Bildirim
Gta 5 Online Oynayamıyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İndirmediğin dlcler varsa indir düzelir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam son çıkan online güncelleştirmeleri indirin düzelmesi lazım :) -
Hocam en son Independence Day Dlc si vardı o yüklüydü zaten. Normal olarak oyunu açtığımda da bir güncelleme gözükmüyor. -
Valla oyun içinden nasıl erişiliyordu tam hatırlamıyorum bakmam lazım ama şuraya hesabınızla girip bütün dlcleri alın olmayanları indirir herhalde
marketplace.xbox.com/tr-TR/Product/GTA-V/66acd000-77fe-1000-9115-d802545408a7?nosplash=1
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yanlış anlaşıldı sanırım sadece Independence Day değil tüm Dlc ler yüklü. -
https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/202665036
Hocam biri burda anlatmış ama ingilizce işine yarar umarım :) -
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim. Yardıma ihtiyacım var. Bende xbox 360 S var. Gta 5 aldım %40 ını tamamladım bile oyunun. Ama xbox ı alalı 2 hafta oldu bana ücretsiz 1 aylık live hesabı verdi zaten. Şimdi xboxı açtığımda bi live hesabı (tuhaf bi ismi var hatta) birde kendi açtığım online oynamadığım hesap var kendi verdiği hesaba giriyorum sanırım gta 5 onlineye ordan girilecek ben öyle sanıyorum. Gta 5 i açıyorum sonrasında en başından başlatıyor oyunun. Arkadaş grubu 0 falan yazıyor joyistik teki xbox simgesine basınca benim ne yapmam gerekiyor? Nasıl girerim? En baştan mı yapmam lazım? Yardımcı olursanız çok sevinirim. -
Hocam orda clear cache yapmamizi söylüyor sanırım ama denedim olmadı maalesef oyunu hepten silip tekrar kurdum tüm dlcleri tekrar indirdim ama olmuyor
@B&LueMans -
Social club bağlıysa gamertag e onu kaldırıp dene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onuda denedim hocam yine olmadı :( -
Dns ni değiştirmeyi dene banada olmuştu degiştirince duzeldi
Hocam ben modeme girmiştim dns yi 208.67.220.220 208.67.222.222 kullanıyorum modemden tekrar değiştirme imkanım yok. Xbox üzerinden değiştiriliyor mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Espheni
Hocam ben modeme girmiştim dns yi 208.67.220.220 208.67.222.222 kullanıyorum modemden tekrar değiştirme imkanım yok. Xbox üzerinden değiştiriliyor mu ?
Degiştiriliyor
hocam msj metni ile rockstar supporta ticket ac derim en iyi yardimi oradan alirsin -
Dns değiştirdim ve oldu sonunda cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X