Şimdi Ara

KONU SİLİNMİŞTİR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUMANDANASKER -- 25 Kasım 2024; 10:29:51 >

• Ben bunu oynatacak pc alana kadar gta 7 çıkacak.
  • Yani pc ve yeni konsollar için Türkçe lisanslı yama olarak mı geliyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanthochroid

Ben bunu oynatacak pc alana kadar gta 7 çıkacak.

Aynn

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Yani pc ve yeni konsollar için Türkçe lisanslı yama olarak mı geliyor?

evet. şuan PS3 üzerinden çeviri yapıyorlar. bu demek oluyorki yama bittiğinde otomatik olarak PS3 ve XBOX ta GTA5 oynayanlar TÜRKÇE dilinden faydalanacaklar.
    e otomatik olarak PC ye çıkınca oyun PC ye de yamayı entegre edeceklerdir. bu çok zor birşey değil. çünkü oyunun tüm konsollardaki dil dosyaları ortak dosyalardır.
    eğer onaylanırsa PS4 ve XBOXONE için gelmesi içten bie değil

• Çalışmanın durumunu bilmiyorum ama eğer böyle bir görüşme varsa bence Rockstar kabul eder. Adamlar beleşe oyun çevirmiş red mi edecek bir de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çalışmanın durumunu bilmiyorum ama eğer böyle bir görüşme varsa bence Rockstar kabul eder. Adamlar beleşe oyun çevirmiş red mi edecek bir de.

Ek dil için Sony ve Microsofta para ödemeleri gerekiyor. Beleş demeyelim Pc için sorun olacağını sanmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 GTA 5 TÜRKÇE DESTEK !
    10 yıl önce açıldı
    MGS 1 ve 2 türkçe yama isteği
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday

quote:

Çalışmanın durumunu bilmiyorum ama eğer böyle bir görüşme varsa bence Rockstar kabul eder. Adamlar beleşe oyun çevirmiş red mi edecek bir de.

Ek dil için Sony ve Microsofta para ödemeleri gerekiyor. Beleş demeyelim Pc için sorun olacağını sanmıyorum

Rockstar için sorun olacağını sanmıyorum. Hazır çeviriyi geri çevirmek yerine bunu Türkiye'deki satışları arttırmak için kullanabilirler. Ayrıca reddedip Türk oyuncuların nefretini çekmeyi de göze almazlar bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soneday

quote:

Rockstar için sorun olacağını sanmıyorum. Hazır çeviriyi geri çevirmek yerine bunu Türkiye'deki satışları arttırmak için kullanabilirler. Ayrıca reddedip Türk oyuncuların nefretini çekmeyi de göze almazlar bence.

inşallah rockstar games kabul eder gta 5 pc ye türkçe lisanslı yama gelir ama kabul edip etmeyecekleri belli olmaz

• napalım yani mübarek kardeşim oyunu tr yapacakmışsınız , iyi güzel bi proje. ama sırf komiklik yapmak için şu çevirme olayını saçma sapan yapmayın. 4'ten hatırlıyorum introda görmüştüm hemen canım sıkıldı. düzgün yapacaksanız yapın hikayeyi tam anlayınca oyun çok zevkli oluyor
  • Hadi bakalim once pc ye ciksinda arkasi gelir zaten!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techno game in sayfasında 30 ağustos 2014 saat 22.00 inşallah türkçe lisanslı yama gelir
  • bugün tüm gözler kulaklar TECHNOGAME de

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.