Şimdi Ara

GTA IV'a Araç Ekleme (Resimli Anlatım) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
41.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar gta4 için çok güzel araç modları arayanlar bu linke bakabilir :http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=341
  • resimlerin hepsini uyguladım ama belgelerimde IV cars klasörü gözükmüyor yarıda kalıyorum yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes947

resimlerin hepsini uyguladım ama belgelerimde IV cars klasörü gözükmüyor yarıda kalıyorum yardım edin

arkadaş kendisi indirdiği arabaları o klasöre koymuş

yani zaten öyle bir klasör yok konuyu açan arkadaş açmış klasörü

sen anlamadın galiba araba yüklemeyi tam

http://mertcanaytar.blogcu.com/gta-iv-araba-ekleme-yontemi/5914468

şu linke bir bak kardeş , yazıdaki linkler kırık olabilir ama

• ya bende de spark ıv çalışmayı durdurdu diyo setup una basınca napıcam söleyin lüstfen
  • Araç yüklüyorum fakat 6 7 tane araç yüklememe rağmen etrafta sadece s63 indirmiştim mesela ondan var. nereye gidersem gideyim trafikte polis arabası taksi ve s63 var onun haricinde çok nadir Q7 yüklemiştim ondan var. genel itibariyle trafik azaldı bunu nasıl düzeltebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RectaiN -- 16 Kasım 2012; 8:55:11 >
  • BEN ARABALARI YÜKLEDİKTEN SONRA OYUNA GİRİYORUM SİYAH PENCERE GELİYOR SONRA GİDİYOR OYUN AÇILMIYOR
  • BEN ARABALARI YÜKLEDİKTEN SONRA OYUNA GİRİYORUM SİYAH PENCERE GELİYOR SONRA GİDİYOR OYUN AÇILMIYOR
  • Ya ben şu işi bi yapamadım Bana yardım et teamwiwer id şifre vereyimde önümde yap bende kapiyim işi yaparsan çok teşekkür ederim :):):):):):
  • OPENIV kullanmanızı tavsiye ederim daha kullanışlıdır.
  • Hp-NexieL kullanıcısına yanıt
    merhaba ben hepsını yapıyorum dedıklerınız fakat bır turlu yapamıyorum lutfen yardımcı olurmusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tumble

quote:

Orijinalden alıntı: yousuff

sağolasın hocam güzel anlatım olmuş deniyorum hemen sonucu buraya yazarım

Hata falan olursa buradayım hemen yardım edebilirim

Hocam dediğiniz gibi yapıyorum yama oluyor fakat şöyle bir sorunum var; araç en ufak bir dönüşte takla atıyor adam gibi süremiyorum.Bu hatayı nasıl düzeltebilirim?
    Not: Yamanın içinde handling dosyası var fakat bu dosyayı nereye atacağız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken_Z195

quote:

Orijinalden alıntı: Tumble

quote:

Orijinalden alıntı: yousuff

sağolasın hocam güzel anlatım olmuş deniyorum hemen sonucu buraya yazarım

Hata falan olursa buradayım hemen yardım edebilirim

Hocam dediğiniz gibi yapıyorum yama oluyor fakat şöyle bir sorunum var; araç en ufak bir dönüşte takla atıyor adam gibi süremiyorum.Bu hatayı nasıl düzeltebilirim?
    Not: Yamanın içinde handling dosyası var fakat bu dosyayı nereye atacağız ?

gtanın içindeki handling.cfg dosyasındaki ilgili satırı değiştireceksin.

• Tumble T kullanıcısına yanıt
    Biraz araştırarak doğru şekilde değiştirdim fakat bu seferde oyun açılmadı yani simgesine tıklayınca cmd ekranı gelip gidiyor bir şey olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.