3 günlük yas loading.... x (formerly twitter) Haber İsrael🎗️🇮🇱🎗️ (@ShemaNews) on X https://x.com/ShemaNews/status/1849865754507870488< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 25 Ekim 2024; 22:13:58 > |
Son Dakika: Hamas Sözcüsü Ebu Ubeyde öldürüldü
-
-
Yalan olabilir ne yabancı ne yerel medyada adı geçiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk başlarda
Bu ebugillerden editli videolar falan geliyordu..
Artık gelmiyor niye.
Videoları editleyende mi gitti
Neyse
Bir ebu gider
Bin ebu gelir diyecem
Karşı taraf bininide götürür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 25 Ekim 2024; 22:26:58 >
-
Breezers
ortayada iran başbakanı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 25 Ekim 2024; 22:30:20 > -
yabancı forumlarda yerlerde geçmiyor kolpa olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Ekim 2024; 22:47:17 > -
İsrail Türkiye'nin de destek verdiği Hamas örgütünün lider kadrosunu tek tek bulup öldürürken Türkiye'nin İsrail tarafından desteklenen PKK ile anlaşma yoluna gitmesi nasıl açıklanabilir?
Geçen yıl İsrail,Gazze'de soykırıma başladığı vakitler bizimde buna karşılık olarak K.Suriye'de İsrail'in desteklediği YPG yapılanmasına karşı operasyona başlamamız gerektiğini savunmuştum.Hala aynı görüşteyim.Madem ortada Büyük İsrail diye bir hedef var ve bunun Türkiye için tehdit olduğu en üst perdeden dile getiriliyorsa Türkiye'nin de gereğini yapıp YPG'yi temizlemesi gerekiyor...
Ama bir yılın sonunda bakıyoruz ki YPG ve PKK ile yeni bir açılım sürecinin başındayız...
-
Bir terörist daha eksilmiş,
-
İsrail, Gazze ve Lübnan’da yaşadığı kayıpların üzerini kapatmak için bu tür dezenformasyon haberleri hep yapıyor. Her sıkıştığındada bu haberi ortaya atıyor. Hemde Ebu ubeydenin gerçek kimliğini tespit edememişken...
İsrail geçen gün Gazze'de onlarca askerini kaybetti ve bazılarının ismini açıklamak zorunda kaldı. Kassam tugayları ise keklik gibi merkava tanklarını patlatıyor hala Gazze'de. Sonuçta İsrail 1 yıldır ilhak edemediği Gazze'de Vietnam'ı yaşıyor ve bu tür haberleri sosyal medyaya yayarak kayıplarının konuşulmasının üstünü örtmeye çalışıyor.
-
Burda da İsrail seçiciler de bayılıyor, İsrail kadar Katolik dindar dünya görüşü kapalı bir ülke yok sorsan bunlara onlar medeni !
Abu Obeidanin öldürüldüğünü Saudi bir gazeteci iddia etti. İsrail tarafindan doğrulanmadi bu.
-
Bu terörist Dubai veya Katar’da yaşayan uyanık Hamasçılardan biri. Gazze’de olsa şimdiye kadar milyon kez leşini çıkarırdı İsrail. Hamas’ın komple içinden geçen İsrail sözcüyü mü öldüremeyecek. Yüzünü masa örtüsüyle gizlemesi bir şeyi değiştirmez ama öldürüldüğünü sanmıyorum.. İsrail Hizbullah’ı nasıl avladıysa bunu da keklik gibi avlamıştır bilemem ama bence İsrail’in ölüm listesinde yüksek sırada olduğunu sanmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 26 Ekim 2024; 16:2:20 > -
Ölmüşse bile kanıtlanamaz çünkü bu sofra bezli herifin suratını gören yok. Başka birine sofra bezi geçirip ölmedi diye servis edebilirler.
-
sesini nasıl taklit edecekler karizma bir sesi vardı adamın, zaten sesi soluğu çıkmazsa uzun süre idda doğru olabilir yalanda olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Ekim 2024; 16:14:24 > -
Eeee işte büyük devlet böyle oluyor, yüzbinlerce vatandaşımızın ölümünden sorumlu olan kişiyi aman koltuklar gitmesin diye gazi meclise davet etmekle olmuyor.
Şimdi konuyu çarptırmak isteyen bazı AKP sevdalısı internet kullanıcıları diyecekler ki, israil güzellemesi yapıyorsun. Hiçte yapmıyorum olması gerekeni yapan bir devleti örnek gösteriyorum. İpe kuşağa idam getirilsin diyen bu AKP sevdalıları nedense bebek katilini allayıp pulluyorlar. Bu bebek katili hemen hemen 25 senedir benim vergilerimle hayatını yaşıyor, yediği önünde yemediği arkasında, edep yahu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X