Şimdi Ara

GTA 6’nın çıkış tarihi “2025 sonbahar” olarak açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yanlış haber. PlayStation 2 ye geçen sene çıktı 😂

• Oyunların İngilizce öğrenimine büyük katkı sunduğunu düşünmeme rağmen, Türkçe seçeneği olması gerektiğini düşünüyorum. Seçenek olması fena olmaz.

• 30fps'de olsa bizim pc'leri destekler inş :) gtx 1060 6gb super var

• Oyunun %110'u hazırdır.Şu aşamada yaptıkları hangi içerikler çıkarılabilir,mevcut donanımlar için daha iyi optimizasyon çalışmaları ve çıkış tarihinde piyasada olacak yeni konsol ve pc donanımlarının ellerinde bulunan geliştirici sürümleriyle yaptıkları ek optimizasyon çalışmalarıdır.Emektar GTA V'i 2026'da gömmeye karar verdiklerinde oyunun %100'ü böylelikle hazır olmuş olacak :)

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt

PC'ye çıkmayacak ilk başta. Bence dolar 40-50 lira olmadan Xbox Series X çözün bi tane. GTA 6’nın çıkış tarihi “2025 sonbahar” olarak açıklandı 

• GTA 5 için konsol almışlığım var. Ama bu ekonomide 1060 kartıma gelmesini masum bir şekilde bekleyeceğim

• pc'ye 2026 sonbaharda gelir o zaman daha çok var..

• Bu GTA 6 yeryüzünde en büyük geyik konusu oldu. Adamlar sırf muhabbetine bunu yayınlamayacaklar. Bakıyorsunuz yıl 2300 olmuş torun torba GTA 6 bekliyor.

• 2025 dediği de sadece oyun konsollarına gelecek. PC'ye heralde 2028'de ulaşır diye tahmin ediyorum ki fiyatını hayal bile edemiyorum. Şuan yeni çıkan bir PS5 oyunu 2.000 TL'den başlıyor. 2025 sonu gelecekse bence 4.000 TL olur ve umarım sızıntı videolarındaki gibi osuruktan bir oyun değildir.

• candirli kullanıcısına yanıt

Rockstar'dan öyle bir şey yapmasını beklemiyorum ama bilemem.

• 2035 e kadar GTA6 yok satar her ay.

• gta hayranlari 50 yasini gecti, bu satten sonra konuyu bilmeyen coluk cocuk hor gorecek haliyle.

• Leslie Benzies varsa isterse 2030da çıksın. Nostalji oyunların yapımcısı ile aynı olursa eski oyunlarının tadını alabiliriz gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA 6’nın çıkış tarihi “2025 sonbahar” olarak açıklandı
  • ps5 aldık merakla bekliyoruz :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.