Şimdi Ara

GTA IV de Mavi Ekran Veriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Q6600 İşlemci Aldım GTA IV yi oynuyorken. Birden kapanıyor. Phsical memory oluyor %0 dan %100 a kadar doluyor. Yeniden Açılıyor Bilgisayar .

NOT. Q6600 ü 3.00 ghz de çalıştırıyorum. Biostan Bakıyorum hemen 51 -52 derecede oluyor. Powerin kaldırmama gibi Sıkıntısı Olabilirmi

Ram 4 GB 2*2 DDR2 800

Palit 9800 GT Green

380 W Pegasus Stoc Power var kasanın

500 GB Seagate Harddisk var.

Birde bu sıkıntı 3.00 a aşırttığım zaman yapıyor. Voltajı yetirememe gibi sıkıntısı olabilir mi ?? Şimdiden Teşekkürler

• Hata kodu ney acaba? Power yetmiyor olabilir ya da RAM'lere de biraz voltaj vermeniz gerekiyor. İşlemciye voltaj vermişsinizdir diye düşünüyorum..
  • sorun benım yorumum yaptıgınız o.c den kaynaklı aynı durumu bırde defult ayarlarda deneyın bakalım ne olacak..bu arada psu gercekden cok dusuk .. 380w dedıgınız 300 w bıle sısteme vermıyordur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 2 Temmuz 2012; 23:39:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

sorun benım yorumum yaptıgınız o.c den kaynaklı aynı durumu bırde defult ayarlarda deneyın bakalım ne olacak..bu arada psu gercekden cok dusuk .. 380w dedıgınız 300 w bıle sısteme vermıyordur..

Şuanda Deniyorum 68-69 derecelere geldi Stok durumda sıkıntı yok gibi. Sanırsam Voltaj Sıkıntısı Veriyor Katılıyorum.Yüke girdiğinde hata verir diye yarım saattir kayıt yapıyorum ama... Şuanda Deniyorum. İlginiz İçin Teşekkürler.

+ @pohuman
    arkadaşım . Voltaj değelerine hiç ellemedim.sadece çarpanı 333x9 yaptım. Ya Sadece GTA ıv de de değil işlemci yüke girdiğinde fanı hızlı dönüyor ve mavi ekran. %0 dan %100 e çabuk doluyor. Şuanda Stok durumunda test ediyorum.

phsical memory disc %100 e kadar geliyor . Tekrar yeniden başlatıyor.

• aldıgınız hata nedir bilemiyorum ama bu duruma anakart yada ramler yetrsız kalıor dıye düşünüyorum .. benzer bir işlemci kullanıyorum quad 8400 o.c ile baya uğraşmışdım anakart darboğaz yapıyordu bıraktım uğraşmayı .. en azından sizde sorunun kaynagını tespıt edersenız ram yada anakart yada başka bir parça ona gore yol ızlersınız ..
  • RAM'lerle ilgili bir hata. FSB'yi arttırınca RAM'lerde hızlanıyor. Önerim FSB'yi azaltıp çarpanı arttırmanızdır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

aldıgınız hata nedir bilemiyorum ama bu duruma anakart yada ramler yetrsız kalıor dıye düşünüyorum .. benzer bir işlemci kullanıyorum quad 8400 o.c ile baya uğraşmışdım anakart darboğaz yapıyordu bıraktım uğraşmayı .. en azından sizde sorunun kaynagını tespıt edersenız ram yada anakart yada başka bir parça ona gore yol ızlersınız ..

Anakartım Gigabyte G31-ES2L Anakart. Çok Profesyonel bir kart değil.Standart Ucuz bir anakart İsterseniz tekrar 3.0 a alıp tekrar deneyebilirim
  • CARPANA ELLEMEDEN ÖNCEKİ DURUM

CARPANI AKTİF HALE GETİRİNCEKİ DURUMU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdullah88 -- 3 Temmuz 2012; 0:23:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Abdullah88

Q6600 İşlemci Aldım GTA IV yi oynuyorken. Birden kapanıyor. Phsical memory oluyor %0 dan %100 a kadar doluyor. Yeniden Açılıyor Bilgisayar .

NOT. Q6600 ü 3.00 ghz de çalıştırıyorum. Biostan Bakıyorum hemen 51 -52 derecede oluyor. Powerin kaldırmama gibi Sıkıntısı Olabilirmi

Ram 4 GB 2*2 DDR2 800

Palit 9800 GT Green

Birde bu sıkıntı 3.00 a aşırttığım zaman yapıyor. Voltajı yetirememe gibi sıkıntısı olabilir mi ?? Şimdiden Teşekkürler

380 W PSU yetersiz geliyor.

450 - 500 W PSU alın sorun kalmayacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Q6600 İşlemci Aldım GTA IV yi oynuyorken. Birden kapanıyor. Phsical memory oluyor %0 dan %100 a kadar doluyor. Yeniden Açılıyor Bilgisayar .

Ram 4 GB 2*2 DDR2 800

Palit 9800 GT Green

Dostum Diğer Arkadaşın Dediği Gibi Ram Hızınıda Yükseltiyor SS koydum Bakabilirsin.Çarpanı Verdiğimden 800 olan ram hızı 1000 Oluyor. Yüke Girince de Sıkıntı Oluyor Gibi. Teşekkür Ediyorum. Stok durumda Öyle Bir Sıkıntı Olmadı .

• quote:

quote:

quote:

Ram 4 GB 2*2 DDR2 800

Palit 9800 GT Green

Dostum Diğer Arkadaşın Dediği Gibi Ram Hızınıda Yükseltiyor SS koydum Bakabilirsin.Çarpanı Verdiğimden 800 olan ram hızı 1000 Oluyor. Yüke Girince de Sıkıntı Oluyor Gibi. Teşekkür Ediyorum. Stok durumda Öyle Bir Sıkıntı Olmadı .

Hocam açıkken deneyin yine aynı hatayı verecek mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Saiph

quote:

quote:

quote:

Ram 4 GB 2*2 DDR2 800

Palit 9800 GT Green

Alıntıları Göster
    Hemen Şimdi Deniyorum . bekleyin

• quote:

Hemen Şimdi Deniyorum . bekleyin

Burdayım..
  • Hocam Sııntı Olmadı. Voltaj ilk aşırtmamda Manual di . Onu Auto Yapınca Düzeldi gibi. 85 derecelere kadar da Zorladım.Voltajı Manual Yaptığımda Sanırsam PSU Yetersiz Kalıyor. Auto da gerektiğinde KUllanıyor gibi . Ama Bana Yine de PSU yolu Göründü Gibi :)))
  • quote:

Hocam Sııntı Olmadı. Voltaj ilk aşırtmamda Manual di . Onu Auto Yapınca Düzeldi gibi. 85 derecelere kadar da Zorladım.Voltajı Manual Yaptığımda Sanırsam PSU Yetersiz Kalıyor. Auto da gerektiğinde KUllanıyor gibi . Ama Bana Yine de PSU yolu Göründü Gibi :)))

Yazdıklarını okuma gereği duymadum PSU gördükten sonra
  • Benimle İlgilenen Arkadaşlara Teşekkür Ediyorum.PSU gibi Görünüyor.
  • quote:

Benimle İlgilenen Arkadaşlara Teşekkür Ediyorum.PSU gibi Görünüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.