Bildirim
GTA IV Ekran sallanıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
crack -
Dostum ilacını değiştirmen gerekiyor ekran sallanma sorunun için.Performans arttırmak içinde son patch'ini yükle birde ekran kartı güncellmelerini yap. -
Oyundaki ilacı degiştir sorunun çözülür -
ben doğru ilacı bulamadım bir türlü.çok feci baş dönmesi var.biri yardım etsin -
Forum üzerinden crack , serial vb. illegal paylaşımlar yasaktır. -
arkadaşlar ilaç buldum son sürümleri ekledim ekraN kartının.1,3 ü kurduktan sonra açılmadı.bir kere açıldı ondada bir süre sonra ekran sallanmaya başladı.ilacı olan pm den atabilir mi?fatalerror ws10 hatası. -
arkadşım bana da olmuştu sorun ilaç ilgili de olabilir ancak hepsini yaptın ama hala devam ediyorsa gerçek crack yapman lazım gerçek crack malesef oyun yapılırken orjinal dvd lerde bile tamamen çalıştıramayan crack ler çıkıyor
((yani orjinallerde bile oyun kurulurken kendiliğinden crack yapar)) orjinal olmasına rağmen bile çıkıyor sendekide sahte crack gerçek crack diye bir klasör olması lazım eğer korsan sa oyun yoksa netten indirmişsen gerçek crack ara yada razoe filan bir şeyler yap hadi kolay gelsin
-
bende de salanıyor ama niko çok içince -
Onun crackini değiştirince geçiyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: K®ATOS
arkadaşlar ilaç buldum son sürümleri ekledim ekraN kartının.1,3 ü kurduktan sonra açılmadı.bir kere açıldı ondada bir süre sonra ekran sallanmaya başladı.ilacı olan pm den atabilir mi?fatalerror ws10 hatası.
oyuna Social Clubtan gir sorun gider. -
quote:
Orjinalden alıntı: msw
quote:
arkadaşlar ilaç buldum son sürümleri ekledim ekraN kartının.1,3 ü kurduktan sonra açılmadı.bir kere açıldı ondada bir süre sonra ekran sallanmaya başladı.ilacı olan pm den atabilir mi?fatalerror ws10 hatası.
oyuna Social Clubtan gir sorun gider.
Kratos'un sorunu düzeldi zaten , social club'ten girmeyle olmuyor , social club'ten de girse launcher çalışmak zorunda , hiçbir fark olmuyor galiba , sorun crackte.
Crack değiştirdi düzeldi.
-
quote:
Orjinalden alıntı: dr.dRe`
quote:
Orjinalden alıntı: msw
quote:
oyuna Social Clubtan gir sorun gider.
Kratos'un sorunu düzeldi zaten , social club'ten girmeyle olmuyor , social club'ten de girse launcher çalışmak zorunda , hiçbir fark olmuyor galiba , sorun crackte.
Crack değiştirdi düzeldi.
valla ben kendi sorunumu böyle hallettim, bir süre sonra kamera sallanıyordu social clubtan girince sorun olmuyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: genle yüklü gemi
arkadaşlar ekran sallanıyor durmadan onu nasıl çözeblirim.ve oyun çok kasıyor en kötü ayarlarda bile.acaba patch indirsem olur mu?
https://www.youtube.com/watch?v=MGS3gtnz_9g
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X