Şimdi Ara

GTA 6 çıkışı ertelendi mi? Take-Two Interactive'den açıklama geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tarif ettiğin şeyin ne kadar acayip bir distopya olduğunu anlayabilsen çok iyi olurdu...

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Ne boyutta scriptler yazıyorsun? Nasıl seyler?

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

küçük şeyler ya öyle aman aman değil

Küçükten büyüğe doğru parça parça git.. LLM önermem ama kullanmakta ısrar ediyorsun.. O zaman küçükten büyüğe doğru parça parça git ve birleştir

Zaten oyle yap.adin mi sacmaliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

O reilly kitaplarına göz attın mı? Amazondan kindle sürümünü al bence.. Yazarı yerli olan kitaplar gerçekten çöp.. Yerli programlama kitapları hatalarla dolu oluyor.. Bu kadar hatayı kasıtlı mı yapıyorlar anlamıyorum.. Adam 7 tane baskı yapmıs yani yedinci baskı ve hala hata dolu.. Utanmadan bir de satıyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Kasım 2024; 19:12:39 >
    Su sira networkle ugrasiyorum, Cisco cisco geceler. O ikili dandik fiberlerden bulup 10G network kuracagim her seyim hazir.

Distopya değil, bu teknoloji bugünden hazır, senin de mesleğini elinden alacak bugünden hazır sistemler geliyor gelmekte olan, esasında bilinçaltında bu yatıyor söyleyemiyorsun.

GTA'ya AI mod gelecektir eli kulağında, bir sonraki neslin göreceği ütopik distopik şeyler de yazmıyorum, o dediklerin tamamen görüntülerin yeniden işlenmesiyle olurdu. Öyle uçlara gitmiyorum. Öyle uç örnekler verdiğim yorumlarım da oldu mesela şöyle: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155649666

Bense burada makul düzeyde iyimser tahminlerimi yazıyorum. Sense dümdüz aç notepad'i der gibi çıkarımlarda bulunuyor gibisin.

Keşke ikinci dünya savaşını mihver kazansaydı.. Düşünsene new york'ta gece saat 10'da birden gündüz oluyor.. demonic programlar yok, netflix yok, woke yok, israil yok, chatgpt yok, google yok, sosyal medya yok, ortada sacma sapan konusan insanlar yok.. sayamayacagım kadar sey yok.. bu distopya hep müttefik kazanımından ortaya cıktı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Kasım 2024; 20:7:7 >
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Hayır kardeş insanlari AI generated oyunlara baglanmak icin uyelik aldigi gelecegin sonraki adimi son blade runner filmindeki ana de armas.
    Oyun ile gercek arasindaki cizginin flulasmamasi gerekiyor. Benim isimi elimden alip almamasi degil burada konu yoksa. Ben insanlarin kafalarinda vr kasklariyla tuvalette oturdugu bir gelecek goruyorum senin anlattigin seyde. Insanlarla sanal ortamda sosyallesmekten yapay zekayla sosyallesmeye dogru gitmis oluyoruz.

The man in the high castle.

Evet aynen ama sonu ABD'liler ve anglosaksonlar icin iyi bitmeyecek şekilde..  

Çünkü dünyanın icinde bulundugu bu distopyayı kuran kurgulayan ve uygulayanlar onlardır..

LLM, onların sosyal medyadan sonraki yeni beyin programlama ve mankurtlastırma silahıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Kasım 2024; 20:40:57 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.