Şimdi Ara

GTA 5 KAÇ FPS ALIRIM HP15s fq2045nt (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

5 bin civarına gta 5'i yüksek ayarlarda açacak bir laptop bulunabilir.

Sık olmasa da arada bir piyasayı takip ediyorum.

• epic gameste gta 5’im vardı yazık oldu desenize :’))
  • erenskills E kullanıcısına yanıt

Sonsuza kadar sende ne de olsa.

Elbet bir gün iyi bir sistem alabilme imkanın olursa oynarsın.

• aynen öyle canım kardeşim
  • Keşke bu kadar basit olsa 8 gb ram 15 fps bir 8gb daha 15 böyle böyle en son çıkan oyunu 240fps oynarız ne gerek var rtx3090 30bin tl vermeye

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    pc konusuyla fazla aram yok kardeşim youtube da izlediğim videolar üzerine konuştum kusura bakma
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt

• Hangi kanalı izliyorsun ?

• pc üstadı diye bi kanal vardı ona sormuştum ya 3k-4k arası tavsiye veriyordu bide 1-2 tane daha oyun testi yapan var zaten ya açsan görürüsn hemen kardeşim
  • 16 gb, çift kanal (yani 2 tane ram var) ile 720p'de oynanabilir FPS veriyor. Senin modelin 4GB ve tek ram var. İkinci ram ekleme şansın yok sanırım. Ama 4 gb ram ekleyebilirsen bu performansı aşağı yukarı alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

16 gb, çift kanal (yani 2 tane ram var) ile 720p'de oynanabilir FPS veriyor. Senin modelin 4GB ve tek ram var. İkinci ram ekleme şansın yok sanırım. Ama 4 gb ram ekleyebilirsen bu performansı aşağı yukarı alırsın.

Aynısını diyecektim 30 fps ile oynanır en low ayarlarda dahili ekran kartlarında ram hızı fark ediyor dual channel olması fark ediyor ancak yinede intel ekran kartları çok gelişti ve gta 5 5 senelik bir oyun artık yeni değil hemde çıktığında çok iyi optimizasyonu vardı

• Börcır kullanıcısına yanıt
    2. ram slotu var 8gb ram daaha eklicem 2666!mhz
  • berk70 kullanıcısına yanıt
    işte dual channel ram yapıcam +8gb ram ekleyerek hem laptopta rahatlar biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenskills -- 4 Nisan 2021; 12:2:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenskills

2. ram slotu var 8gb ram daaha eklicem 2666!mhz

4 + 8 yaparsan dual olmaz. ya 4 + 4 yapacaksın ya da 8 + 8

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.