Şimdi Ara

GTA 5 KAÇ FPS ALIRIM HP15s fq2045nt

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hp 15s-fq2045nt intel core i3 1115g4 4gb 256gb ssd freedos 15.6 fhd laptopta gta 5 te 4 gb ramda kaç fps alırım şimdilik.. bide +8gb ram sonrası kaç fps alırım teşekkürler??

• İnternetten modeli kopyala yapıştır yapmısşın. Ekran kartı modelini de yazmamışsın.

Bilgisayara internetten baktım ve ekran kartı intel hd graphics görünüyor yani gta 5 açmasını hiç bekleme. 15-25 FPS arası verir ancak zaten bu fps lerde keyif vermez.

Oyun oynuyorsan güçlü ekran kartlı bir bilgisayar alman lazım. Bu attığın laptopa ram eklemen de kesin çözüm olmaz.

• +8gb ram eklemek 10-15 fps arttırır diye düşünmüştüm neyse teşekkürler kardeşim
  • erenskills E kullanıcısına yanıt

O işler tam da öyle olmuyor.

Ekran kartı kötüyse ne kadar ram eklersen ekle olmaz. İkisinin birbirini dengeleyecek güçte olması lazım.

• peki bu laptopa ekran kartı ekleme şansım var mı kardeşim? gece gece seni Allah yolladı vallahi
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenskills

peki bu laptopa ekran kartı ekleme şansım var mı kardeşim? gece gece seni Allah yolladı vallahi

Ancak üst düzey oyuncu laptoplarında ekran kartı değiştirme imkanı olur.

Bu laptopta ve diğer normal laptoplarda ekran kartı değişimi mümkün değil çünkü genelde laptopların ekran kartı anakarta gömülü olarak üretiliyor, yani söküp başka ekran kartı takmak söz konusu olamaz.

• en azından +8gb ramdan sonra lol cs ets açar dimi akıcı olarak giriş seviye oyunları işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenskills

en azından +8gb ramdan sonra lol cs ets açar dimi akıcı olarak giriş seviye oyunları işte

Bu halde lol açar zaten.

O bilgisayardan oyun adına hiçbir şey beklemeyin derim.
  • hepinize teşekkürler
  • Köl Tigin K kullanıcısına yanıt

Ben de onu diyorum ancak arkadaş ram ekleyince her oyunu açacak zannediyor.

Ama lol gibi oyunları oynatır.

Yine de oyun oynamak için alınacaksa doğru bilgisayar kesinlikle o değil.

• oyun için almadım zaten kardeşim ders video film dizi için aldım sadece ram ekleyince gta cs lol açarmı dedim akıcı bu kadarr
  • Tabii ki, haklısınız. Oyuncu bilgisayarları aldı başını gitti. Arkadaşa da hak veriyorum. Herkes alamıyor tabii.

Aynen öyle, arkadaşın alacağı cihaza baktım 3 bin küsür lira.

Önceden en iyi bilgisayarı 3-4 bine alıyorduk. Şuan hiç bir vasfı olmayan bir bilgisayar 3 bin küsür olmuş.

• 3.8k ya gayet makul bi laptop bence gaming laptoplar 7 den başlıyor 5k yada var laptop ama onların da açacağı oyunlar belli başlı zaten sağlam bişey almak için 7k cepten çıkmalı
  • oyun videolarında lol cs açıyordu ram takviyesinden sonra da gta görmedim o yüzden sorayım dedim tekrardan teşekkürler

5 bin lira civarına biraz eski model ikinci el temizinden bir laptop bulabilirseniz istediğiniz oyunları da oynayabilirsiniz.

En azından konu başlığında sorduğunuz gta 5'i yüksek ayarda açan bir laptop bulunur.

• Kesinlikle, çok değil 5 yıl önce 1800 liraya Asus x550jk almıştım. Döneminin bütün oyunlarını yüksek-ultra ayarlarda oynuyordum. Aynı dönem abim 575 liraya bir celeron işlemcili dizüstü almıştı... Ne günlerdi diyorum şimdi. Şu an en dandik celeron işlemcili bilgisayar olmuş 2500 lira. Allah sonumuzu hayır etsin. İnşallah ileride bugünleri yad etmeyiz "vay be şu dizüstü bir zamanlar 4 bin liraydı" diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Köl Tigin -- 4 Nisan 2021; 1:14:13 >
  • kardeşim 2. el laptoları görsen ağzın açık kalır insanlar sıfırı ile aynı fiyata koyuyor şaka gibi:))

Aynen öyle, bahsettiğin model çok meşhurdu o dönemlerde hatırlıyorum.

O dönemlerde en kral sistemler 3-4 bin liraya toplanıyordu.

Dediğin gibi umarım bugünleri yad etmeyiz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.