< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OttomanTurks -- 8 Şubat 2025; 20:20:4 > |
HASSAS | İstanbul'da tartıştığı kuryenin aynasını kırmasına sinirlenen sürücü, kuryeyi aracıyla ezdi

-
-
Motorcular huy edinmiş ayna kırmayı.
Yürü yoluna git. Ne diye milletin malına zarar veriyorsun.ister haklı ol ister olma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Motorcu ne olursa olsun başkasının malına zarar vermeye hakkı yoktu. Araba sürücüsü de adam öldürmeye kastetmiş. İkisi de yanlış. Motorcunun bu olaydan sonra hala yürüyebilmesine ise şaşırdım. Ölmemesi büyük mucize
Etki tepki meselesi bu işler.
Trafikten full kendisini haklı sanıp ayna kırıp kaçan motorculara ders olur belki...
-
benimde aynamı kıranın alnını karışlarım akıllı olsun ezip fren yapmam ezer geçerim
-
diz kapağı kırıldıysa yürümeye şansı yok diz kapağı protez tutmaz
-
İstanbul trafiğinde motor kullanmak çok zor. Yollar zaten dar, sağlı sollu her yere park ediliyor. Motorların aralardan kaçacak yeri yok. Motorcularda araba kullananlara bildiğin düşman.
-
Bir motor kullanıcısı olarak söylüyorum, araç sürücüsü yapmaması gerekli bir şeyi yapmış, bu konuda hatalı olsa da iyi yapmış. Umarım sadece yaralanmıştır motorcu, durduk yere başına ciddi bela almasın.
Madem hatalı araçtaki git konuş yada git polise şikayet et, ayna kırıp kaçmaya çalışmış becerememiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 8 Şubat 2025; 21:41:14 > -
taksiciye noluyorsa artık, kendi aynasını kıran motorcuya buyur diğerini de kır diyor sanki, motorcu aynayı kırıp kaçıyordu gri araç adaleti sağlamış
-
motorlardan nefret ediyorum. hem otomobil kullanırken, hem bisiklet kullanırken, hem de yayayken, çektirmedikleri pislik kalmadı. hiçbir kurala uymuyolar. kırmızı ışıkta son sürat geçiyorlar. her gördükleri araya dalıyorlar. sıfıra sıfır gidiyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 8 Şubat 2025; 21:44:0 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kırdığı ilk ayna olduğunu sanmıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
70 kiloluk kasalarıyla
1.5tonluk kasaya kafa tutuyorlar.
Böyle bir zeka seviyesi...
Umarım ders niteliğindedir ve ilk ve son olur bu. Son zamanlarda sosyal medya ayna kırıp kaçan soytarılar ile dolu. Kafasına takıyor kamerayı kendini yolların kralı sanıyorlar. Aslında bu olayın geleceği de belliydi işte. İşin birazda adalet boyutu var ülkede malum. Arabadaki sen benim aynamı kırıp kaçıp ben adalet arayacağıma ben seni ezeyim de sen adalet ara demiş topu kuryeye atmış.
-
Herkes sinir küpü ülkede herkes. İki yanlış belki de bir cana mal olacak. Motorcunun yaptığı da falso hareket, nasıl olsa kaçarım diyerek gayet kolay ( nasıl kıracağını bilerek ) kırıyor aynayısını arabanın. Arabnın şoforü de her ne kadar ağır tahrik de olsa çekici olduğunu göre göre vurup sıkıştırıyor. Hani başka bir taşıt olsa tamam da motorcu nerdeyse ikiye bölünecek sırf çekicinin rampası yüzünden.
Çok yazık oldu bu ülkenin insanlarına çok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 8 Şubat 2025; 21:51:39 >
Çok kötü ezmiş inşallah bir şeyi yoktur ama büyük ihtimal kaburgalar zarar görmüş olabilir hatta felç bile kalabilir.
-
Plakasını alacaktın şöyle çevreyolu gibi bir yerde arka köşesinden çarpıp bariyerlere yuvarlayacaktın. Motor kullandığım halde ayna kırma işlerini hiç sevmem. Vursalar yeridir.
Ozkan denen vatandaş lafım sana, alıntı ya izin vermiyorsun madem..
Senin beslendiğin düzende, bunu yapan ve buna sebebiyet verenlere 2-6 yıl diyip kıytırık bir ceza ile mhkemeye çıkarırsan.. üzerine birde 3-5 ay yatıp serbest bırakırsan , herkes bir şekilde “ nasıl olsa cezası yok” diyor ve toplum yozlaşıyor. Ekonomik sıkıntı ferginliğin en en en başlıca sebebi…
Sen ve senin güruh bal gibi de biliyor bunu da işte mevcut anayasa tırt deme peşindesiniz..
Ya Allah aşkına sen gelipte yorum yapma birader insanı çileden çıkarıyor senin yorumların. Lütfen ya lütfen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
engellemiştir seni. ondan alıntı yapamıyorsun...
-
İçimin yağları eridi.Şimdi felçli halde pakete çıkar.
Taksiciyi yeni gördüm onu da kasten mala zarar verme,kasten yaralamaya teşebbüs,cebir ile kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma gibi birçok suç isnadıyla savcılığa suç duyurusunda bulunurdum.Erkekliğini bir dahakine mahkeme salonunda yapar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 8 Şubat 2025; 22:41:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Umarım ders niteliğindedir ve ilk ve son olur bu. Son zamanlarda sosyal medya ayna kırıp kaçan soytarılar ile dolu. Kafasına takıyor kamerayı kendini yolların kralı sanıyorlar. Aslında bu olayın geleceği de belliydi işte. İşin birazda adalet boyutu var ülkede malum. Arabadaki sen benim aynamı kırıp kaçıp ben adalet arayacağıma ben seni ezeyim de sen adalet ara demiş topu kuryeye atmış. |
Olay insan hayatı değil. Ben de kuryelik yapıyorum. Kuryelerin %80'i yaya geçidinden full hız geçiyorlar. Çoluk cocuk umurlarında değil, her hafta birine çarpıyorlar geçerken ve umursamıyorlar. Keza araç sürücülerinin de çoğu böyle şerefsiz. Buradaki videodaki kurye aynayı kırıp yoluna devam etseydi ertesi gün tekrar milletin malına zarar verecekti acımadan. O kurye o kadar eminim ki yollarda hiç bir cocuğa, insana acımadan üzerlerine sürüyordur yaya geçitlerinde. Böyle adamlar eğitilemez. Sadece bu örnekteki gibi elenirler. |
Motorcular huy edinmiş ayna kırmayı.
Yürü yoluna git. Ne diye milletin malına zarar veriyorsun.ister haklı ol ister olma. |
Motorcu ne olursa olsun başkasının malına zarar vermeye hakkı yoktu. Araba sürücüsü de adam öldürmeye kastetmiş. İkisi de yanlış. Motorcunun bu olaydan sonra hala yürüyebilmesine ise şaşırdım. Ölmemesi büyük mucize
|
70 kiloluk kasalarıyla
1.5tonluk kasaya kafa tutuyorlar. Böyle bir zeka seviyesi... |
benimde aynamı kıranın alnını karışlarım akıllı olsun ezip fren yapmam ezer geçerim |
Araba sürücüsü olayı abartmış. Ama motorcu teröründen kurtulmak için sürücüye haksız tahrik indirimi ile az ceza verilirse iyi olur. Böylece bundan sonra ayna kırmak isteyen motorcular da 3 defa düşünür ayna kırmadan önce.
|
Etki tepki meselesi bu işler. Trafikten full kendisini haklı sanıp ayna kırıp kaçan motorculara ders olur belki... |
İçimin yağları eridi.Şimdi felçli halde pakete çıkar.
Taksiciyi yeni gördüm onu da kasten mala zarar verme,kasten yaralamaya teşebbüs,cebir ile kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma gibi birçok suç isnadıyla savcılığa suç duyurusunda bulunurdum.Erkekliğini bir dahakine mahkeme salonunda yapar. |
Benzer içerikler
- discord neden açılmıyor
- genç emeklilere tavsiyeler
- memur zammı forum
- 25 yaşında hakim olunur mu
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- faturasız kapanan hat nasıl açılır
- pes 21 türkçe spiker
- sıfır araba fiyatları
- ısı pompası mı doğalgaz mı
- byd araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X