Şimdi Ara

HASSAS | İstanbul'da tartıştığı kuryenin aynasını kırmasına sinirlenen sürücü, kuryeyi aracıyla ezdi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
1
Favori
12.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

var. değmeyecek bir tartışma veya bir hareket yüzünden insanların sinirlenmesi, haklı veya haksız da olsa her iki tarafında sabır gösteremiyor oluşu dikkat çekici. bazen kendi kendime derim, dağ başında tek başına da yaşıyor olsan sorun gelir seni bulur ve kendinle de münakaşa edersin veya laf sayarsın işte ne dersen de. belayı sezdiğin anda, uzaklaşacaksın arkadaş. sadece zarar getirisi var.

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Satılan fabrikaları limanları vs kim yaptı?
    Yalanınız bişiye dayansın belki bir iki kişi kandırırsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dephyr kullanıcısına yanıt

Daha büyük namertlik kavga etmek yemediği için arabayla ezmektir.. Düşün mesela biriyle tartışıyorsun, herif yemediği için çekip gitmiyor ama arabayla seni eziyor.. Eğer yemiyorsa, korkuyorsan, çekip gidersin.. Insan bunu da savunmaz gerçekten bak oradaki ayna zaten mala kasıtlı zarar verdiği için kırandan tahsil edilirdi haydi edemedin diyelim ama adamı eziyorsun böyle bir şey kabul edilemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Şubat 2025; 17:30:54 >
  • Otomobil sürücüsü V.K'nin 8, motokuryenin ise 2 suç kaydı olduğu öğrenildi. Tam adamına denk gelmiş.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Hocam Türkiye'de özellikle İstanbul'da bu saydıklarınızın daha fenalarını özellikle otobüs, minibüs, taksi ve şahsi araçlar yapıyor. Ama niyeyse minibüsçüler taksiciler, motorcular kadar olay olmuyor. İnsanlar motorculara bu kadar tepkili olduğu sürece, malesef hiçbir şey değişmez. İmkanınız varsa bi arkadaşınıza artçı olup yarım saat trafiğe çıkın, anlarsınız ne demek istediğimi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • headdhunterr H kullanıcısına yanıt

Zaten böyle tiplerin mutlaka sabıkası vardır. Hayatta hep akıllı olacaksın. Bu herifi ezdin ya da hatta aşağı inip herifi dövdün diyelim ne olacak? Bir sürü uğraşacaksın belki içeri gireceksin. Eee böyle bir hareket yapan adam zaten mutlaka sabıkalıdır ya da HABG falan vardır. Şikayet edeceksin, mahkemeye çıkacak, sabıkalı oldugu için de HABG vermeyecekler ve içeri atacaklar. Birkaç ay bile olsa girsin içerde yatsın elini kolunu yormaya bile değmez ben olsaydım arabadan inip tepki bile vermezdim istesem ağzını yüzünü darmadağın da ederim Almanya'da bile uzun süre boks yaptım fakat orada bırakırım kırsın döksün şikayet edip evinden merkeze kaldırtırım nasılsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Şubat 2025; 17:42:24 >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Yazıklarım tavsiye değildir baştan söyleyeyim.

Araban inmeye cesaretiniz yoksa, bariyere vurmaya da cesaretiniz olmaz. İkincisi, eğer bana denk gelirseniz geberdiğimden emin olun, ölmezsem büyük sıkıntı.

• CharlieSelim kullanıcısına yanıt
    Ben gordugum bütün trafik canavarlarini ayrim yapmadan itinayla ihbar ediyorum. Arabaya kamera takacagim hatta yakinda. Dolmuscularin ve taksicilerin araclarinin baglanmasi gerekiyor cunku kanundan mal sahibinden korktuklari kadar korkmuyorlar.

• - Sıkıştırılıp ezilen motorcu konuştu:

"Kaza yaptık, tutanak tutmak istediğimi söyledim. O kişi küfür ederek durmadı. Sonra bende bu olay sonrasında aynasını kırdım ve hiç beklemediğim şekilde birden gaza bastı, beni sıkıştırdı iki arabanın arasına. Bu canilik, başka bir şey değil. İkisi parçalı 9 kırığım var kaburgalarımda. Akciğerim sönük durumda ve karaciğerimde yırtık var. Hala kan çekiliyor. Ameliyat durumumda şuan belirsiz. Haklarımı arayacağım."

Ihbar et saldıran olursa çoğunun mutlaka sabıkası ya da HABG'si vardır. O yüzden bir şey olmaz diye düşünme. Aşağı inip ağız surat darmadağın da ederim şahsen, dayak komasına sokarım, beynine kan oturturum, oracıkta bayıltırım ve hatta pipetle beslenir ama bu büyük aptallık olur. Ben döversem beni de yargılarlar 20'li yaşlarımdayken bu yüzden mahkemede yargılanmıştım. Hiç güzel bir şey değil. Şikayet edip mahkemeye çıkmasını sağlamak en güzeli bir de sabıkalıysa gönderirler kodese.. Arkasından gülersin.. Inip dövmek için avel olmak gerekiyor. Ben kesinlikle dövmem sadece karasinek öldürüyorum.. Bir seferinde bir sineği yakalayıp, ağzıma atıp çiğneyip hızlıca yutmuştum önce sallıyorsun sersemliyor sonra hemen ağzına atıyorsun çıt çıt çiğne yut eşim ve arkadaşları vardı iğrendiler   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Şubat 2025; 18:0:47 >

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Esine hayatta yaptigi bazi secimler hakkında sorularim var ahshajajaj

Psikopat adam seviyor   

• headdhunterr H kullanıcısına yanıt

heykel diyen arkadas iyi okusun, kendi cok ovundugu iktidarin adalet sisteminin geldigi hali gorsun. ikisi de ceza almayacagini bildigi icin rahat rahat suc isleyebildigini zannediyor yolun sonunda. olay sosyal medyaya dusmese 8-9 olur, 2-3 olur yoluna devam ederlerdi. 8 suc kaydi olup gozunu kirpmadan onundekini ezecek kisi ile 2 suc kaydi olup trafikte tartistigi herkesin malina zarar verip kacmayi rahatlikla dusunen kisiler trafikte. adalet sistemi bu gibi kisileri iceri almayi birak, trafikten bile men etmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    100 tane dosyasi olup sakiba kaydi kabarik elini kolunu sallaya sallaya disarida gezen cok malesef şuanki medeni kanunlar b8zim gibi ortqdogu ulkesi icin yetersiz kaliyor o ayna kiran sikayet edilsede mala zarar vermeden serbest kalacagini biliyor, bu sefer sert kayaya toslamis her zaman boyle olacak degil daha mahkeme yolu gormeyen vatqndas sicilim bozulmasin diye herseyi sineye cekip kuzu kuzu yoluna devam ediyor..

Aynayı kırıyorsan kaçmayacaksın orada gereken erkeklik yapılır aralarında.... eğer kırıp maçan yemiyorsa Yusuf Yusuf diye kaçmak olmaz kırıp da nasılsa bir şey yapamaz diye el alem bekleyip susmaz karşılığını alır

Zaten biliyorsun millette oldukça gerildik ekonomik olsun siyasal olsun yönetim olsun hiç kimse olağan akışına normal görmüyor umudunu kaybetmiş binlerce milyonlarca insan var

Sen zannediyorsun ki plakayı al şikayet et niye uğraşsın sonuç alamayacağını biliyor adaletten yoksun doğru tartılan ülkede değiliz

YouTube bakın far kıran motor çetesi diye arayın hepsi türkiyede yaşanıyor hep hava atmalar ohh olsun iyi oldu diyen neler var

Ne olursa olsun trafik kuralları uymamak sonucu yaşanan kavgalar hiçbir şekilde çözüm üretilemedi

Eskiden trafik polisleri vardı her kavşakta mutlaka ama mutlaka vardı şimdi hiçbirisi yok hepsi keyfinde ne zaman ki yaralamalı ölümlü trafik kazası var o zaman gelirler

Bu yolların asayişi nizamı trafik kuralları hizaya getirmek çakar lambaları tespit etmek drift yapmak gereksiz yüksek volümlü ses açmak tamamen trafik polislerinin işidir görevini yapsın ihbara gelmesin yerinde işini yapacak

• çekicinin tam da orada olması çok acayip ya,

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

He de geçin belaya katılmaya değmez silahı da olan var sopası olan da var maç biletleri pahalı olmuş küfür edip deşarj olamıyorlar barut gibi duruyorlar

• end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt

Kameraya bakmıyorlar bile çekerken karşıdan izin aldınız mı diye soruyorlar takipsizlik aldım

• dephyr kullanıcısına yanıt

Ya adamı haksız bulanlarda genel bir anti motorcu önyargısı var bence bunun farkındayım o yüzden bu hareketi destekliyorsunuz.

Bir motorcu da benim yakınıma çarpmıştı, başka bir motorcu da, yine aynı kişiye çarpma tehlikesi geçirdi ikimiz karşıdan karşıya geçiyorduk arkadan da hanımlar geliyordu ben arkadaydım o öndeydi son anda ben ona dogru yaklaşan motoru görüp arkadan ensesinden yakalayıp kişiyi yolda geri çektiğim için çarpamadı, o an nasıl oldu gerçekten bilmiyorum direksiyonu sertçe kırdı ve gözümün önünde motordan düşüp yere yuvarlandı.

O an aklımda yerdeyken bunu tekmelemek geçti, hatta kaldırıp o dizi yaralanmış haliyle dövmeyi de düşündüm gözümün önüne ona dayak attıgımı, o kafasını tekmelediğimi getirdim ve uzun uzun düşündüm onu kendi zihnimde dövdüm, yani gerçekten dövmek istedim ama yapmadım.

Söylediğim gibi insan dövmüyorum, bunun yerine hiç konuşmadım onunla, ilgi göstermedim, yanımızda bayanlar falan da vardı, onlar yanına çöküp onunla ilgilendiler, onu kaldırdılar motoruna bindirdiler üstü başı yırtık şekilde gitti..

Fakat atladığınız şey şu ki, motorcu bile olsa, ayna kırdı diye ezemezsin. Bu adil bir davranış değil. Cezası en fazla bir dayak olabilirdi ama anlaşıldığı kadarıyla onu ezen adam bileğine güvenmiyor bunun yerine ezerek çok büyük hata yapmış dayak atsaydı sadece birkaç ay belki birkaç sene yatardı şimdi en az 10 senesi var yatarı da 5 sene desek cezaevinde 1 gün bile geçmez.. Tam bir avel gerçekten ezen. Ikisi de doğal seleksiyona uygun zekada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Şubat 2025; 18:39:47 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.