Şimdi Ara

HASSAS | İstanbul'da tartıştığı kuryenin aynasını kırmasına sinirlenen sürücü, kuryeyi aracıyla ezdi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
1
Favori
12.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mala nasıl zarar vermek kolaysa cana zarar vermek de kolay.

• Colda kullanıcısına yanıt

Maymun yazmaz şu yazdığını

• Bu aynayı kırıp kaçan soytarılarda yeni türedi.Yıllarca motor kullandım istanbul trafiğinde yaptığım en büyük şey küfretmekti.Bu soytarılar yeni türemiş önceden yoktu.Trafikte 2 araba birbiryle kavga ettiğinde araçlarına mı zarae veriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ruh hastası belasını birbirinden bulmuş, hangisi haklıdır bilemem ama kuryelerden çok çekiyorum adamların çoğu kural tanımıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynayı kırarken bunun bir bedeli olabileceğini hiç mi akıl edememiş? Muhtemelen ilk ayna kırışı değildir ama sert kayaya tosladığı için bu son olacak gibi. Tabii araç sürücüsü de kasten adam öldürmeye teşebbüsten yargılanmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Belief -- 9 Şubat 2025; 9:25:26 >
  • Gopluumit kullanıcısına yanıt
    youtube
    Subscribe to our YouTube channel for free here: https://sc.mp/subscribe-youtubeA monkey was filmed breaking a glass pane of the enclosure it was in, with a s...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=BbWWnd2Je2c

• 4 sene evvel İstanbul’ a iş için gittiğimde Kadıköy’ den Dudullu’ ya yürümeye karar verdim.

Kısıklı yokuşunu tırmanırken yukarıdan gelen trafikten gözünü ayırmadan yavaşça ana yol çıkmaya çalışan taksinin önünden karşıya geçmek için kaldırımdan indim.

Tam bu esnada taksi yavaşça ayağımı çiğnemeye başlayınca refleks sergileyip kaputa kapaklandım, bunun üzerine taksi durdu.

Birkaç gün evvel Bağdat Caddesi’ nde kendisine yol vermeyen otomobil sürücüsünü kask ile döğmeye çalışan kurye abinin sözleri aklıma geldi;; taksi şoförüne avazım çıktığı kadar “Öldürcen mi beni!” şeklinde defalarca bağırmaya başladım.

Taksici yarım açık olan penceresinden “Özür dilerim abey!” dedikçe ben daha çok bağırara bağıra aynı cümleyi söylemeye devam etttim.

O esnada oradan geçen genç biri bana müdahale etti ve adeta yapıştığım taksiden beni uzaklaştırdı. Taksi de bunun üzerine oradan uzaklaştı.

Derhal ayakkabı ve çorabı çıkarıp kontrol ettim ama sorun yoktu, yürümeye devam ettim.

Ümraniye Çarşı’ ya vardığımda 10 saat açlık üzerine 4 saatlik aralıksız yürüyüş bir de taksici ile yaşadığım yüksek adrenalin dolu anlar sonucu yorgun ve bitkinlik üzerine bir de dilim damağım birbirine yapışmıştı.

İleride Kızılay Mobil Kan Bağışı Aracını görünce susuzluğumu giderme fırsatı buldum.

Kabine girip form doldurdum ve doktor sorduğunda sabah kahvaltısından başka birşey yemediğimi söyledim. Doktor “Tehlikeli olabilir” deyince sorun olmayacağını söyleyip kan verdim.

Ardından dinlenmem için başka bir yere davet ettiler ve meyvalı Kızılay soda ile Çokoprens verdiler. Böylece susuzluğumu gidermiştim…

• Colda kullanıcısına yanıt

Yazık sana

• Master_Evil kullanıcısına yanıt

Harbi taksici ye ne oluyor acaba keşke onu da ezseydi kral  

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Kadıköy’ den Dudullu’ ya yürümek...  Piskiletim dahi olsa yine de gitmezdim... Akılsız kafanın bedelini bu sefer ayaklar hakkaten çok feci şekilde ödemiş... O deel de o can havliyle, insanın aklına bişeyler gelmezken, senin kaskıyla diğer herüfü pataklıyan kuryenin söylediklerini hemen hatırlamadan da şaşırttı...

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt

Aynası kırıldı yani aracına zarar verildi diye otomobil şoförünün cinayete teşebbüsüne haklı diyorsun ama aracına zarar geldi diye sinirlenip saldıran taksi şoförüne ceza almalı diyorsun. Enteresan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 9 Şubat 2025; 11:22:10 >
  • Ülkedeki adaletsizlik milletin algısını bozmuş. Otomobil sürücüsü motosikletliye ilk çarptığında dursaydı o zaman ben de haklı bulurdum. Ama motorcuyu çekicinin kasasına sıkıştırmaya çalışıyor. Etraftakiler olmasa öldürene kadar durmayacaktı belki de. Otomobil sürücüsü cinayete teşebbüsten yargılanmalıdır.

• Kurye kesinlikle hak etmiş.

Sen misin artislik yapan, al sana. Sen artistsen senden artistleri de var. İçimin yağları eridi. Oh olmuş!

• Kuryenin durumu çok ağırmış ne olursa olsun hiç bir insan böyle sadistçe bir saldırıyı hak etmez.

• Tekrar tekrar izledim her seferinde büyük bir haz duydum darısı diğer magandaların başına araç sahibi ellerine sağlık dilerim 1 gün bile yatmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu konudaki mesajlar insanların ne hale geldigini çok net gösteriyor. Bir anlık öfkeyle yapılan yanlış iki hareketten dolayı 2 kişininde hayatı kararacak belkide ama bunu ağzinin sulari akarak izleyip haz almak zevk almak oh olsun demek nasıl bir psikopatlik. Şaşirmadim ama umudum hiç kalmadı. Bir b.k olmaz bizden.

Bu arada motorcuyu savunmuyorum ama adamın hayatını kaydiracak bir tepkiyi hiç savunmuyorum. Hafif dokunur düşürürsun iner cezasını keser dersini verirsin. Plakasını alır şikayet eder dersini verirsin. İşini yaptığı şirkete şikayet eder işinden eder dersini verirsin. Ama adamı hayatı boyunca sakat bırakabilecek veya öldürebilecek duruma sokmazsin. İki tarafta deli gibi pişmandir şuan.

• FeRMaNNN21844 F kullanıcısına yanıt
    Sana katılıyorum hocam. Adam belki hafif vurup yere düşürecekti ama o anki adrenalinle kendine hakim olamadı.

Bundan insanların haz duyması tek bu olayla sınırlı değil büyük bir birikimin ve öfkenin sonucu, ki eminim insanların %90'ı en azından motorcuya iyi olmuş demiştir.

• Şu videoda insanlık namına hiç bir şey yok. Birincisi motorcu orul orul bir insanımsı. 2. motorcuyu ezen de o aynayı alıp bir yerine monte edebilir. 3. taksici ve diğer insanlar o kadar şerefsizler ki ordaki adama giden 2-3 kişi var diğerleri ise araç sahibine saldırıyor.

Nereden bakarsan bak elde kalan bir konu burada haklı bir kişi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Téquila -- 9 Şubat 2025; 12:37:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.