Şimdi Ara

GTA IV: Episode from liberty city - (ÇIKTI) (272. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.717
Cevap
1
Favori
244.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun süper ya :) eklenti pakedini bitirincemi alıyım şimdiden mi alıyım ne önerirsiniz? birde hdd değişimi yaparsam nolucak o çektiğim oyun? bi el atın arkadaşlar :D
  • HDD değişimi olursa yeni HDD için eklentiyi Live'dan tekrar indirmeniz gerekecek.
  • tekrar para istiycekmi benden?
  • Tekrar puan isteme olayı olmaz çünkü bir kere parasını verip indirdiğiniz içeriği istediğiniz zaman tekrar parasız indirebiliyorsunuz. Sistem download ettiğiniz içerikleri sistemin de tutuyor. Kolay gelsin.
  • Keşke netten indirme olayı olmasaydı da bizde oynasaydık
  • eklenti paketi bende var oldukça keyifli ve hoşuma gitti
    GTA'ya yeni başlayanlara paketi önermiyorum çünkü bu tamamen ilk oyundan bağımsız bir oyun. Sadece zaman zaman karakterler kesişiyor.

Yani GTA IV ve lost and damned'in save'leri farklı oluyor. Örneğin bir fallouttaki gibi hadi şimdi lost and damned görevlerini yapayım diyemiyorsunuz. Farklı bir oyun gibi düşünün o yüzden acele etmenize bence gerek yok. GTAIV'ü bitirip sevenler ise bence kaçırmasın. Lost and damned'de multiplayer'da motor yarışı yapmak ve birbirimizi sopalamak bir hayli keyifli. Paketi indiren arkadaşları beklerim:)
  • Ek paket adeta bir film gibiydi,orjinalinden çok daha iyiydi,oynamayanlar çok şey kaybediyor,bi kere olsun elinizi cebinize atın bence
  • Gerçekten orijinal oyundan daha iyi bir hikayesi var. Niko'nun hikayesi çok sıradandı.
  • Arkadaşlar Lost and Damned i satın alıp indirdim. Gerçekten orjinalinden daha güzel ve derin bi hikayesi var.
    Oyunun yüzde 24 lerindeyim şuan. Politikacı bi adamdan görev aldım. Polis merkezine gidip otobüsteki mahkumları kaçırmamı istiyor. Ben de aynen dediği gibi yaptım. Gittim polis merkezine otobüsü kaçırdım. Ama şu polis halkasından kurtulamadım bir türlü. Nereye gideceğim de gösterilmiyor. Ben de polis merkezine geri dönüp kalan polisleri de öldürdüm. Yine değişen bir şey olmadı. Oynayan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi acaba?
  • tamam sorunu çözdüm. Oyun bugı sanırım.
    İkinci sefer denediğimde her şey olması gerektiği gibi oldu.
  • Bugün GTA IV oynuyordum,ve bizim Lost Damnettaki karakteri gördümilk önce emin olmak için baktım gerçektende oydu...
  • live takilan varsa gelsin :

gt: streetzw1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prince*
    Bugün GTA IV oynuyordum,ve bizim Lost Damnettaki karakteri gördümilk önce emin olmak için baktım gerçektende oydu...

Evet. Hatta lost and damned de GTA4 teki bir görev birebir var.
    Niko , Playboy ve Johnny nin birileriyle uyuşturucu ticareti yaptığı bölüm. Sonra adamlar polis çıkıyo falan.
    Tek farkı bu sefer Niko'nun yerine Johnny nin gözünden oynuyoruz.
  • Bazı sorularım var

1_Ya PS3'te eldiven nerde?
    2_PS3 oturma varmış nasıl?
    3_PS3'te hastaneye yatma

ACİL!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kpmustafa

Bazı sorularım var

1_Ya PS3'te eldiven nerde?
    2_PS3 oturma varmış nasıl?
    3_PS3'te hastaneye yatma

ACİL!

hiç bir şey anlamadım bu sorulardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark-knight

quote:

Orjinalden alıntı: Prince*
    Bugün GTA IV oynuyordum,ve bizim Lost Damnettaki karakteri gördümilk önce emin olmak için baktım gerçektende oydu...

Evet. Hatta lost and damned de GTA4 teki bir görev birebir var.
    Niko , Playboy ve Johnny nin birileriyle uyuşturucu ticareti yaptığı bölüm. Sonra adamlar polis çıkıyo falan.
    Tek farkı bu sefer Niko'nun yerine Johnny nin gözünden oynuyoruz.

Lost and damned videoları yayınlanınca o bölümü oynamıştım kısa süre sonra.Acaba onunla bunun alakası olabilirmi demiştim.Varmış demekki

• quote:

Arkadaşlar Lost and Damned i satın alıp indirdim. Gerçekten orjinalinden daha güzel ve derin bi hikayesi var.
    Oyunun yüzde 24 lerindeyim şuan. Politikacı bi adamdan görev aldım. Polis merkezine gidip otobüsteki mahkumları kaçırmamı istiyor. Ben de aynen dediği gibi yaptım. Gittim polis merkezine otobüsü kaçırdım. Ama şu polis halkasından kurtulamadım bir türlü. Nereye gideceğim de gösterilmiyor. Ben de polis merkezine geri dönüp kalan polisleri de öldürdüm. Yine değişen bir şey olmadı. Oynayan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi acaba?

hacım bişey sorucam benim live üyeliğim var , makinam pal , nereden kaç paraya kaç points alıp , pointsi nasıl kullanıp bu oyunu indirebilirim acaba ?
  • Ben nasıl yaptığımı anlatayım sana.
    E-bay'den kredi kartıyla 1600 microsoft point aldım.
    20 dolar civarı bi şeydi sanırım.
    Satın aldığım kişi redeem code unu bana mail attı.
    Daha sonra xbox da dashboard da redeem code a girip kodu yazdım.
    1600 point hesabıma yüklendi.
    Son olarak da GTA 4 Lost & Damned i bulup pointlerimle satın aldım ve indirdim.
    Yaklaşık boyutu 1.5 GB .
    Burada makinenin pal olması önemli değil.
    account unun ne olduğu önemli. Benimki us account.
    Senin de account un us dir büyük ihtimalle çünkü bana geçen sene sattığın makine ntsc-u idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark-knight -- 10 Mayıs 2009; 20:47:55 >
  • quote:

Ben nasıl yaptığımı anlatayım sana.
    Yaklaşık boyutu 1.5 GB .
    Senin de account un us dir büyük ihtimalle çünkü bana geçen sene sattığın makine ntsc-u idi.

yeni bi us account açıp alayım öyleyse hemen , çok saolasın hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: the c0smic

quote:

Ben nasıl yaptığımı anlatayım sana.
    Yaklaşık boyutu 1.5 GB .

yeni bi us account açıp alayım öyleyse hemen , çok saolasın hocam

hesabın uk ise uk points al hocam tekrar hesap açmakla uğraşma

• 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.