Şimdi Ara

GTA IV'a Araç Ekleme (Resimli Anlatım) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
41.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Ken Block'un Subarusunu Yükledim Fakat Oyunda Bozuk Çıktı Sadece Beyaz Olarak Yani Buglu Olarak Çıktı Bunu Nasıl Düzeltebilirim Yardım Ederseniz Sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralugur77

Ben Ken Block'un Subarusunu Yükledim Fakat Oyunda Bozuk Çıktı Sadece Beyaz Olarak Yani Buglu Olarak Çıktı Bunu Nasıl Düzeltebilirim Yardım Ederseniz Sevinirim

yüklediğin arabanın üzerine başka araba kur
  • Ne Fark Edecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralugur77

Ne Fark Edecek

düzelecek işte
  • Ben sadelikten yanayım oyun yamalarına karşıyım ama denicem.Otobüsün kapısı felan açılıyomu nasıl biniyosun? Ağırmı çalışıyo yoksa dönüşlerde felan araba gibi çok sarsıyormu?
  • edit : oyunumun versiyonu 1.0.0.0 mış yani patchsiz..hangi spark ı yüklemeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ras0 -- 25 Ağustos 2011; 14:31:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Dosyaları değiştirdikten sonra mavi olmuyo bende. Oyuna girdim oyundada çalışmadı

Aynı sorun bendede var , yokmu çözümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dewilmacry.

quote:

Dosyaları değiştirdikten sonra mavi olmuyo bende. Oyuna girdim oyundada çalışmadı

oyun sürümünüze uygun sparkı bulup indirin versionlar uymuyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Problem?

quote:

Orijinalden alıntı: Dewilmacry.

quote:

oyun sürümünüze uygun sparkı bulup indirin versionlar uymuyor olabilir

Kardeşim yazılar mavi olmasa bıle oyuna gelıyor araclar , az önce 1tanesını denedım mavı olarak yazmadı ama ben yıne save dıyıp oyuna gırdım ve oyunda gezerken buldum kullandım aracı ;)
    Yardımların için teşekkürederım.

• Araba eklemek oyunun save leriin etkiler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmet

Araba eklemek oyunun save leriin etkiler mi?

etkilemez
  • Ssğolasın
  • quote:

----SparkIV İNDİR----
    ----ARAÇ İNDİR----

Çoğu arkadaşımız bu konuda sıkıntı çektiği için birde ben resimli anlatım yapayım dedim.İnşallah bu sefer aracınızı kurabileceksiniz.Eveeet.SparkIV'ı ve aracımızı indirdikten sonra kuruluma başlayabiliriz:

GTA IV'a Araç Ekleme (Resimli Anlatım)

Yapamayanlara bu başlık altından yardım edebilirim.Kesinlikle alıntı değildir.

Bende 1.0.0.0 var patchsiz hangi programla araba yüklerim spark la yükledim hiç bulamadım arabayı vehicle mod installer die bi programlada yükledim ama oyun açılmıyodu ne yapabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hp-NexieL

quote:

----SparkIV İNDİR----
    ----ARAÇ İNDİR----

Çoğu arkadaşımız bu konuda sıkıntı çektiği için birde ben resimli anlatım yapayım dedim.İnşallah bu sefer aracınızı kurabileceksiniz.Eveeet.SparkIV'ı ve aracımızı indirdikten sonra kuruluma başlayabiliriz:

Yapamayanlara bu başlık altından yardım edebilirim.Kesinlikle alıntı değildir.

Bende 1.0.0.0 var patchsiz hangi programla araba yüklerim spark la yükledim hiç bulamadım arabayı vehicle mod installer die bi programlada yükledim ama oyun açılmıyodu ne yapabilirim ?

sparkla araba yükleyip simple native trainerle bulabilirsiniz eğer düzgün şekilde yüklediyseniz.Vehicle mod installeri bilmiyorum

• arabayı yüklüyorum fakat oyun açılmıoyr sadece o siyah küçük ekran açılıyor ve 4 saniye sonra kapanıo
  • Teşekkürler inşallah yapabilirim :)
  • arkadasım her nededıyse harfiyen yaptım uyguladım oyuna gırıyorum bır hata verıyor ss paylaşıyorum http://imageshack.us/photo/my-images/715/asdasdab.png/
  • quote:

Orijinalden alıntı: gickod1

arkadasım her nededıyse harfiyen yaptım uyguladım oyuna gırıyorum bır hata verıyor ss paylaşıyorum http://imageshack.us/photo/my-images/715/asdasdab.png/

crackten kaynaklı demişler

http://forum.donanimhaber.com/m_32588636/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_32417977/tm.htm

• ben denılenlerı harfıyen yapıyorum oyuna gırınce tumarabalar kayboluyor sonra spark ıle yedegını aldıgım vehıcles ımg ıle ekleyınce yerıne gelıyor resımdekılerınaynısını yapıyorum neden gozukmuyor iCEnhancer2_1FINAL yamasıda yuklu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.