Bir benzer konu ekşidede açılmış bunca enflasyon kötü yönetim işsizlik hayat pahalılığı kıtlık için çare olabilir...
Dünyanın en gelişmiş ya da en kötü yerine de gitseniz açlık ve sefalet var. Teknoloji ve Yıllar ilerliyor fakat bu konuda hiç çözüm bulunamadı. Sadece Batı ülkelerinden bazıları bu durumu ölmeyecek kadar çözmüş durumda. Dünyanın geri kalanı ABD olsun Çin olsun hiçbir devlet bu konuda bir çözüm üretmiyorlar aksine dahada sıkıntılar artıyor..
Memur alımı azaltılacak denildi fakat memurdan çok korkunç bir şekilde Öğretim Görevlisi Öğretim Üyesi vs. alımı var bu işe kim dur diyecek? Yapay Zeka çağındayız artık Öğretim Görevlisi Öğretmenlik diye bir meslek mi kaldı? Youtube aç öğren en kötüsü..
Devletin kasasını eriten grup kesinlikle Öğretmenlerdir..
Dedeağaç bölgesinde çok fazla aktif yığınak var hala yığınak yapılıyor. Kıbrıs tarafındanda keza öyle Tweetleri takip eden varmı bilmiyorum fakat sürekli bilgi akışı var.
Almanyada aşağı yukarı 800 Euro civarında işsizlik ödeneği var hemde sigorta kapsamında çalış yada çalışma devlet sana geçim ücreti veriyor. Türkiye'de ise asgari çalışan bu ücreti alamıyor. Ülkenin geldiği durum içler acısı...
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 20 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 900 (Bu ay: 900)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic