Şimdi Ara

Gta 5 Online değer mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunun hikayesini bitirdim sırf online için oyunu almaya değer mi oynayacak arkadaşım almam için ısrar ediyor..

• 1 ay ortalama sıkılma süresi sanırım. 150 saatte sıkıldım oynamışım ama arada hala girer oynarım sıkıldım derken full time oynuyodum zamanında şimdi arada 2 3 günde bir girip 2 3 saat oynarım gene.
  • Bence değer. Hele oynayacak arkadaşın varsa birlikte aşırı eğlenceli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theplayingdead -- 31 Ağustos 2015; 4:12:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle ama kesinlikle değmez. online ortamını videolardaki gibi sanma çok ama çok boş gelen giden birbirini vuruyor öyle güzel bir ortam yok yani. steam den aldım 180 tl verdim köpek gibi pişmanım
  • PS3'den beri oynuyorum nedendir bilmem hiç sıkılmadım. Tek oynarsan 2-3 ay sonra sıkmaya başlar. Ama arkadaş bulursan kesinlikle sıkılmazsın. Online da millet birbirini vuruyor diye yakınan arkadaş pasif mod diye birşey var. Pasif moda geç kimse karışamasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla karar veremedim ki değer diyenler çoğunlukta gibi ?
  • 50 liradan fazla bir oyuna hele türkçe desteklemeyen bir oyuna para vermek bence gereksizdir ne zamanki bize değer verdiler o zaman bizde onlara karşı önyargıyı kırarız
  • Kesinlikle değmez.Hele arkadaşın yoksa hiç değmez.Şöyle bir 30 saat oturur heistleri oynarsın sonra diğer karakterlerin görevlerini yaparsın.İlk defa oynayacağın için eğlenceli gelir sonra hep aynı görevleri,heistleri yapmaya başlayınca niye aldım ki dersin.Boşa para verme.Oyunda belli bir süreden sonra hep aynı şeyleri yapar hale geliyorsun.
  • Deger

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.