Şimdi Ara

HASSAS | İstanbul'da tartıştığı kuryenin aynasını kırmasına sinirlenen sürücü, kuryeyi aracıyla ezdi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
1
Favori
12.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Otomobil sürücüsü en az birkaç yıl içerde yatmalı. Net. Bu olay Amerika'da olsa ömrünün devamını parmaklıklar arkasında geçirirdi.
    Motosiklet sürücüsü mala zarar vermekten dolayı yargılanmalı. Amerika'da onun pek bir cezası yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt

Okumadı elbette

Türkiye'de yaşıyorsun bu gibi sosyal medya kitlelerine karşı bağışıklık kazan ciddiye alma. Hindistan ve buna benzer ülkelerde böyle yığınlar vardır. Bunu değiştiremezsin.. Bunlar bıçaklayarak adam öldüren bir herifi, karıyı savundu diye sosyal medya goygoyu yaparak serbest bıraktırdılar.. Nerede yaşadığının farkında olmanı tavsiye ederim.

Sen ne kadar tersini yazsan da, bunlar hala öyö ölmöş çök gözöl nönönönömömö diye sayıklarlar kesinlikle tartışmaya gerek yok ciddiye alarak sadece kendi kendini sinirlendirirsin.. HASSAS | İstanbul'da tartıştığı kuryenin aynasını kırmasına sinirlenen sürücü, kuryeyi aracıyla ezdi HASSAS | İstanbul'da tartıştığı kuryenin aynasını kırmasına sinirlenen sürücü, kuryeyi aracıyla ezdi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Şubat 2025; 15:42:56 >
  • ugarb kullanıcısına yanıt

Yalan söylediğin o kadar belli ki... hiçbir savcı bu kadar kanıta rağmen takipsizlik vermez diyelim ki verdi der ki "bu iş hukuki ithalaftır ". Sen de gider elindeki görüntülerle,faturalarla maddi tazminat açarsın adamın donuna kadar alırsın gerekirse. Hatta sonra manevi tazminat da açarsın o kurye de bir daha kimsenin aynasını kırmaya cesaret edemez.

Git de araç sürücüsünün halini gör korkudan altına etmiştir adam sakat kalmasın,ölmesin diye. Cezaevine girince de der ki " keşke sadece aynayı değil arabayı da kırsaydı gene de zarar vermeyip hakkımı hukuken arasaydım "

Burada 3-5 ergen,hayatında mahkeme,cezaevi görmemiş klavye delikanlıları asıp kesiyor onların gazına gelenler bedelini ağır öder. Bu forumda özelden anneme küfreden şahsı şikayet ettim hem para cezası yedi hem manevi tazminata mahkum oldu. Yakında tazminatı icraya koyacağım. Küfrü ederken cengaver olan şahıs özelden defalarca yalvardı şikayeti geri çekmem için. 5 dakikalık erkeklik 5 yıl karılık yaptırır insana o yüzden sakin ve mantıklı olmakta yarar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Hiçbir kadın da rambo bıçağını adamın kalbine saplayan sözde kahramanla birlikte olmaz. Kadınlara enayi erkek lazım onlar için kendini ateşe atacak. Buradaki ergenleri de ciddiye aldığım yok da onları dinleyenleri aydınlatmak için yazdım. Cezaevini tatil köyü sanan adamlara ne anlatsak boş. Hiçbir kadın 5-10 yıl içeride boktan bir şey için yatan adamı beklemez artık. Araç sürücüsü en az 5 yıl yatar. Olayda silahla kasten öldürmeye teşebbüs var.

ya dayı oralara gelirsen bu gibi olaylarının olmasının temel sebebi bozduğunuz adalet sistemine kimsenin güvenmemesi.

araç sürücüsü kamera kaydıyla en yakın karakola gitse sallanmaz bile. adaletin işleyeceğine emin olan adam korkusundan ezmeyi aklından bile geçirmezdi, aynı şekilde motor sürücüsü de ayna kırmaya çekinirdi. ortalık teksasa dönmüş, sistem neden işlemiyor diye sorgulayacağına hala heykel heykel diye ötüyorsun. 23 yıldır kim tek başına yönetiyor, adalet sistemi neden sıkıntılı verilen tüm yetkiye rağmen?

• Alaattin_Delon A kullanıcısına yanıt

Buradakiler bir insanı öldürmenin veya ömür boyu sakat bırakmanın ne olduğunun farkında değiller sanırım. Ellerinden gelse motorcuyu ezen, cinayete teşebbüsten yargılanması gereken sürücüye madalya takacaklar. Ben de motosiklet sürücülerinden, özellikle kuryelerden hazzetmiyorum. Hatta bu sebepten paket servis siparişi vermiyorum. Ama buradakiler trafikte sorunlu olanlar sadece motosiklet sürücüleriymiş gibi davranıyor. Kendi şeridinde efendi efendi giden motosiklet sürücülerinin üzerine kıran, onların hayatını kasıtlı olarak tehlikeye atan otomobil sürücülerine defalarca denk geldim. Haksız tahrik bahanesini sunulacaksa buradakilerin mantığıyla bu durumlarda ayna kırmak haydi haydi serbest olmalı.

• Tamam, hepimiz sinir küpü gibi geziyoruz da, bir şey yapmadan önce bir düşünmek lazım. Ne adamın aynasını kırıyorsun, neyine güveniyorsun. İn git yanına rica et, düelloya davet et, birbirinizi dövün sonra. Az daha ölüyordu, gerek var mı!..

• end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt

Tweet atanların peşine düşmek varken ayna kıranlarla, arabaya saldıranlarla niye uğraşsınlar. Motorcular sosyal medya sayfalarında kırdıkları aynaları gururla paylaşıyorlar. Araçlar belli, şahıslar belli. Bunların peşine düşüp ceza yazsalar konudaki olay yaşanmayacaktı büyük ihtimalle. Ama 23 yıldır ülkeyi yönetenleri hiçbir sorumlulukları yok tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 9 Şubat 2025; 16:11:9 >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Yorumum kişisel değil. Bilgilendirme amaçlı:

Amerikan filmlerinin etkisinde kalmışsın. Amerika'da cinayet, öteki tüm suçlardan farklı ele alınır, farklı cezalandırılır.

Amerika'da herkesin kolayca ruhsatlı silah satın alabilmesi, onu istediği an kullanabileceği anlamına gelmez. Ruhsatın anlamı kendini savunmadır.

İstersen bu konuyu quora veya reddit'te açıp Amerikalı hukuk bilirlere de sorabilirim. Benim dediğime yakın sonuçlar çıkacaktır.

• Bakın arkadaşlar aynayı kırıp kaçmak erkeklik değil namertliktir varsa sorunun adamın malına zarar vermeden çözüm üretmeyen motor çetesine hiçbir hak tanınmaz motorcular kendi gruplarında video paylaşıp arkadaşlarına bakın aynayı kırdım hahaha nasıl ama diye hava basıyorlar diğer arkadaşları da ooo iyi yaptın kanki diye birbirlerine şen şakrak gülüyorlar o otomobil sürücüsü alaya dalgaya alınıyor hiç kimse onuru ve gururu ile oynanmaz motorcuya ders niteliğinde hakettiğini sözde vermiş sana bana herkese yapılsa kimse yediremez

Senin derdin Heykel yada Ebru Gündeş değil. Senin derdin, Laik Cumhuriyet ile. Her 50 metrede bir minare dikilmesine ses cıkarıyor musun? O da bir tür heykel. Ona ses cıkarmazsın cunku şeriatçılığa uygun heykel değil mi?

Genişletilmiş Ortadoğu ve Kuzey Afrika, kısaca Büyük Ortadoğu Partisi eşbaşkanına bağlı belediyeler bir sürü heykel yaptı, sadece şimdi bulduğum bikaç örnek aşağıda, onlara ses cıkarıyor musun? Hayır. demek ki heykel problem değilmiş, problem erkek kadın herkese özgürlük veren Laik Cumhuriyetteymiş problem!

HASSAS | İstanbul'da tartıştığı kuryenin aynasını kırmasına sinirlenen sürücü, kuryeyi aracıyla ezdi

HASSAS | İstanbul'da tartıştığı kuryenin aynasını kırmasına sinirlenen sürücü, kuryeyi aracıyla ezdi

• Ülkede işler tam olarak orman kanunuyla yürüyor; ayak uyduramayan doğal seçilimle eleniyor. Tam bir Güney Amerika/Arap Körfezi ülkesi kırması olmaya doğru gidiyoruz.

• Bu videoyu izleyip de gerçekten üzülebilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.