hindistan'da sıradan bir gün |
HASSAS | İstanbul'da tartıştığı kuryenin aynasını kırmasına sinirlenen sürücü, kuryeyi aracıyla ezdi (2. sayfa)

-
-
Yorumlarda insan hayatını aynadan daha değerli bulan, OE,SAS gibi tipler var umarım başınıza gelen olaylarda ilk önce sizi bu hayattan siler ama malınız burada kalsın.
-
Olay insan hayatı değil. Ben de kuryelik yapıyorum. Kuryelerin %80'i yaya geçidinden full hız geçiyorlar. Çoluk cocuk umurlarında değil, her hafta birine çarpıyorlar geçerken ve umursamıyorlar. Keza araç sürücülerinin de çoğu böyle şerefsiz. Buradaki videodaki kurye aynayı kırıp yoluna devam etseydi ertesi gün tekrar milletin malına zarar verecekti acımadan. O kurye o kadar eminim ki yollarda hiç bir cocuğa, insana acımadan üzerlerine sürüyordur yaya geçitlerinde. Böyle adamlar eğitilemez. Sadece bu örnekteki gibi elenirler.
-
Şoför çok iyi yapmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taksici orda görür aynayı, çok basit avukat ona da dava açar
Ondan sonra kasten adam yaralama suçundan mahkeme çıkar üstüne bin ton tazminat öder
Adam suçlu ise sen gidip tekme tokat neden saldırıyorsun
Emin ol dava yiyecek sonra önünde adam ölse dönüp bakmaz
Hak etmiş sen kimsin ki adamın belki de son parasıyla aldığı arabanın aynasını kırıp kaçıyorsun deli bir değil biri gelir vurur
Şimdi gel gör yatalak kal da anla
Kuryeler ben servis arabası kullanıyorum tepemde bitiyor lan koca araba ile dönüş alıyorum adam solumda bitiyor geçmeye çalışıyor
Adamı biz koruyoruz bunlar maganda oldu iyice
Hem trafik kurallarına uyma hemde bizi görmüyor kimse !
media markt aracının şoförü de taksiciye dahil edilebilir. Hatta sol tarafta aracı yumruklayanlar arkadakiler vs.
-
Eskiden taksiler e severdik şimdi servisçilere
..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Korkunç bir görüntü. Evet motorcunun hatası olabilir ama araba napıyo? Adamı dorsenin altına kadar sıkıştırdı, yetmedi aracı geri çekmek yerine daha da gaza bastı yani resmen cinayete teşebbüs. Müebbet almalı
-
Motorcu başlatmış ama
arabacının kafası hiç çalışmıyor adsm ölse Ayna için 26 yıl hapis yatacak
-
Tabii ki kıvılcımı ateşleyen motorcunun ayna kırması olmuş ama tabii öncesini bilmiyoruz.
Lakin hiçbir ayna bir can etmez. Otomobil sürücüsü resmen psikopata bağlamış.
Tek tesellim, bu kötü görüntüyü izleyen motorculara da ders olması ve milletin aracına trafikte zarar vermekten vazgeçmeleridir.
Trafikte nasıl biriyle karşılaşacağınız hiç belli olmaz. O yüzden zor da olsa sakin olmak, mümkünse küfürsüz ve yumuşak tonda konuşmak 2 tarafın da sinirlerini yatıştırır.
-
Motorcu mala zarar veriyor, diğer adam cana zarar veriyor. Nasıl "haketmiş" anlamadım. Mala zarar vermenin cezası ne zamandan beri cana zarar vermek oldu?
Bi de "bariyere vuracaksın şunu" vs yazanlar olmuş... Aynen kardeşim vururdun. Ben de motorcuyum. Bu zamana kadar birinin aynasını kırmayı geç, arabasını çizmedim bile. Haksız olduğum her zaman özür de diledim. Ama haklı olduğum çoğu zamanda da üzerine laf yedim. Motordan indikten sonra da hiçbir tanesi arabadan inmedi. Burda öyle "şunu yapardım, bunu ederdim" demek kolay. Çoğu arabada da adamın eşi, sevgili vs var diye tartışmaya dahi girmedim kıza rezil olmasın diye.
Hadi diyelim arabacı haklı, o zaman bu adam taksiye de çarpıyor. Taksici de bu adamı mı ezsin? Arkadaki mediamarkt servisi de mi ezsin gri arabayı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharlieSelim -- 9 Şubat 2025; 2:25:26 > -
Bu ayna kirma isinin cok sert cezalandırılması lazim. Motorcular trafigi mahvediyor, biri bir sey dediginde de aynalarini kiriyorlar. Ayna kiran motorcunun ehliyetinin kalici olarak alinmasi falan lazim.
Videoda resmen kendimi gördüm. Biri de benim malıma bilinçli olarak zarar verecek olsa ezerdim. Tebrik ediyorum otomobili.
-
Bazi motorcular var, motorlarini olması gerektigi gibi kullaniyorlar, seridin sol ceyreginde kalip aralardan fiydirmaya calismiyorlar.
Kaç defa yuregim agzima geldi motorcular yuzunden sayamiyorum. Olumle dans ediyorlar ve olduklerinde kendi hayatlarina karsi pervasizliklari yuzunden baska insanlarin basi yaniyor.
Aralardan fiydiramazsiniz kardesim. Ceyrek saniyede sag taraftan araclarin onune kiriyorsunuz. Olmek istiyorsaniz intihar denemelerinize masum suruculeri karistirmayin.
Sen duzgun kullaniyorsan sana bir lafim yok, uzerine alinma.
herif ne şanslı la bize arabayla vursalar çubuk kreker gibi 2 arabanın arasında parçalanırız
adam kalktı yürüdü
-
Bariyere vurmak için arabadan inmeye gerek yok. Yolda denk getirirsin sıkıştırırsın artık bariyer onu ikiye mi böler orası bilinmez. Ayrıca arabadan inen eli boş inmez. Akşam vakti sessiz bir yerde çekip vursam ne olur ki? Gebersin. İki aracı da kullandığımdan motorcuya ne yapılacağını iyi bilirim.
Motor kullanıyorum ama böyle birkaç itin ölmesi hiç dert değil. Trafik lambasında durmaz, kaldırımdan gider, her türlü zarar ziyan var. Ben salaktım değil mi trafik lambalarında duruyorum. Birkaç paket fazla atıp para kazanacak diye trafiğin anası ağlatamaz.
Mediamarkt sürücüsünü,firmaya şikayet ettim.Muhtemelen bir daha o markanın sürücülüğünü yapamayacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X