önceki nesilde olduğu gibi one/ps4 için yapıp daha sonrasında pc-ps5-series x-s altında ayrıca satacaklarını düşünüyorum. gta v çıktığında ölmek üzere olan ps3 ve xbox 360 yok satmıştı gta v bundle'ı ile. |
GTA 6'dan yeni haberler var: Modern Vice City'de geçecek ve 2024'ten önce çıkmayacak (2. sayfa)
-
-
rdr 3 artık 2030da falan çıkar
-
Ben daha GTA5'i biraz daha janjanlayıp PS5 için çıkarıp oradan da güzel ekmek yerler diye bekliyordum.
-
Dediğinin bir kısmına hak veriyorum, ancak yine de İngilizce öğrenin hocam :) oyun için olmasa da bireysel gelişim için tavsiye ederim. Bir dil bir insan, iki dil iki insan demişler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dur daha GTA5 i 60 fps oynayamadık, istemiyorum 30fps gta
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kendi motorları var en fazla onu modifeyi edip yine kullanırlar
Yani anladığım kadarıyla pc'ye çıkmayacak
Onceki oyunlarinda yaptiklari gibi once konsola, ortalama 1 sene sonra da PCye gelir yine
Oyunu almayınca ucuzlayacağı kafasını yaşayanlara hayret ediyorum. Almazsanız, altyazı, dil desteği vs. Rüyanızda görürsünüz, bugün 800tlye beğenmediğiniz oyun 1200-1500'lere çıkar. Bu dinamiklerin hala çözülememesi garip.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha detaylandırılmış ve büyütülmüş Vice City'de geçmesi çok iyi olur ama tarih çok geç. 2024-25 gibi konsollara gelse Bilgisayar için 2026 falan olur artık. 4 yıl sonra çıkacak oyunda da mevcut konsolların nasıl performans vereceği tam soru işareti, Ps ve Xbox'un çıkaracağı ara modellerle de gelebilir oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STMUS -- 29 Haziran 2021; 15:43:36 > -
Tommy Vercetti’yi görürüz umarım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kratos47
Bu mesaj silindi.Oyun için olur mu olmaz mı ama İngilizce kesinlikle öğren. Günümüzde çok kolay. Filmler, diziler, kitaplar, Youtube vs.. o kadar kolayki. İngilizce öğren diyenler bitmeyecek. Kendi iyiliğin için İngilizce öğren.
-
Ps3, gta 5'i nasıl oynattıysa yeni nesilde oynatacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tamamdır👍
sanada tamam canım kardeşim.cevap veremiyeceğim.kursa yazılıyorum şimdi sonra konuşuruz mada faka
Eskisi gibi ilk konsollara 2 yıl sonra pc ye yine rockstar mantıgı
-
Modern Vice City demelerinin sebebi oyunda ray tracing şovmenliği yapmak istemeleridir muhtemelen. Daya neonu her yer parlasın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X