GTA 6 (Grand Theft Auto VI) fragmanı 200 milyon izlenmeye ulaştı!
-
-
günlük haber kotanızı doldurmak için ne yapacağınızı şaşırdınız.
-
Ömrümüz varsa 2025 yılında bir sistem kurmayı düşünüyorum bu oyun için
-
Bakalım pc ye ne zaman gelecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satış rekorları kıran GTA 5’in iki katı izlenmiş. Acaba bu ne kadar satacak/oynanacak hayal bile edemiyorum.
En iyi ihtimalle 2026 sonu Bence 2027yi de bulur hatta
Woke yaptılar güzelim oyunun kolların kırılsın rockstar.
-
O zaman sistemi çıkınca kur
-
2027'ye bırakmazlar bence o kadarı da ayıp ya
-
Dostum böyle toksik konuşmayla günlük terapini falan mı atıyorsun dh haberde? İlgilenmiyorsan okuma. Ben haberdar değildim dh haber sayesinde bilgim oldu gta6 dan. Biraz "bana olmasa da başka insanlara yararlı olabilir" diye empati kurmaya çalış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
konu gta6 değil, videonun 200m kere izlenmiş olması.
gta6'dan haberinin olmaması için mağarada yaşıyor olman lazım kardeşim, o konuda empati falan kuramayacağım kusura bakma. aylardır yer yerinden oynuyor gta6 diye.
-
Gta6dan haberim vardı bu fragmandan yoktu. Direk bu konuda haber olan yazıdan haberim yoktu ve bu haber sayesinde haberim oldu. Neyse uzatmayalım.
gta6 zaten bu video ile duyuruldu 7 ay önce, bu videodan haberin yoksa yine mağarada yaşıyorsun demektir
neyse son mesajımdı, dediğin gibi daha fazla uzatmaya gerek yok.
-
İnşallah ama ne yazık ki öyle olacağını düşünmüyorum
Öyle de olur büyük ihtimalle 2 senedir sistem toplucam diyorum vazgeçiyorum Seneye de vazgeçerim :D
Rockstar bu oyunu çıkardıktan sonra en az 20 yıl oyun çıkarmaz.
Adamlar bir trailer yayınladı ortalığın içinden geçtiler.Hiçbir oyun firması kendi oyununu gta 6 ile aymı paragrafta geçirmiyor.Hiçbir oyun firmasında gta 6 ile aynı zamanda oyun çıkaracak yürek yok.Ulan rockstar ne t..şak var sende be resmen çıkarıp masaya vuruyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X