Şimdi Ara

GTA IV: Episode from liberty city - (ÇIKTI) (271. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.717
Cevap
1
Favori
244.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: darkd66

son görev için tavsiyeleriniz nelerdir? terry veya clay alakasız yerlede ölüp duruyorlar. gang savaşlarında o ikisinin özelliklerini fulleyip mi denesem?(özellikleri gerçi full e yakın)

Dostum son bölümde seçtiğin silahlar önemli,Terrynin bagajının tam ortasında MGye benzer bi silah bulunmakta bunu mutlaka al yakın mesafeden inanılmaz etkili bir silah,bununla birlikte el bombasını hapishanenin girişindeki çatışmalarda kullan,ara video girip helikopterlerin indiği sahne başlayınca kullanacağın 2 silah olmalı,yakın mesafede duvarın yanına gelen swatlar için Roketatar,uzak mesafelerde köprüde duran swatlar için sniper kullanmalısın.Böyle çok rahat geçersin.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 26 Şubat 2009; 22:48:13 >
  • oynamam lazım ama hdd yok points sorun değil alırımda hdd lazım kahretsin ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

Orjinalden alıntı: darkd66

son görev için tavsiyeleriniz nelerdir? terry veya clay alakasız yerlede ölüp duruyorlar. gang savaşlarında o ikisinin özelliklerini fulleyip mi denesem?(özellikleri gerçi full e yakın)

Dostum son bölümde seçtiğin silahlar önemli,Terrynin bagajının tam ortasında MGye benzer bi silah bulunmakta bunu mutlaka al yakın mesafeden inanılmaz etkili bir silah,bununla birlikte el bombasını hapishanenin girişindeki çatışmalarda kullan,ara video girip helikopterlerin indiği sahne başlayınca kullanacağın 2 silah olmalı,yakın mesafede duvarın yanına gelen swatlar için Roketatar,uzak mesafelerde köprüde duran swatlar için sniper kullanmalısın.Böyle çok rahat geçersin.........

SPOİLER!!!!

saol önerilerin için. zaten bir dahaki deneyişimde direk geçtim. bizim adamlar daha helikopterler gelmeden ölüyordu. oyunun beyni karıştı heralde geçen sefer.

SPOİLER!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: Miex

oynamam lazım ama hdd yok points sorun değil alırımda hdd lazım kahretsin ya

Alırsın olm ne olacak. 2.ele bi bak derim arada düşüyor 20 GB HDD.
  • GTA IV: The Lost and Damned'tan yeni Live rekoru

Rockstar Games'in Xbox 360 kullanıcılarına özel olarak hazırladığı ekstra içerik paketi "The Lost and Damned" indirilme rekoru kırdı. Yeni bir baş karakter, yeni görevler ve yeni bir senaryodan oluşan paket, çıktığı ilk günde gördüğü büyük ilgi sonucunda, daha önceki tüm indirilebilir içeriklerden daha fazla ilgiyle karşılaştı.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 27 Şubat 2009; 22:54:59 >
  • Öyun mükemmel olmuş cidden. Biz basit birşey gelecek diye beklerken, dolu dolu bir oyun yapmış adamlar.

Herşeyiyle dört dörtlük, helal olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yolas

Grup kamerası mükemmel ya. Oyun da çok iyi. Acaba 2. DLC'nin konusu ne olacak, merakla bekliyorum.

Bu pipe bombalarını vanlere atmanın taktiğini bilen var mı?

vanların yanında atmak pek mümkün değil. ben vanların rotasındaki bir ara sokağa girip bekledim, adamlar gelmeden 1 sokak önce falan yola atladım, daha sonra lb'ye basılı tutup patlamasına yarım saniye falan kala bombayı bırakıp gazı açtım. feci uçtu şerefsizler
  • Oyuna yeni basladım ve kendi kendime kızdım neden bu kadar zaman bekledim diye.Acayip zevkli.Efsaneye yakısan bir oyun.
  • ARkadaşlar benim başım taksilerle belada :S bizim kuzenden taksi istiyorum geliyo kapıları kitli taksi çeviriyorum y ye bas diyo arka sağ kapıya gidiyorum gidip arabayı çalıyo deliricem :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: madozan

ARkadaşlar benim başım taksilerle belada :S bizim kuzenden taksi istiyorum geliyo kapıları kitli taksi çeviriyorum y ye bas diyo arka sağ kapıya gidiyorum gidip arabayı çalıyo deliricem :S

Y'ye basılı tutmayı deneyin bir de arabaya binene kadar.
  • evet taksiye binebilmek için Y ye basılı tutmak gerekiyor...
  • Oyundan çektiğim bir resim :

GTA IV: Episode from liberty city - (ÇIKTI)
  • çok sağolun arkadaşlar işe yaradı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: RIDANES

Oyundan çektiğim bir resim :

GTA IV: Episode from liberty city - (ÇIKTI)

Koymayın böyle resimler ya...

Resime bakınca bile yükseklik korkum geldi aklıma. Bi acayip oldum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Oyuna yeni basladım ve kendi kendime kızdım neden bu kadar zaman bekledim diye.Acayip zevkli.Efsaneye yakısan bir oyun.

Benim de başlarda hiç hoşuma gitmemişti bu oyun,görevler falan çok yavandı sanki.

Ama bu sıralar bayağı bir oynuyorum muhteşem zevkli bir oyunmuş,görevler falan harika zevkli olmaya başladı.
  • arkadaşlar eklenti pakedini bitirincemi alıyım şimdiden mi alıyım ne önerirsiniz? birde hdd değişimi yaparsam nolucak o çektiğim oyun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Oyuna yeni basladım ve kendi kendime kızdım neden bu kadar zaman bekledim diye.Acayip zevkli.Efsaneye yakısan bir oyun.

Benim de başlarda hiç hoşuma gitmemişti bu oyun,görevler falan çok yavandı sanki.

Ama bu sıralar bayağı bir oynuyorum muhteşem zevkli bir oyunmuş,görevler falan harika zevkli olmaya başladı.

Piskopat ötesi bir oyun ya.Herşeyi bir kenara bırak al arabayı gez o şehirde yeter.Kalkamıyorsun başından gelecek hafta nasıl gelecek diye düşünüyorum,Cuma bir gelse akşam eve dönüp yumulacam direk valla Re 5'e zaman kalacak mı bilmiyorum

• Selam arkadaslar oyunu ps3te bitirdim tum gorevleri ile simdi xboxta live da bunu gordum ve su anda indiriyorm. Ancak bende xboxta bu oyunu oynamam icin cd gerekiyor dimi? ayrica ntsc u gta satan bulabilmemde yardimci olabilecek varmi?
  •  GTA IV: Episode from liberty city - (ÇIKTI)

Rockstar Games'in, GTA IV'ün X360 versiyonu için özel olarak hazırladığı ve indirilmeye sunduğu "Lost and Damned" isimli ekstra içerik paketi, oldukça başarılı bir tablo çiziyor. Verilere göre bahse konu bu paket, şimdiden 2 milyon indirilme sayısını geçmiş durumda ve yıl sonuna kadar da bu rakamın belli bir oranda artacağı tahmin ediliyor.

KAYNAK :http://www.actiontrip.com/rei/comments_news.phtml?id=030709_2

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Piskopat ötesi bir oyun ya.Herşeyi bir kenara bırak al arabayı gez o şehirde yeter.Kalkamıyorsun başından gelecek hafta nasıl gelecek diye düşünüyorum,Cuma bir gelse akşam eve dönüp yumulacam direk valla Re 5'e zaman kalacak mı bilmiyorum

33 saat olmuş oyunu oynama sürem :D.

Arada bir geziyorum arabayla turluyorum internet cafeye gidiyorum süper şeyler var,görevler desen tam bomba, gta'nın adına yakışır bir oyun yapmışlar harbiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 10 Mart 2009; 2:43:11 >

• 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.