|
“GTA 6’nın fiyatı 100 dolar olabilir”: Bu iddia gerçekçi mi?
-
-
GTA 6 istenen paraya bakıyorum birde mobil oyunlarda dönen paralara bakıyorum inanılacak gibi değil.
Çoğu mobil oyunda ekipman vs alımı ile 3-5 tane ultra süper lüks villa fiyatı kadar para harcatabiliyorken bir kere satın alınan bir oyun için 100$ normal bir rakam.
-
Biz zaten ortalama oyunlara ortalama 2 bin 2,5 bin veriyoruz varsın 3,5 4 bin olsun, deveye sormuşlar boynun niye eğri deve demiş, nerem doğru o hesap
-
100 dolar elbette. Sonra üzeri çizilip çok kısa süreliğine 69.99 dolara satılacak.
-
5$ altı ve bedava oyunlar varken, ve de canım Epic bedava bi sürü oyun verirken, hackerlı GTA'yı mı 100$'a kasacaz şimdi :) 30$ bile çok böyle popüler oyunlar için, çünkü zaten çok satıyor.
-
Neden 200 dolar değil ki? Sınır koymasınlar bence 300 400 yapsınlar, sonra da kendi kendilerine oynarlar. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence yanlış örneklere bakıyorsun, o oyunlar insanları resmen dolandırıyor, oyun değil, ponzi kurmuşlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1000 dolarda yapsalar bu oyun aynı satar.. Bütün oyun alemi bunu bekliyor..
-
Gta 5 oynacak pc bulamadık daha millet neyin derdine düşmüş
-
adamlara da laf edemezsin ki görüyor 0 emek oyunlar 70 80 dolar, şu oyunu da aynı fiyata çıkarsam utanırdım ben de
-
Türkçe dil olursa veririm o parayı. Eğer yoksa da kırılmışıyla oynar bitiririz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğrudan PC için de çıksın da varsın 100 USD (ya da daha fazla) olsun...
GamePad kullanamıyorum ve daha fazla da beklemek istemiyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 20 Ocak 2025; 18:36:35 >
-
Min. 2080 Ti ekran kartı isteyecek oyuna ben 100 dolores bayılmam.Ben adaya veda ediyorum.Optimizayon özürlüsü olacak kesin.
-
Böyle bir şeye inanmayın tabi ki gerçek değil. Bu analistlerin neredeyse tamamı olmayan şeyleri söyleyerek para kazanan şarlatanlar.
-
Parayı online kısmında yapacak ve amaçları ne kadar çok oyuncuya satarız hedefi olan bir firma niye 100 dolar ile oyunu satsın az mantık.
Ha yine online kısmına özel paketler ile keriz silkeleme garanti o ayrı konu..
-
bu oyun çıkmadan kırık hali yayınlanır illaki almak isteyenler olur :P benden türkçe çıkmayan oyuna bir kuruş çıkmaz
-
Hayır. Bazı tipler çıkıp 1000 dolar da olsa alırım falan diyebilir fakat aaa oyunun maksimum fiyatı 70 dolardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilen bilir gta 5 daha çıkmadan bedava oynayıp bitirmiştik. Kendiileri bilir
-
80 90 dolar arasi birşey bekliyorum. 79 dolar cıkarsa şaşirtmaz.
-
zaten geleceği fiyat belli 90-120 dolar arasında hala 60-70 dolara bekleyen hayal dünyası toz pembe olan elemanlar var :D şuan nerdeyse saçma sapan indie oyunlarına bile 50-60 dolar istiyolar 3A oyun kalmadı denecek kadar az artık.
Biz zaten ortalama oyunlara ortalama 2 bin 2,5 bin veriyoruz varsın 3,5 4 bin olsun, deveye sormuşlar boynun niye eğri deve demiş, nerem doğru o hesap
|
1000 dolarda yapsalar bu oyun aynı satar.. Bütün oyun alemi bunu bekliyor.. |
Neden 200 dolar değil ki? Sınır koymasınlar bence 300 400 yapsınlar, sonra da kendi kendilerine oynarlar. :)
|
bu oyun çıkmadan kırık hali yayınlanır illaki almak isteyenler olur :P benden türkçe çıkmayan oyuna bir kuruş çıkmaz |
Benzer içerikler
- ios 18 fotoğraftan nesne silme özelliği açma
- whatsapp okundu bilgisi kapatma
- apple watch whatsapp
- slayt programı
- konumsal ses nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X