığı yakıttan da doğru düzgün vergi alınmıyor yat da bir ihtiyaç,
    ama benim 3 kuruş maaşımla kredi çekip aldığım kıytırık aracım için yakıt muhabbeti olunca lüks.

bırak hocam boş konuşma.

Edit: uçağı unuttum uçak da bir ihtiyaç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 19 Ocak 2016; 16:29:15 >

• Boş konuşmadan önce diğer yorumumu da oku zahmet olmazsa. Neyi savunup neyi savunmadığımı iyi analiz et.
    Önyargılı sığ yorumlarınız yüzünden insan muhalefetten soğuyor.
  • quote:

Boş konuşmadan önce diğer yorumumu da oku zahmet olmazsa. Neyi savunup neyi savunmadığımı iyi analiz et.

Diğer yorumuna cevap verecek olsam onu alıntılardım.
    Benim yazdıklarım bu yorumuna tepki senin düşüncene veya muhalefet olmana değil ok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OkNisT_

quote:

Boş konuşmadan önce diğer yorumumu da oku zahmet olmazsa. Neyi savunup neyi savunmadığımı iyi analiz et.

Benim yazdıklarım bu yorumuna tepki senin düşüncene veya muhalefet olmana değil ok?

Hala arkasındayım.

Yat da villa da ihtiyaç değildir.

Hiçbir şey de çalmayı meşru yapmaz. Emek hırsızlığını legal yapmaz.

Yine arkasındayım asgari ücretin 1300 olduğu yerde 2000 lira geliri olan adama dahi sigortası kaskosu yıllık bakımı bandrolu bu fiyatlardayken bile otomobil lükstür. İstanbul'da yaşıyorsa ultra lükstür. Yine Avrupalı örneğimi veriyorum bizim kadar lüks araca binen yok. Salak mı oradaki insanlar? Yoksa biz mi tüketime çok düşkünüz?

Pırlantadan bilmem neden veri alınmaması benim zoruma gidiyor ancak bu millet böyle istiyor ne yapabilirsin?
    Tepkin varsa sesini çıkarırsın sandıkta gösterirsin başka yapabileceğin bir şey yok. Çalmak çırpmak kanunsuzluk bir çözüm değil. Üretmeyen bir ülkeyiz, sıcak parayla dönüyoruz mecburen vergilerle yaşıyoruz.

• quote:

quote:

quote:

Hala arkasındayım.

Yine arkasındayım asgari ücretin 1300 olduğu yerde 2000 lira geliri olan adama dahi sigortası kaskosu yıllık bakımı bandrolu bu fiyatlardayken bile otomobil lükstür. İstanbul'da yaşıyorsa ultra lükstür. Yine Avrupalı örneğimi veriyorum bizim kadar lüks araca binen yok. Salak mı oradaki insanlar? Yoksa biz mi tüketime çok düşkünüz?

Pırlantadan bilmem neden veri alınmaması benim zoruma gidiyor ancak bu millet böyle istiyor ne yapabilirsin?
    Tepkin varsa sesini çıkarırsın sandıkta gösterirsin başka yapabileceğin bir şey yok. Çalmak çırpmak kanunsuzluk bir çözüm değil. Üretmeyen bir ülkeyiz, sıcak parayla dönüyoruz mecburen vergilerle yaşıyoruz.

Ben sana bu akşam çıkıp araçlardaki teyipleri patlatalım mı dedim ?
    konuyu öyle bir noktaya getirdin ki sanki hırsızlığı savunuyormuşum gibi oldu daha evime 1 hafta önce hırsız giren biri olarak acayip hissettim kendimi
    Hocam sen nerede yaşıyorsun?
    büyük şehirlerde yaşamakta lüks sen git köyde yaşa o zaman ?
    bilgisayar kullanmakta lüks
    ticaretle uğraşmıyorsan cep teefonuda kullanmakda lüks, kullanma o zaman
    benim sırtımdan geçinen hırsızlar her b*ktan köküne kadar yararlansın ben kıytırık araca binince lüks.
    Bizim seninle fikir ayrılığımız çoookkk sabah kadar tartışsak orta yolu bulamayız.
    boş muhabbete gerek yok.
    iyi geceler sana.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hala arkasındayım.

Ben sana bu akşam çıkıp araçlardaki teyipleri patlatalım mı dedim ?
    konuyu öyle bir noktaya getirdin ki sanki hırsızlığı savunuyormuşum gibi oldu daha evime 1 hafta önce hırsız giren biri olarak acayip hissettim kendimi
    Hocam sen nerede yaşıyorsun?
    büyük şehirlerde yaşamakta lüks sen git köyde yaşa o zaman ?
    bilgisayar kullanmakta lüks
    ticaretle uğraşmıyorsan cep teefonuda kullanmakda lüks, kullanma o zaman
    benim sırtımdan geçinen hırsızlar her b*ktan köküne kadar yararlansın ben kıytırık araca binince lüks.
    Bizim seninle fikir ayrılığımız çoookkk sabah kadar tartışsak orta yolu bulamayız.
    boş muhabbete gerek yok.
    iyi geceler sana.

Ben ilk yorumumu çalmayı meşru gibi tutan bir arkadaşa cevaben yazdım. Sen buna cevap verdin lüksle ilgili kısıma.

Ben de tekrar cevap vermek durumunda kaldım.
    Hırsıza destek bitmedikçe lüks. Seve seve kabul edeceğiz. Saçma yorumlar yapmana gerek yok.

İyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkral34 -- 19 Ocak 2016; 23:38:25 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

Dogruyu soyle windowsun orjinal mi?

Orijinal. Sıfır bilgisayarımla birlikte Windows 7 geldi. 29 TL kampanya ile 8'e geçirdim. Şimdi de aynı şekilde orijinal 10 kullanıyorum.

Hiç bir tane bile program yok yani değil mi cr.ck vb. kullandığınız? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanakt

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

Dogruyu soyle windowsun orjinal mi?

Orijinal. Sıfır bilgisayarımla birlikte Windows 7 geldi. 29 TL kampanya ile 8'e geçirdim. Şimdi de aynı şekilde orijinal 10 kullanıyorum.

Hiç bir tane bile program yok yani değil mi cr.ck vb. kullandığınız? :)

hiç internetten filmde izlemiyormuş arkadaş ve internetinide paylaşmıyordur + mp3 zaten dinlemez kendisi hep cd sini alır sevdiği müzisyenlerin
    ben böyle tuzu kuru dürüstçülük oynayanlara karşıyım arkadaş fıtratım gereği..

• Konunun taa en ba?yna gidin okuyun yazdyklarymyzy. Ne anlatmaya çaly?yyorum temelde bir bakyn. Kullandy?ym birçok yazylym oyun vb., müzikler orijinal de?il. Bunu söylemekten sakynmyyorum.
    Elimden geldi?ince satyn almaya çaly?yyorum. Benim tepkim "ne gerek var yeeeaaa torrent varken" diyenlere.
    Sizin ya?larynyzdayken ben de öyleydim tabiki, hiçbir ?eyim orijinal de?ildi. Ymkandan ziyade zaman ayyrmak, u?ra?mak gerekli satyn almak için bile. Gerçi ?imdi makul ücretlerle mp3 indirebiliyorsunuz. Ama ben yabancylary hala bedavaya indiriyorum mesela.
    Zaman geçtikçe anlyyorsunuz bazy ?eyleri. Elinizde olanlary elinde hiçbir ?ey olmayanlar yüzünden kaybetmeye ba?layynca anlyyorsunuz, emekleri, çabalary.. Ne demek istedi?imi iyi anlayyn.
    Sonra lüks kavramyndan bahsettim, ülkemizin durumunu az biraz analiz etmeye çaly?tym. Yyi kavramaya çaly?yn bunlary. Derdim korsana hayyr propandasyyla pollyanacylyk yapmak my yoksa çok ba?ka ?eyler mi

Neyse çoluk çocu?a daha fazla vakit harcayamam. Sabah i? var. Bir gaflette bulunup konuya yorum yazdym. Bana bildirim dü?mezse çok memnun olurum.

Yyi geceler hepinize

• tekkral34 kullanıcısına yanıt
    internetten oyun indirene hırsız sıfatını yakıştırdıysan sana bildirim düşer kardeşim ..yaş olarak olgunluğa erişmekten çok düşünce olarak belli bir olgunlukta olmak daha elzem..

şimdi biri çıkıp sende hırsızsın bak işte sende crackli program kullanıyorsun dese yakışı kalırmı? kalmaz ozaman demekki neymiş düşünmeden konuşmamak gerrekiyormuş sizede iyi geceler efendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ereli63

internetten oyun indirene hırsız sıfatını yakıştırdıysan sana bildirim düşer kardeşim ..yaş olarak olgunluğa erişmekten çok düşünce olarak belli bir olgunlukta olmak daha elzem..

şimdi biri çıkıp sende hırsızsın bak işte sende crackli program kullanıyorsun dese yakışı kalırmı? kalmaz ozaman demekki neymiş düşünmeden konuşmamak gerrekiyormuş sizede iyi geceler efendim

Arkadaş sıkıntılı biraz aldırma crakli oyun indirirsin hırsız der,
    parasıyla satın alırsın lüks senin neyine der,
    herkes lord çocuğu doğmuyor tabi, ticaretle uğraşmıyorsan git bilgisayarını felan da sat neyine senin bilgisayar
  • İki gün önce aldım gece açık bıraktım indi dünden beri de oynuyorum oyunda evet bir kaç hileli var pasif moda alıp gezin ha yok ben adam vursam diyorsanız ölünce pek bir şey kaybetmiyorsun

Arkadaş ya da grupla oynayınca zevkli oluyor :)
    Birlikte oynamak isteyen eklesin adım spooferil

• Bu arada bende indirimden 65 lira taksitli 72 liraya aldım 6 taksit :)
    Ve şuan geri 109 lira olmuş )

• quote:

Konunun taa en ba?yna gidin okuyun yazdyklarymyzy. Ne anlatmaya çaly?yyorum temelde bir bakyn. Kullandy?ym birçok yazylym oyun vb., müzikler orijinal de?il. Bunu söylemekten sakynmyyorum.
    Elimden geldi?ince satyn almaya çaly?yyorum. Benim tepkim "ne gerek var yeeeaaa torrent varken" diyenlere.
    Sizin ya?larynyzdayken ben de öyleydim tabiki, hiçbir ?eyim orijinal de?ildi. Ymkandan ziyade zaman ayyrmak, u?ra?mak gerekli satyn almak için bile. Gerçi ?imdi makul ücretlerle mp3 indirebiliyorsunuz. Ama ben yabancylary hala bedavaya indiriyorum mesela.
    Zaman geçtikçe anlyyorsunuz bazy ?eyleri. Elinizde olanlary elinde hiçbir ?ey olmayanlar yüzünden kaybetmeye ba?layynca anlyyorsunuz, emekleri, çabalary.. Ne demek istedi?imi iyi anlayyn.
    Sonra lüks kavramyndan bahsettim, ülkemizin durumunu az biraz analiz etmeye çaly?tym. Yyi kavramaya çaly?yn bunlary. Derdim korsana hayyr propandasyyla pollyanacylyk yapmak my yoksa çok ba?ka ?eyler mi

Neyse çoluk çocu?a daha fazla vakit harcayamam. Sabah i? var. Bir gaflette bulunup konuya yorum yazdym. Bana bildirim dü?mezse çok memnun olurum.

Yyi geceler hepinize

Sizin yaşınız kaç çok merak ettim? Benimki 34'de?

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanakt

quote:

Konunun taa en ba?yna gidin okuyun yazdyklarymyzy. Ne anlatmaya çaly?yyorum temelde bir bakyn. Kullandy?ym birçok yazylym oyun vb., müzikler orijinal de?il. Bunu söylemekten sakynmyyorum.

Yyi geceler hepinize

Sizin yaşınız kaç çok merak ettim? Benimki 34'de?

Neyse yaşınızı sormadım zira gerek kalmadı Erdi bey.

https://www.facebook.com/erd34 de yazdığı üzere (ki bu soyada sahip başkalarının olmadığını düşünüyorum (dalga geçmek için değil spesifik bir soyad olduğu için)) 2012 yılında üniversiteden mezun olan birinin yaşı olsa olsa 24-26 arasındadır diyerek hadi bilemedin 30 olsun! karşındakinin çocuk olduğunu bilmeden yafta yapıştırmanın sonucunda üniversite okuyan bir insanın zekasının gelişmiş olmayabileceğine bir kez daha ispat getirmiş oluyorsunuz. Tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.

• Bak arkadaşım. "Direk sende hiç mi crackli program yok?" gibi bir cümle kurmak ne demek biliyor musun? Yazdığım onca cümleyi okuma zahmetinde bile bulunmamak demektir.
    Israrla yine yazdım ben korsan kullanmayın pollyanacısı değilim.
    Benim en başından bu yana koyduğum tepkiyi özetliyim:

65 lira ödeyip bu oyuna legal olarak sahip olabilecek insanların bile kafasını "torrent varken ne gerek var yeaaaa" diyerek karıştıranlara. Hatta ve hatta gerçekten 65 lira verebilecek durumu olduğu halde vermeyenlere, bir de bu parayı vermeyi de enayilik olarak görenlere. Gerçekten alamayacak durumu olanın tepkisini anlarım, çok pahalı bulanın da tepkisini anlarım. Üretim, mühendislik hiçbir şeyi bize ait olmamasına rağmen niye yurtdışından pahalı alıyoruz diyeni de anlayalım bir şekilde ama imkanı olup da illegale başvuranın tepkisini ben normal bulmuyorum. En başından beri anlatmak istediğim buydu ama aldığım cevaplar o kadar komik o kadar mantıktan uzak ki ister istemez yaş sorunsalına düştüm.

Profili gösterdiğiniz kişi benim. 2012 Arel Üniversitesi İşletme (İİBF) mezunuyum. Otokoç Otomotiv, Volkswagen geçmişi olup şu an ise Toyota'da çalışan sıfır araç satış danışmanıyım. Gördüm geçirdim, çeşit çeşit insan tanıdım paralısını da parasızını da. 70 bin lira araba alacak kişinin 100 lira daha nasıl koparırım diye kendini ne hallere düşürdüğünü de gördüm. O nedenle bu konu ve yazılanlar dikkatimi çekti.

Yüksek vergilere, hayatı pahalı yaşamaya tepkim hepinizden fazla. Ama çoğunluk bunu anlamıyor ya da anlamak istemiyor. Üretmiyoruz, mühendisimizi doktorumuzu kaçırıyoruz. Teknolojimiz yok. İnsanların kafa yapıları bozuk.
    Herkes bozuk herkes öyle herkes enayi muamelesi yapıyor diye biz de mi öyle yapmalıyız?

Anlamaya çalışın lütfen.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.