Şimdi Ara

GTA EFLC Kasma Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GTA EFLC yi sorunsuz yükledim en son 1.1.2.0 patch ini ve c.rack ini yaptım fakat hala kasma oluyor sistemim aşşağıda yazılan gibi bunun çözümü nedir ?

• Onboard kart var mı?
  • var kardeşim fakat ne işime yarayacak
  • Brutal Kill kardeşim o GTA 4 için benim oyunum EFLC
  • ne yazık ki hayır sernayolar farklı onları ayıran özellik ise EFLC nin GTA IV ün ek paketi olmaması EFLC apayrı bir oyun o yüzden ona ayrı bir patch var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55delikanli55

var kardeşim fakat ne işime yarayacak

Onboard karttan açıyor olabilir.Oyunu nvidia olarak açtığndan emin ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyuncu82 -- 1 Şubat 2012; 22:53:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55delikanli55

ne yazık ki hayır sernayolar farklı onları ayıran özellik ise EFLC nin GTA IV ün ek paketi olmaması EFLC apayrı bir oyun o yüzden ona ayrı bir patch var

Bağlantı yok mu?Nasıl yok!!Bi görev 4,tbogt,tlad hepsinde var 4 ün başlangıcındaki yemeğe atılan elmas ile ilgili ve luis ile johnny eflc ve 4 te hepsininde gözüktüğü belli yerler var.
  • Oyuncu82 biliyoru bağlantı olduğunu luis in nikonun soydugu bankada olması falan biliyorum sadece brutal kardeşimize ayrı bir oyun oldugunu belirtmek için söledim fakat yalnıs anlattım neyse bu onboard karttan açıp açmadığını veya açıyorsa harici ekran kartına geçirmeyi nasıl yapacağım ?
  • nvidianın panelinden ayarlanıyordu galiba biraz karıştır bende ati olduğu için şu an bilemiycem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.