Bildirim
GTA IV aynı arabaya binebilme
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Deathmatch oynuyorsunuz sanırım deathmatch da aynı arabaya binemezsiniz team deathmatch oynayıp aynı takımda olursanız arabada arkadaşınız varken sizde arabaya binmeye çalışırsanız yanına oturum sanırım free moddada yanına oturulabiliyor -
F'ye basılı tutarak. Konsolda ise ona göre hesap edin işte. -
"F" -
f oldugunu bizde biliyoruz fakat aynı arabya binmeye calısınca diger kişiyi arabadna atıyor..
@donhak hocam açıklamış saolsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: casperoving
f oldugunu bizde biliyoruz fakat aynı arabya binmeye calısınca diger kişiyi arabadna atıyor..
@donhak hocam açıklamış saolsun.
Düzgünce yazsaydın o zaman kardeşim. Gelmiş bir de atar yapar gibi konuşuyorsun. Al kanıt:
quote:
Orijinalden alıntı: casperoving
beyler gta 4ü arkadaşlarla mp oynuyoruz fakat bi türlü aynı arabaya binebilmeyi beceremedik :D nasıl oluyor bu iş ya hangi tuşla
Hangi tuşla oluyor diye sormuşsun. Üstelik ayrıntılı bir şekilde anlatmamışsın. Sadece binemedik demiştin. Deathmatch falan yok ortada. Ben de cevabını verdim. Sonra da biliyoruz onu zaten demişsin. Kendinle çelişiyorsun, bir de suçsuzmuş gibi ortaya çıkıyorsun. İşte ben buna sinir oluyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 8 Nisan 2013; 15:15:45 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X