Şimdi Ara

İyi Bir Gelecek İçin Uzak Durmanız Gereken Üniversite Bölümleri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'de malesef git gide artan işsizlik ve iş bulamama problemleri yüzünden okunmaması gereken bölümlerden biri kesinlikle Bilgisayar ile alakalı bölümler... Yapay zeka işi tamamen teslim almış durumda

tüm başvuru tarihi ve tarihleri
    Yapay Zeka Çağında Okunmaması Gereken Bölümler - Tüm Başvuru Tarihi ve Tarihleri
    https://basvurutarihi.com/yapay-zeka-caginda-okunmamasi-gereken-bolumler/

• Güvende olmayan mesleklere biraz katılıyorum ama güvende olan mesleklere hiç katılmıyorum.

Psikolog

İnsanın kan değerleri veya tahlilleri gibi girdileri sorulara cevaplarını ve ses tonu veya görsel çıktılarla cevap veriyor şu an yapay zekaya bu girdileri girmek ve anlamlandırmak zor ama bir psikolog kadar girdiyi aldığında ve bunu elindeki çok büyük veriyle yorumladığında kusursuz sonuçlar çıkarabilme potansiyeli var.

Hukuk

Tabiki hukukun çok fazla alanı var ama temelde bilgiye dayalı o yüzden etkilememesi çok zor.

Yaratıcı meslekler

İşte buna çok güldüm yapay zeka bu sektörün içinden geçti direkt bu alana saldırıyor.Günümüzde bile çok iyi işler çıkarıyor.

• Hukuk
    Aklınız varsa kapisindan gecmeyin hayatımızı söndürdü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık ve net İİBF bölümleridir.Okuyan aç kalır aradan nadiren sıyrılanları görüp okumaya çalışmayın.Mesleki bir bölüm okuyup açıktan da ikinci üni olarak okuyabilirsiniz.Örgünle açıktan okuyanın hiçbir farkının olmadığı bölümler.Boğaziçi İşletme değilse tabi.

Ytd.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.