Şimdi Ara

GTA IV Complete Edition aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben gittigidiyor dan GTA 4 Complete Edition aldım. Oyun geldi, çok düzgün paketli çıktı ama oyun ambalajının açma yerlerinde ps3 yazıları yok. kutuyu açtım cd ye baktım o da çok iyi en ufak bir iz bile yok, oyunun kitapçığı, haritası da içinde hatta haritayı ilk açtığımda yapışık sandım bazı yerlerini o kadar düzgündü yani ama oyun ambalajında ps3 yazıları olmaması beni şüphelendirdi acaba bu oyun 2. el olabilir mi?
    oyunu aldığım yerin de yorumlarını, oylarını kontrol ettim hiç kötü yorumu yok herkes tam puan vermiş.

bu arada oyun ntsc

• GG'den yapılan alışverişlerde oldukça tedbirli olmakta yarar var.. Çoğu satıcı alıcı yorumlarını kendi elemanlarına yaptırıyor ve bu sayede pusuya düşebiliyorsun.. PS3 yazısı olmaması sorun değil, zaten GTA IV için Online-Pass de bulunmadığından oyun çalıştığı sürece bir sorun yok.. Blu-Ray Diskte zaten asfalta koyup üzerinde tepinmediğin sürece çizik vs. olmaz. Ama bundan sonraki oyunlarda daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.. İyi oyunlar..
  • 1. bölge oyunlarda PS3 yazan güvenlik şeridi olmaz.
  • Oyunda sorun yoksa dert etme genç adam.

Oynamana bak. Forumu daha fazla kirletme.
  • Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun
  • Güvenlik şeridi sadece 2. bölge oyunlarda var, 1. ve 3. bölge oyunlarında yok. Endişeye gerek yok
  • bu versiyona normal gta 4 updeteleri yüklenirmi _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirana054

bu versiyona normal gta 4 updeteleri yüklenirmi _?

Varsa kendi sorar zaten yükleyeyim mi diye sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirana054

bu versiyona normal gta 4 updeteleri yüklenirmi _?

Bütün güncellemeler diskin içinde yüklü olarak geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 14 Eylül 2012; 0:25:03 >
  • Hayırlı olsun. Benim makine de ntsc ne sorunu veya eksisi varda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.