Şimdi Ara

HASSAS | İstanbul'da tartıştığı kuryenin aynasını kırmasına sinirlenen sürücü, kuryeyi aracıyla ezdi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
1
Favori
12.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İyi sen söylediğin gibi yap, kelepçeyi yakışıklı güvenlik gibi taksınlar sana, bunları, bu yazdıklarını, hakime de aynen o şekilde anlatırsın. O da dinler dinler, hımmmmm al sana 20 sene, iyi halden 5 sene indirdim 15 sene götürün der, jandarmalar koluna girip götürürler seni yeni evine tıpış tıpış gidersin..

Ben keyfimi bozamam şahsen ölmeden önce bir porsche alıp Antalya'da gezecegim falan benim için de haşat et cezayı sen yatacaksın nasılsa    

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Şubat 2025; 15:49:2 >
  • öfke ile kalkan zararla oturur. trafik sakin olma yeri, birbirine üstünlük taslama yeri değil. 2 deli birbirini görmüş, daha deli olan diğerinin canına kast etmiş. toplum bu tarz psikoloji normal olmayan insanlarla dolu, kimseyle muhattap olmamak gerekiyor. iyice açık hava hapishanesine döndü ülke.

• rcc53 R kullanıcısına yanıt

Sen obur aynani uzat kardes. Ben madamligi secemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madamlığı ceza evinde seçtiriyorlar canım kardeşim. Klavyeden yazmak gibi olmuyor ayna meselesi için kimsenin kılına bile dokunmam. O aynanın parasını zaten onlardan alırım üste de ceza almalarını sağlarım ama paramı vermeseler bile, herifler cezaya çarptırılmasalar bile buna değmez.

Sana yaşadığım mevzuyu anlatayım, 3 yıl önce, bir yerde, 2 kişiye çok ağır küfrettim ve neredeyse heriflere saldıracaktım fakat mesele kesinlikle ayna değildi, 2 adamdan biri eşimle tartışmaya girdi ve terbiyesizlik yaptı. Küfretmedi ancak eşimi azarlamaya çalıştı. Yanımdaki kadına, kıza, eşime çocuguma terbiyesizlik yapana karşı şiddet kullanımına karşı değilim.

Bu adamı orada dövmeye karar verdim, anca önce sözle tahrik ettim ki, bu ikisini komaya sokunca mahkemede önce onlar fiziksel saldırıda bulundular ben fiziksel saldırıya karşı kendimi korudum diyebileyim diye ortamda kamera da var yani olduğunu biliyorum, önce saldırsınlar ki, kamerada o şekil gözüksün diye küfretmeye başladım, ancak saldırıda bulunmadılar, saldırıda bulunmadıkları için bunları dayak komasına sokmadım fakat çok ağır küfrederek yani nasıl bir küfür olduğunu anlamışsındır mutlaka yaptıkları terbiyesizliğin intikamını almış oldum. Mutlaka şiddete başvurmam gerekmedi. 185 boy ve 100 kilo oldugumu ekleyeyim ayrıca dövüş sporu geçmişim var

Yani gerektiği zaman şiddet kullanırız ama ayna için degil.. Hatta şöyle söyleyeyim, şahsıma karşı yapılan terbiyesizlikler olursa, yine hemen ilk etapta dayak durumları oluşmaz, sadece orantılı şekilde sözsel durumlar oluşabilir karşı taraftan şahsıma karşı fiziksel saldırı olmasını beklerim ve mecbur kalırsam o zaman dayak durumları oluşur, ayna kırdı falan terbiyesizlik yaptı diye dayak ve şiddete başvurmam eğer mevzu ilerlerse o zaman kötek yoluna başvururuz..

sen hayatında kimseyi dövmemiş olduğun için ya da mahkemeye çıkmamış oldugun için, böyle yazıyorsun bence. Ben bunları daha önce yaşadım ve birini dövdüğün zaman mahkemeye hakim karşısına çıkıyorsun ve yargılanıp ceza alıyorsun 2005 yılında bu şekil HAGB şeklinde ceza almıştım ve karşı tarafa maddi tazminat da ödedim bunlar senin sandığın kadar basit şeyler değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Şubat 2025; 21:18:58 >

• İnsan insana bunu yapmaz. Vicdan el vermez. Hapiste sürünür umarım. Kurye de aynayı kırdığı için güzel bir ceza almalı tabi.

• Cana kast ile mala kast aynı ceza hükümlerini de sürelerini de taşımaz. Sizin ne düşündüğünüzün bir önemi yok. Cinayete teşebbüs etmiş birini savunacak kadar alçalmayın yeter ki.

• Cezaevinde ne kadar yatacagini izler, görür, taniklik edersiniz o vakit. Mala kast, basit bir mala kast olarak değerlendirilemez. Yolda giden araca arkadan "kazara" vurulmuyor. Ortada bir kaza ya da gayriihtiyari durum söz konusu degil. Kimse de salak değil bu sözlerinize safa, salağa yatsin. Manipüle etmeye gerek yok. Ortada agır bir tahrik unsuru var. Bir tepki doğurmasi muhtemel bir davraniş silsilesine gebe, akli selim bir hakim gereken adalet düzeni içinde olmasi gereken cezayi verecektir de. Tabi, bu umdugunuz gibi olmayacak. Izler, gorursunuz. Alçaklık, alçakça bu olaya müsebbib ajanı savunmaktan geçer başta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 13 Şubat 2025; 1:30:37 >
  • Salağa yatılacak bir şey söylemedim. İnsanlığı kaybetmemek lazım sadece. En kötü 10 yıl yatarı var adamın. Siz de izlersiniz benim gibi.

• Kasten oldurmeye tesebbus 15 yil, agir tahrikten 5 yil iner 10 yil yer 5 sene yatar ne yazik ki cezalar caydirici degil caydirici olmamasi hakli oldugu anlamina gelmez, mesela amerika'da olsaydi 20 sene kesindi. kac sene yeniliyorsa o ceza gercekten yatilmali, suc makinelerinin ortada gezmesini saglayan sey adam 10 yil yiyorsa 5 sene yatiyor, birini silahla vurup zevkine oldurse 30 yil yiyecek, 15 yil, yatacak en agir sucun bile cezasi 15 sene terorist degilse.. bu yuzden dengesiz ve tehlikeli yaratiklar, suc isleyip sokakta dolasiyorlar.. milleti de suca ozendiriyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Şubat 2025; 6:40:49 >
  • Etki tepki bunun adi, hadi yapsın bir daha kirik kaburgalariyla görelim. Boyle boyle tukenecekler. Dogrucu davutu oynamanin luzumu yok. Sizin gibi aman yazıkçılar yüzünden ülkede herkes her şeyi yapar oldu. Çikip sokaga hukumeti de protesto edemedigimize gore, o halkta o kalibre yok. O zaman kendi icimizde itlik yapani böyle aforoz edecegiz. Bitti.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.