Şimdi Ara

HASSAS | İstanbul'da tartıştığı kuryenin aynasını kırmasına sinirlenen sürücü, kuryeyi aracıyla ezdi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
1
Favori
12.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

O varlikla beni aynı mesaja niye etiketledin?

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Suç makinesi dedim ya o arkadaş aklıma geldi. Suç makinesi onun lafıydı bir de ne diyem mahmut mu diyemHASSAS | İstanbul'da tartıştığı kuryenin aynasını kırmasına sinirlenen sürücü, kuryeyi aracıyla ezdi HASSAS | İstanbul'da tartıştığı kuryenin aynasını kırmasına sinirlenen sürücü, kuryeyi aracıyla ezdi 

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Suç makineleri geziyor her yerde..

HASSAS | İstanbul'da tartıştığı kuryenin aynasını kırmasına sinirlenen sürücü, kuryeyi aracıyla ezdi

Etiketlemekten baska seceneklerin de vardi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Dayaksızlıktan oluyor bunlar demiştin. O yüzden bu tarz konularda sen ve o varlık daha uzman.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Eskiden böyle adi suçlar çok islenmezdi, ücüncü sayfa haberlerinde, kocasını kesen kadınlar olurdu, kocasını kesmiş, tuzlamış, ya da kocasından lahmacun yaptırmış gibi gibi.. Şimdi bakıyorsun türlü değişik suç makineleri türemiş, vatandaş merkezin önünden geçerken titreyerek geçse, kodeste yıkım falan olsa, böyle şeyler olmaz elbette.. Millete biraz da mokoko lazım şimdi polis geliyor, arkadaşlar kimlikleri görebilir miyiz acaba diyor bu kadarı da fazla gerçekten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Şubat 2025; 19:26:4 >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Bu ifadeyi avukat yazmıştır muhtemelen. Şu ifadeyi yazan avukat nasıl hukuk fakültesini bitirebiliyor? Hukuk fakültelerinin seviyesi bu kadar mı düştü? İfade hayatın olağan akışına tamamen aykırı. Taksiciyi de işin içine katmış fakat taksici arabasına vurulana kadar olayla ilgisi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Sence de insanlar bu tarz adi suçları korkusuzluktan mı islemeye başladılar? Ben ezerim bana bir şey olmaz olayı mı? Toplumu böyle başıboş bırakıyorlar sanki haksız mıyım?

Gelecege dair bir unudu kalmayan insanlar bu şekilde davranir...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekonomik buhranın etkisi, insanlar hayat mücadelesi veriyor, beslenmekte bile zorlanıyorlar. Sinirler zaten hat safhada birde insanların malına zarar verince cinnet geçirmelerine şaşırmamak gerek. Ikisininde sabıka kaydı varmış, yani ne ilk defa ne son defa yapacaklar. Bunları ehlileştirmeden sokağa salan suçlu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Tabii. Şimdi ise suç işlemeyeni dövüyorlar. Heter ki hükümetten birine, yandaşa karşı filan ileri geri konuşma. Bunu yapmıyorsan sorun yok. Ama işte özellikle medyatik bir kişiliksen gazeteci filansan ve hükümetin yolsuzluğuna arsızlığına burnunu sokuyorsan senden kötüsü yok. Geçenlerde RTÜK başkanı, aklı ve mantığı yerinde ortalama IQ'ya sahip insanların mabadıyla güleceği tam da diktatörlere yakışır bir karardan bahsetmişti. Karar mı yasa mı her neyse. Zaten bu hükümette farkı yok. Malum şahıstan çıkan veya onaylanan her söz yasadır tabii kendi çıkarlarına hizmet ettiği sürece.

• DarkTechno kullanıcısına yanıt

Ülkemizde her türden troll mevcut. Hukuk fakülteleri bile troll yetiştiriyor demek ki. O değil de umarım hakim de karşı troll'lük filan yapar da güler yüzle şöyle yüzüne bakıp cezasını ikiye üçe filan katlar. Gerçi işler böyle yürümüyor ama verilecek cezayı en üst kademeden yapıştırır ve bunu söylerken de güler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Şubat 2025; 20:31:58 >
  • CharlieSelim kullanıcısına yanıt

Hiç alakası yok. Arabadan inmedim sürdüm üzerine motoruna çarptım seninde üzerinden geçip gittim. Sinirliyken böyle yapılmaz şöyle yapılmaz diye düşünenmem ki. Diyelim ki ölmedin sağlam kalacak mısın? Benim gibi motor ve araba kullanan birine motorcunun yapabileceklerini mi anlatıyorsun? Arabadan inse bile salak mı ki eli boş insin? Kafasında kask, koruma ceketi falan giyen birine demir sopayla, silahla gireceksin. Dövdükten sonra motorununda grenajını kıracaksın ki iyice zarar görsün. Hepsi bir yana adam arabadan indi ve sen onu dövdün o adam arabaya binince intikam düşünmeyecek yani. Alacağı cezada indirimlerle 3-4 sene falan yatar çıkar.

Çevreyolunda denk getirdim kenardan kenardan gidiyorsun arabayı yanlayıp üzerine kırdım arka kenarından dokundurdum veya bariyere sıkıştırdım. Bir bakmışım dikiz aynasında taklalar atıyorsun. Sakat kaldıktan sonra birşey yapamazsın. Ölmesen sağlam kalsan bile farketmez sonra kim kimi yerse. Bende hayata bayılmıyorum.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Unuttuğun şey kim kimi yerse demişsin ama silaha çok kolay erişiliyor Iste kim kimi yerse falan, böyle Klavyeden çok kolay yazılıyor ama gerçek hayatta böyle değil.. Çoğu kişi bana bir şey yapamazlar falan düşüncesinin kurbanı olarak niyazi oluyor.. Neden yapamasınlar ki sonuçta kimse mermiden hızlı koşamıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Şubat 2025; 21:20:15 >

Hepimizde var ki. Bende yok mu dedim. İzmirde adliye önünde makinelilerle çatışıyorlar o zaman dedim ki elimdekiler bile dandik. Silah meraklısı arkadaşlarımın ısrarıyla bizde almıştık. Ayrıca benim gibi 40'a merdiven dayamış bekar, iş hayatında istediği kariyere ulaşmamış birine pekte koymaz. İnsanın geride bırakacağı çocuğu, eşi olur da korkar ama yok.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Senin kazanacağın ne malum? Hayatta kalanın sen olacağının garantisi yok kiHASSAS | İstanbul'da tartıştığı kuryenin aynasını kırmasına sinirlenen sürücü, kuryeyi aracıyla ezdi HASSAS | İstanbul'da tartıştığı kuryenin aynasını kırmasına sinirlenen sürücü, kuryeyi aracıyla ezdi 

40 değil istersen 90 ol bulundugun durum cezaevinden çok daha üstündür. Bu konularda hep böyle söylüyorlar zaten iste çolugumuz çocugumuz var ondan belaya bulasmıyoruz ( alakası yok tırsıyorlar) ya da çolugumuz cocugumuz yok fururuz haaa..

Çolugun cocugun varsa anası bakar zaten bakmıyorsa babaannesi bakar kimse bakmıyorsa devlet bakar, yoksa da yoktur ne alaka yani çocugun yok diye hiçbir şeyden korkmayacak mısın? Bunlar garip argümanlar bizim ülkenin adamı garip gerçekten..

Neyse Böyle klavyede yazmak kolay geliyor iste gerçek hayatta böyle düşünmediğini biliyorum seninle gemi adamı konusunda da tartışmıştık, meseleleri forumda hafife alıyorsun gerçek hayatta öyle bir tip olsaydın bu forumda şu an yazamıyor olurdun zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Şubat 2025; 21:45:0 >

• Motorcunun ifadesi. Ezerek öldürmeye çalışan cani sürücü de pek masum değilmiş. Ya evet zaten alenen öldürmeye çalışması da kendisinin bir ruh hastası olduğunun kanıtı da öncesi de varmış adamın iddiasına göre.

HASSAS | İstanbul'da tartıştığı kuryenin aynasını kırmasına sinirlenen sürücü, kuryeyi aracıyla ezdiWatch unnamed | Streamablestreamable
    Watch unnamed | Streamable
    https://streamable.com/jp076g

Sürücünün, motorcu aynayı kırdığı için öldürme girişimini haklı bulanlar ne hikmetse taksiciyi ve arkadaki kamyon sürücüsünü haksız bulmuştu. Niye abi, adam hem kamyona hem de taksiye çarpıyor? Otomobil sürücüsünün aynası maddi zarar da bunların ki zarar değil mi? Bu durumda malları zarar gören diğer 2 şoförün de sizin mantığınıza göre otomobil sürücüsünü öldürmeleri lazımdı. Az bile olmuş verilen zarara göre. Çarpan sürücüyü ezip öldürmeleri gerekiyordu olmamış, adalet çok eksik kalmış(?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 11 Şubat 2025; 6:28:40 >

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

barbar sürüsü o kavga edenler birbirlerini kırmışlar, üstinsan olsalardı kavga etmezlerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Şubat 2025; 8:12:27 >

bence barbarlıktan kaynaklanıyor. oradakiler üstinsan olsalardı trafik meselesi yüzünden kavga etmezlerdi birbirlerini ezmezlerdi. fakat ilginç olan bu da değil, ilginç olan, internette motorcu ve ezici kimliğine bürünüp barbarlığı savunanlar. şu haklı, bu haklı diyenler.. oradakilerin hiçbiri haklı değil. oradan haklı olan çıkmaz..HASSAS | İstanbul'da tartıştığı kuryenin aynasını kırmasına sinirlenen sürücü, kuryeyi aracıyla ezdi HASSAS | İstanbul'da tartıştığı kuryenin aynasını kırmasına sinirlenen sürücü, kuryeyi aracıyla ezdi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 11 Şubat 2025; 8:12:36 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.