Şimdi Ara

HASSAS | İstanbul'da tartıştığı kuryenin aynasını kırmasına sinirlenen sürücü, kuryeyi aracıyla ezdi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
1
Favori
12.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Anlaşmazlık tahammülsüzlük yaşanmış birbirlerine şikayet edeceklerine argo tabirle yaklaşmışlar çok ağır cezalar şart caydırıcılıktan uzak uygulamalar ile yarın sana bana yapmayacakları ne malum her iksi de sabıkalıymış al birini vur ötekine ıslah edilmediği gerçeği karşımızda duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt
    Ben trafikten men edilmek icin ne yapmak gerektigini cozemedim. Makineli tufek cikarip diger arabalari taramak gerekiyor herhalde trafikten men edilebilmek icin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • headdhunterr H kullanıcısına yanıt
    Tamam işte, sağlam kayaya toslamış. Sen misin artislenen!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 9 Şubat 2025; 18:50:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • - Pendik'te aynasını kıran motosikletli kuryeyi otomobiliyle ezen ve sevk edildiği mahkemece "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanan Vedat Kızıl'ın savcılık ifadesi ortaya çıktı:

"Olay günü aracım ile seyir halinde devam ederken olay nedeni ile ismini öğrendiğim 34 TEC 61 plakalı aracı kullanan A.B.A. isimli kişi ile yol verme meselesi yüzünden aramızda tartışma yaşandı."

"Bu kişi tartışma sırasında bana, 'Şerefsiz in aşağı seni gebertirim' şeklinde sözler söyledi. Araya vatandaşlar girdi. Daha sonra bu araçla aynı istikamette yola devam ettik."

"Yaklaşık 100 metre sonra sağımda solumda iki tane motosiklet sürücüsü gördüm. Bu kişiler, 'Şerefsiz sağa çek. Aşağı in. Taksici seni öldüremedi, biz öldüreceğiz' dediler. Bu kişilerle herhangi bir tartışma yaşamamıştım."

"Daha sonra kurye olan şahıs aracın solundan sağ tarafına geçti ve aracımın sağ aynasını kırdı. Daha sonra benim aracımın önüne atladı. Ben de o anki şokla gazla frenin yerini karıştırdım ve bu kişiye çarptım. Yaptığım eylemin tek amacı mal ve can güvenliğini korumaktı."

"Taksi şoförü ve motosiklet sürücülerinin beraber hareket ettiğini düşünüyorum. Beni yaralayan, hakaret eden ve beni tehdit eden A.B.A. isimli şahıstan, bana hakaret ve tehditlerde bulunan, aracımın aynasını kıran kurye şahıstan ve yine aynı şekilde bana hakaret ve tehditte bulunan diğer motosiklet sürücüsünden şikayetçiyim."

"Ben 16-17 yaşımdan beri bipolar hastasıyım."

HASSAS | İstanbul'da tartıştığı kuryenin aynasını kırmasına sinirlenen sürücü, kuryeyi aracıyla ezdi

• Haberde de görüleceği üzere araç sürücüsü kasten öldürmeye teşebbüsten tutuklandı. Savunması da o kadar komik ki güya gazla freni karıştırmış. Görüntüleri izlemesek inanacağız. Kuryeyi çekicinin arkasında pres makinesine sokar gibi bastırdı çevredekiler olmasa belki öldürecekti.

9-15 yıl arası ceza alacak.mala zarar vermekten de 1-3 yıl arası ceza alacak. Buradaki ergenler,klavye delikanlıları,motosiklet düşmanları hadi gidin sürücüyü kurtarın bakalım hayatı bitti. 2 dakikalık sözde erkeklik 10 yılını götürecek. Maddi ve manevi tazminatı söylemiyorum bile. Bu size ders olsun malın bu kadar kölesi olursanız 10 yıl cezaevinde tuvalet temizler,bulaşık yıkarsınız. Evliyseniz karınız bile boşar.

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

iki taraf da avukatlardan ağdalı cümleleri almış, en az ceza yiyecekleri şekilde ifade vermişler işte. aklıma gelen ilk soru 16-17 yaşından beri bipolar hastası olan biri nasıl ehliyet alıp trafiğe çıkabiliyor? gazla frenin yerini karıştırması da kolpa ayrıca. ayrıca gazla frenin yerini karıştıran herkesin ehliyetinin süresiz alınması gerekiyor, demek ki araç kullanacak kadar ehil kişi değiller.

motorcunun ifadesinde de aynasını kırdım ama beklemediğim şekilde üstüme sürdü demiş. allah allah neden acaba yav buyur geç diyip yol verecekti. adamın aynasını kır, tehdit et kavgaya çağır hem de iki kişi, adam arızanın teki çıkmış işte. tam bir al birini vur ötekine mevzusu.

• end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt

Bipolar hastalığı mı varmış HASSAS | İstanbul'da tartıştığı kuryenin aynasını kırmasına sinirlenen sürücü, kuryeyi aracıyla ezdi 

Raporu varsa ceza almadan çıkar

• Ulan provakatör motorcu konuyu nerelere getirdin.

• headdhunterr H kullanıcısına yanıt
    HASSAS | İstanbul'da tartıştığı kuryenin aynasını kırmasına sinirlenen sürücü, kuryeyi aracıyla ezdi

blokla geç malum trollerden.

• dephyr kullanıcısına yanıt

valla araç kamerası kullanılmasını şart koşmak lazım. aynı şekilde motorculara da bu yapılabilir. ayna kırma olayından önce ne yaşandı buna bakmak lazım. her ne olduysa acelecilikten olduğu kesin. kaybedilen saniyelerin bedeli böyle olmamalı.

• Şimdi trafikte birisinin aracına zarar veren 1 ila 3 yık arasında mı yargılanıyormuş
    Ondan sonra serbest

Çecresinda hava atacak
    Bir tane aracın aynası kırdım, şöyle yaptım diye.

• DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt

Ben de o anki şokla gazla frenin yerini karıştırdım ve bu kişiye çarptım.

Hahahahaha sırf bunu söyledi diye cezası arttırılmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Şubat 2025; 19:56:44 >
  • josrdr kullanıcısına yanıt
    Hocam o çekici değil de minibüs otobüs gibi arkası duvar gibi düz bir araç olaydı o motosikletli arkadaki araçla tamamen ezilerek ölümcül derecede yaralanıp ölebilirdi. Burada aracın burnu çekicinin altına girdiği için adam arada kalıp kurtuldu.

Bu arada ben o motosikletinin yerinde olacaktım, biri gelip bana öyle yapacaktı, onu hapisten ömrübillahi cıkmamasını sağlayacak ceza almasını sağlardım, bu işe özel avukat tutarak.

Ezmek değil de motora arabayla hafifçe çarpıp motoru yere düşürmek daha ölçülü olabilirdi. Çekici ile arasında sıkıştırıp bir de uzun süre arabayı geri çekmeden öyle bırakmak abartı olmuş.

Yalnız motorcularin da ayna kirma olayından vazgeçmesi gerekiyor yoksa istenmeyen bu tür olaylar korkarım artacak. Devletin bu olaya el koyup ayna kırıp sosyal medyada paylaşanları, bu paylaşımları delil sayıp bu kişileri mahkeme önüne çıkartması gerekiyor.

• coolman7 C kullanıcısına yanıt

Aracınıza 70 mai gibi dandik de olsa bir kamera takın, yolu izleyin. Aynanızı falan kıran adamların video görüntülerini kaydedin savcılığa şikayet edin. Ben kırmadım diyemez. Kasten mala zarar verme sucundan hem aynanın parasını ödeyecekler hem de ceza yiyecekler.

Bana yapsa hiç araçtan inmem bile, ya da üstüne sürmem, hatta küfür bile etmem daha fazla kır koçum derim ne kadar kırarsa o kadar iyi daha çok para ödeyecek ve sadece kaydederim, mala zarar verme suçunda kasıt aranır ve görüntüleri inkar edemez zaten bilerek kırıyor, savcılığa veririm, küfür ve hakaret ettiyse bir de oradan ceza yer üste de tazminat davası bir de oradan parasını cukkalarım, zaten gelip abi diye elimi öpecek o sonradan, kırdığı arabayı da ödeyecek, herifi ezip dövüp neden mağdur edeyim insanın avel olması lazım gerçekten. Adi suçların cezası ağır olmayabilir ama zarar tazmin konularında hukuk isliyor zaten sabıkası falan varsa da kodese girer zaten

Sakın kimseyi dövmeyin ezmeyin zarar vermeyin mahkemeler çok fazla sosyal medya goygoyu yoksa, üvvvv eyi olmuş diye duygusal karar vermiyorlar, davalara bakan adamlar, hukuk kurallarına göre karar veriyorlar o şekil karar vermezse zaten üst mahkemede bozarlar yani size devletin polisi yok muydu? cagırsaydın, devletin savcısı yok muydu şikayet etseydin bu nasıl savunma derler ve cezayı geçirirler 10 sene yatarsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Şubat 2025; 20:19:25 >

• Dikiz aynası aracın süsü değildir. Kuryeci/ motorcu hatası ağırdır. Yargı sistemi sağlıklı ele alır mı muamma ... Velevki motorcuyu gaza getirsin ( artık neyse ... ) motorcu bu hareketi yapamaz hakkı değildir. Haklı olduğunu düşünüyorsa şikayet eder ...

Ağır tahrik var. Motorcu suçlu net.

Kameradan görüntü kabul etmiyorlar kaç kere ispatı ile ekran görüntüsü aldım bana çekerken kamera görüntüleri izni aldın mı diye takipsizlik ile sonuçlandı karşı taraf şikayet ediyor benden izinsiz hak hürriyetleri izinsiz mülki haklarından başlayıp dava açıyor

İstersen bir dene kamera kaydı suç teşkil ediyormuş

İzinsiz ses veya görüntü kaydı almak, karşı tarafın rızası olmadan özel hayatının ihlal edildiği gerekçesi ile suç teşkil eder ve TCK kapsamında cezalandırılır

Burası Türkiye HASSAS | İstanbul'da tartıştığı kuryenin aynasını kırmasına sinirlenen sürücü, kuryeyi aracıyla ezdi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 9 Şubat 2025; 20:49:17 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.