Şimdi Ara

GTA IV'a Araç Ekleme (Resimli Anlatım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
41.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Vehicles.img ya tıklayında böyle hata veriyor.

GTA IV'a Araç Ekleme (Resimli Anlatım)

• Patch'le alakası yokmuş ya 1.0.6.0 yaptım (Performans gene düşük bu arada)

Ama SparkIV gene açılmıyor arkadaşlar :S

Çalışmayı durdurdu yazıyor.

.NET Framework 3.5 falan yüklü aktif hatta ama gene açılmıyor.Ne yapıcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

Patch'le alakası yokmuş ya 1.0.6.0 yaptım (Performans gene düşük bu arada)

Ama SparkIV gene açılmıyor arkadaşlar :S

Çalışmayı durdurdu yazıyor.

.NET Framework 3.5 falan yüklü aktif hatta ama gene açılmıyor.Ne yapıcaz.

Bendede aynı hata
  • Hocam araçları yükledik iyi güzel de, oyunda araçları nasıl hepsini aynanda buldun, bunun için car spawner lazım trainer tarzı tek tuşla aracı indirmek için.
    Öbür türlü trafikte ara bul parket zor yav.
    1.0.7.0 uyumlu car spawner nerden buldun link atabilir misin, yada elinde olan varsa çok sevinicem.
  • Dosyaları değiştirdikten sonra mavi olmuyo bende. Oyuna girdim oyundada çalışmadı
  • beyler bu handling ayarlarlarını nasıl yapıyoruz? m6 yaması yükledim yanlamaya gelmiyor anında takla atıyor
  • @Ne[M]esis , Burakc-

Benim verdiğim linkteki sorunsuz çalışıyor mutlaka bir yerde hata yapıyorsunuzdur.

@.:Romeo_Redline:.

İndirdiğin araçlar genelde rar dosyası oluyor içinde readme gibi bir metin belgesi olması lazım o metin belgesi içinde yazan handling bölümünü kopyalayacaksın D:\Oyunlar\EFLC\EFLC\common\data (Kendimden örnek veriyorum) içindeki handling.dat'ı bulacaksın not defteriyle açacaksın. Örneğin aracımız supergt .Super gt diye başlayan satiri silip kopyaladığını yapıştıracaksın.Sonra kaydedeceksin bu kadar.Belki ileride resimli anlatımını yapabilirim.

@Ne[M]esis

Resmi göremiyorum

@Kürşat.

Bende eflc 1.1.2.0 kullanıyorum.Bütün konularımdaki resimlerde eflc 1.1.2.0'ımdan .Yani bir sorun çıkmıyor.SparkIV.rar'ın içinde bir rar daha var o eflc için.

--------------------------

Metin 2 serverim dolayısıyla konuyla pek ilgilenemiyorum kusura bakmayın.

• @Metallica!_ Demek istediğim o değil, yüklediğin araçları oyunda nasıl aynanda yanyana dizip foto aldın.
    Bunun için car spawner lazım program yani tek tuşla aracı indiriyor.
    O programın da 1.1.2.0 için uyumlusu varsa elinde atar mısın?

Edit: Bu arada 1.0.7.0 ' da sorunsuz çalışıyor isteyenler imzamdan kendi yaptığım resimli anlatıma ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lev Tolstoy -- 5 Ağustos 2010; 10:48:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

@Metallica!_ Demek istediğim o değil, yüklediğin araçları oyunda nasıl aynanda yanyana dizip foto aldın.

Edit: Bu arada 1.0.7.0 ' da sorunsuz çalışıyor isteyenler imzamdan kendi yaptığım resimli anlatıma ulaşabilir.

Buyrun BURADA detaylı olarak anlattım.GTA IV' ve EFLC'nin tüm sürümleriyle uyumlu.Bende bunu kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metallica!_

quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

@Metallica!_ Demek istediğim o değil, yüklediğin araçları oyunda nasıl aynanda yanyana dizip foto aldın.

Buyrun BURADA detaylı olarak anlattım.GTA IV' ve EFLC'nin tüm sürümleriyle uyumlu.Bende bunu kullanıyorum.

Teşekkürler hocam çok faydalı oldu bu konular.

• Ben IV 1.0.7.0 'da kullanıyorum Sparkiv 0.6.6 yı sorunsuz çalışıyor birde handling ayarlarını yapamıyanlar için bir anlatım oluşturmayı planlıyorum kısa bir süre içersinde ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metallica!_

@.:Romeo_Redline:.

İndirdiğin araçlar genelde rar dosyası oluyor içinde readme gibi bir metin belgesi olması lazım o metin belgesi içinde yazan handling bölümünü kopyalayacaksın D:\Oyunlar\EFLC\EFLC\common\data (Kendimden örnek veriyorum) içindeki handling.dat'ı bulacaksın not defteriyle açacaksın. Örneğin aracımız supergt .Super gt diye başlayan satiri silip kopyaladığını yapıştıracaksın.Sonra kaydedeceksin bu kadar.Belki ileride resimli anlatımını yapabilirim.

hallettim sağol
  • Win7 64 bit kullanıyorum spark 4 exeyi açıyorum spark 4.exe çalışmayı durdurdu iye hata veriyor lütfen yardım edin
  • Metallica!_ benimki GTA EFLC bazı arabaların wtd ve wft leri yok ne yapmalıyım veya msn adresin varsa ordan gorussek ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralex22

Win7 64 bit kullanıyorum spark 4 exeyi açıyorum spark 4.exe çalışmayı durdurdu iye hata veriyor lütfen yardım edin

Aynı sorun bende de oluyor nasıl halledebiliriz yardım lütfen!
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

Orijinalden alıntı: kralex22

Win7 64 bit kullanıyorum spark 4 exeyi açıyorum spark 4.exe çalışmayı durdurdu iye hata veriyor lütfen yardım edin

Aynı sorun bende de oluyor nasıl halledebiliriz yardım lütfen!

sparkın en son sürümünü mü kullanıyorsunuz
  • Gzl konu...ama bence araba yükleyince oyunun orjinalligi bozuluyor.
  • spark ıv uygulamasına tıklayınca klasöre gözat bölümü çıkıyo

• lütfen yardım edin

• Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.