Şimdi Ara

GTA IV: Episode from liberty city - (ÇIKTI) (269. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.717
Cevap
1
Favori
244.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mhmtaslan

quote:

Orjinalden alıntı: mhmtaslan

arkadaşlar xbox hakkında pek bilgim yokta bi kaç sorum olucak.Oyunu sanırım harddiske indiriyosunuz.bende yokta nasıl oynayabilirim.

arkadaşlar hala cevap bekliyorum. yardım ederseniz sevinirim.üstten bi anlatsanız yeter

oynayamazsın

bu arada oyun yaklaşık 10 saat sürdü bitirmesi, ne çok kısa ne çok uzun orta civarlarda işte ama her dakikası eğlenceliydi zaten daha tam olarka %100 bitmedi daha gang warlar ve yarışlar var onlar bitmedi daha sadece görevler bitti...
  • 23 görew çok az geldi bana ama genede 40tl me deydi helali hoş olsun iidi güzeldi :D
  • Dürüst olmak gerekirse asıl oyuna para vermediğimden bu oyuna para vermekten hiç rahatsızlık duymadım. Rockstar'a helal olsun diyorum, müthiş bir oyun yapmışlar yine. Ben henüz bitiremedim ama 10 saat gerçekten iyi, birçok tam sürüm oyun bu kadar sürmüyor. Bkz. Fear 2.
  • Karakterlerin mimikleri bile çok harika yaw ara video değil film yapmışlar resmen,Rockstar a gerçekten helal olsun
  • Benimde beklediğim gibi çıktı oyun Rockstarı tebrik ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yolas

Dürüst olmak gerekirse asıl oyuna para vermediğimden bu oyuna para vermekten hiç rahatsızlık duymadım. Rockstar'a helal olsun diyorum, müthiş bir oyun yapmışlar yine. Ben henüz bitiremedim ama 10 saat gerçekten iyi, birçok tam sürüm oyun bu kadar sürmüyor. Bkz. Fear 2.

FEAR yine iyi hocam, 3 saat dayanmayan oyunlar var! RockStar zaten gelmiş geçmiş en iyi oyun firması gözümde. Yaptıklarının arkasında duran bir firma. Zaten kaç firma biliyorsunuz ki eleştirmek istediği şeyi açık bir şekilde, korkmadan yapabilen? RockStar bunu yapabiliyor, işte bu yüzden her zaman en iyisi onlar olacak ve en iyisini onlar yapacak.
  • Vay be 10 saat, adamlar yeni oyun yapmış neredeyse.
  • Grup kamerası mükemmel ya. Oyun da çok iyi. Acaba 2. DLC'nin konusu ne olacak, merakla bekliyorum.

Bu pipe bombalarını vanlere atmanın taktiğini bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsidian -- 19 Şubat 2009; 23:23:18 >
  • Banlı makina ile oynamam münkün değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzaffersezen

Banlı makina ile oynamam münkün değil mi?

Live giremedikten sonra pek mümkün gözükmüyor...
  • Ek paketin görevleri gerçekten çok güzel,orjinalinde bu kadar iyi görevler yoktu,bol bol aksiyon var

Yalnız ara videoların birinde görev aldığımız adamın bütün mallar meydandaydı,oyunu küçük çocuklarda oynuyor,Rockstar mahkemelere doymadı galiba
  • Hahaha, evet o sahne bombaydı ya. Tabii aslında bu oyunu küçük çocukların oynaması yasal değil, yaş sınırı var oyunda. Ancak bir şekilde bulup oynuyorlar, ama Rockstar'ın bu konuda yapabileceği birşey yok.

SPOILER

Tutukluları kaçırma bölümü de süperdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orjinalden alıntı: muzaffersezen

Banlı makina ile oynamam münkün değil mi?

Live giremedikten sonra pek mümkün gözükmüyor...

Harbi mi
    Bu oyunun kutulu versiyonu çıkmıyor mu?

• Hayır çıkmayacak.
  • Yahu arkadaşlar bu pipe bomblu bölümü nasıl geçiyoruz?? Kimse bahsetmemiş, internetten arandım baya ama forumlarda falan da yok kesin ufak bir püf noktası var kaçırıyorum ben. Yok abicim tutturamıyorum bombaları yahu

Yandan atmayı dnedim geride kalıyorlar, hızlanıp aracın önüne geçmeyi denedim yine tutturamadım ayrıca da sağolsun adam çatur çutur vuruyor seni
  • @talanas

Valla bende tutturamadım pompalı ile indirdim 3 arabayıda. Pipe bomb kullanman şart değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Texaslı

@talanas

Valla bende tutturamadım pompalı ile indirdim 3 arabayıda. Pipe bomb kullanman şart değil

Valla özürlü gibi hissediyordum kendimi, sağol içim rahatladı Pompalı iyidir, terminatör hesabı oluyor
  • İmkansız tutturması. Ben de tam orada kalmıştım, artık yarın devam ederim. Bugün Recep İvedik 2 denen iğrenç ötesi filme arkadaşın zoruyla gittim, film boyunca keşke GTA IV: L&D oynuyor olsam diye düşündüm.
  • O görevde en önemli şey,motorun üstünde olmamak,resmen açık hedef oluyorsunuz...

Arabaya binin,kamyonetleri savunan motorcuları arabayla ezin,kamyonetin önüne gelin.LBye bayağı bi basıp öyle bırakın bombayı,LB ye ne kadar uzun basarsanız o kadar kısa sürede patlıyor bomba....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 21 Şubat 2009; 13:27:11 >
  • Pompalıyla cidden daha kolay oluyor, o bombalar eziyet için konulmuş kanımca
  • 
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.