rockstar boşuna pc için oyun yapmayı bırakmadı. korsanı bahane edip bıraktılar pc'yi. adamlar beceremiyor pc'ye open world oyun yapmayı bu iş bu kadar açık bence.
Kusura bakma ama hem donanım konularında hem de gta 4 konusunda senin kadar saçma ve gerçeğinden uzak yorum yapan görmedim.. gta 4 open world’ün tartışmasız efsanesidir,ATA’sıdır.. bunu otoriteler kabul ederken sen burda ne yapmaya çalışıyorsun ben anlamadım..
Edit:İmla
Bari birazcık oyundan anlasa böyle demez yok anlamıyomuş pehh
Bu zaten bilinen bir durum... GTA serisi ekran kartından ziyade işlemciyi kullanır daha çok. İşlemci ne kadar hızlıysa FPS de o kadar fazla olur.
GTA-4 ile adamlar resmen ''biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu.'' dediler..
fakat unutmamak lazım gta-4 konsol oyunudur konsoldan pc ye çevrilmiştir bu yüzden beklenen performansı pc de vermiyor..
quote:
Orijinalden alıntı: leech
Amd phenom II x3 720 3.5Ghzde kullanıyorum, bu denli sınırlama yaratmaz sanırım
yapıyor...
ben Pheneom II x4 940 @ 3,6 bile 1680*1050 de Darboğaz yapıyor....
Amd ler ile uyumlu değil GTA-4
askerden sonra i5 750 veya i7 920 akar
Oyunun patchlerini yükleyince bu sorun pek olmuyo. Örneğin 1.4 patch ile 1.7 patch arasında 8-9 fps fark oluşuyor.
aynı sorun crysis oynarken oluyordu. fps 35lerde kullanım 60 civarı. işlemci olduğunu anladım cpu control 1.0 programını yükledim bütün arkada çalışanlara 4. çekirdeği crysis e 1-2-3 ü atadım kullanım direk yüzde 99 e çıktı fps 50 ye yükseldi
Konu açılalı 10 ay olmuş, ama hâlâ hararetle tartışılabiliyor.
İşin ilginci bu konu açıldığında GTA 4 PC sürümü 1,5 yaşını geçmişti ve sorunlu olduğu ortada olan bir oyundu. Yani bu tip başlıklar 1,5 yıl boyunca açılmıştı zaten.
Neyse, şimdi GTA 4'te gpu'nun tam kullanılamadığını düşünen arkadaşlar varsa, kendilerine 7. yamayı yükleyerek gölge ayarlarını en yüksek seviyeye getirmelerini tavsiye ederim. Ancak ortalama 20fps ile oyun pek akıcı olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: M@U
Konu açılalı 10 ay olmuş, ama hâlâ hararetle tartışılabiliyor.
İşin ilginci bu konu açıldığında GTA 4 PC sürümü 1,5 yaşını geçmişti ve sorunlu olduğu ortada olan bir oyundu. Yani bu tip başlıklar 1,5 yıl boyunca açılmıştı zaten.
Neyse, şimdi GTA 4'te gpu'nun tam kullanılamadığını düşünen arkadaşlar varsa, kendilerine 7. yamayı yükleyerek gölge ayarlarını en yüksek seviyeye getirmelerini tavsiye ederim. Ancak ortalama 20fps ile oyun pek akıcı olmuyor.
65 fps benchmark sonucu;
normal kullanımda gözlemlediğimde 42-55 fps arası tüm detaylar en sonda.. arada anlık 36'a düştüğü oluyor
ekran kartınız nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: ekoman245
ekran kartınız nedir?
ekran kartından ziyade işlemci yaratmış o farkı...
quote:
Orijinalden alıntı: TiesTorN
ekran kartından ziyade işlemci yaratmış o farkı...
bu oyunun abandığı iki kısım mevcut.cpu + ekran kartı bellek miktarı(min 1 gb).hangi gpu olursa olsun nerdeyse hiç farketmiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme