Şimdi Ara

GTA IV'da Garaja Araba Koymak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
34.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Chase Pointte bulunan garaja bir türlü araba sokamadım. Hangi tür arabalar garaja giriyor merak ettim ?

• Senin dediğin benim diceğimle farklı galiba.

Bende bulduğum güzel spor araba-ve motorsiklet leri bi yere saklayıp gerekince almak istiyorum.Romanın garajına koydum yok ortada gitmiş.Başka bir yer varmı?
  • Sahip olduğumuz evlerin önünde sarı bi alan var.Orası bizim park alanımız.Oraya arabalarınızı park edebilirsiniz.
  • ben o sarı alana park ediyorum ama 1 gün sonra acıyorum oyunu araba yerinde yok
  • O alanları biliyorum ama bir tane garaj var hatta haritada da "Garage" diye yazıyor ve kapısı açılmıyor. Anlamadım gitti
  • araba koymaktan kasıt arabaları satmak mı? eğer öyle ise ilk önce bruice sana mail atıyor. maile cevap verip istediği arabayı götürüyorsun. daha sonra stevie diye bir arkadaşı mms ile istedigi aracı söylüyor gidip bulup çalıyorsun...

yerleri de burda...

• quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

O alanları biliyorum ama bir tane garaj var hatta haritada da "Garage" diye yazıyor ve kapısı açılmıyor. Anlamadım gitti

Stevie'den sana mesaj gelecek, mesajdaki arabayı gidip çalacaksın ve kapısı açılmayan garaja gideceksin o zaman açılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA IV HerYerde Aynı Araba Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Gta 5 araç kontrolü
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutali07

ben o sarı alana park ediyorum ama 1 gün sonra acıyorum oyunu araba yerinde yok

Evin önündeki park çizgisine düzgün bişekilde ve çizgileri taşırmadan koyman gerekiyo
    yoksa çalınıyo yada polis çekiyo benim garajımda 1 aydır olduğu gibi kalıyo benzine zam mazota zam herşeye zam gelince arabada çiviledim oraya

• şifreler sayesinde arabaları saklama derdine son!
    şifreleri etkin hale getirebilmeniz için cep telefonumuzda arama ekranına gelip istediğiniz şifrenin kodunu girip arama yapmak yeterli oluyor.daha sonra şifreler telefona kaydedilmiş oluyor ve kısa yoldan seçebiliyorsunuz.

1-"2275550168" superGT
    2-"2275550147" TURİSMO
    3-"2275550175" COMET
    4-"2275550100" FBI BUFALO
    5-"2275550142" Cognoscenti

Full sağlık, koruma, araba içindeyken aracın tamir olması şifresi için girmeniz gereken kod "4825550100"
  • bigün o sarı çizgilerin önünden araba çaldım polis bir yıldızla aramaya başladı tama rabyı aldım gidiyorum derken polis o park alanı içindeki infernusumu aldı ve nasıl yaptıysa bilmiyorum arabayı patlattı gelde sinirlenme şimdi
    quote:

Orjinalden alıntı: TacTical_TR

quote:

Orjinalden alıntı: umutali07

ben o sarı alana park ediyorum ama 1 gün sonra acıyorum oyunu araba yerinde yok

Evin önündeki park çizgisine düzgün bişekilde ve çizgileri taşırmadan koyman gerekiyo
    yoksa çalınıyo yada polis çekiyo benim garajımda 1 aydır olduğu gibi kalıyo benzine zam mazota zam herşeye zam gelince arabada çiviledim oraya

• quote:

Orjinalden alıntı: by C.

araba koymaktan kasıt arabaları satmak mı? eğer öyle ise ilk önce bruice sana mail atıyor. maile cevap verip istediği arabayı götürüyorsun. daha sonra stevie diye bir arkadaşı mms ile istedigi aracı söylüyor gidip bulup çalıyorsun...

yerleri de burda...

Bu haritada "Drop Cars Here" yazan yerde garaj var. Demek Bruice'dan mail almak lazım heee Bende modifiye falan zannediyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevidaL -- 4 Ağustos 2008; 21:47:22 >

• Beyler GTa 4 de araba nasıl customlanır veya satılır /satın alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @kii kullanıcısına yanıt

ONLARI BİLİYOM SIKINTI YOKTA SULTAN RS İ GARAJA KOYMAK İSTEDİM AMA NE YAZIKKİ OYUNDA O PEK DÜŞÜNÜLMEMİŞ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.