Şimdi Ara

GTA IV: Episode from liberty city - (ÇIKTI) (270. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.717
Cevap
1
Favori
244.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kısaca begendiğim noktaları yazayım.

hikaye cok hoşuma gitti benim. gta4 kadar uzun olmadığından o kadar cok yan karakter karmaşası yok. gayet derli toplu, başı kıçı belli bir hikaye olmuş.
    zaten oyun piyasasında bu rockstar kadar iyi diyalog, ara demo yazabilen firma yok bence. direk içine cekiyor insanı. ayrıca gta4ün hikayesiyle olan çakışmalar çok eğlenceli.

motorsiklet kullanımı iyileşmiş. gerçi sürüş fiziğini falan pek değiştirmemişler. motordan elemanın düşmesini zorlaştırmışlar. dan dun çarpınca eskisi kadar kolay fırlamıyorsun. bu da motor üstünde çatışma, takip olayını bayagı kolaylaştırmış.
    yalnız yeni eklenen motorlar nispeten rahatken, eski pg600 ler falan hala delirtebiliyor insanı. orda bi gelişme yok.

yeni silahlar güzel. grenade launcher cok etkili. sewed shotgun da motor üstünde cok etkili ve kullanması zevkli.

oynama süresi gayet tatminkar. o yarışlara, çete savaşlarına falan bulaşmadan sadece ana gorevleri oynadım. biraz da yeni tv showları, internet falan takıldım. yeni komedyen gelmiş klube, ona gittim falan.
    sonucta 15 saat civarında oyunu bitirdim.
    millet 6-7 saatlik oyunları paketleyip 60 dolara satarken, gayet yeterli ve fiyatının hakkını veren bir eklenti olmuş.

multiplayer için yeni eglenceli bir kaç mod eklemişler. gerçi ben pek sevmiyorum bu gta multiplayer olayını. hikayeden falan soyutlayınca gta nın pek bir numarası kalmıyor bence.
    ama seveni, oynayanı için guzel bir artı.

sonuc olarak sevdim ek paketi. özlemişim liberty city ortamlarını, iyi geldi

SPOILER
    bu arada oyun bittikten sonra credits ekranında o muze gorevinden sahneler gozukuyor. orda niko ön kapıdan cıkıyor, johnny arkadan cıkıyor. ortamı basan zenci eleman da çatıya kacıyor. üçünü ayrı ayrı gostermişler. yeni pakette o zenci elemanı oynayacağız herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr21 -- 21 Şubat 2009; 20:42:51 >

• Oyun bitti, tek kelimeyle süperdi. Bunu oyunu oynamayan GTA hayranı çok şey kaçırır. Parasını son kuruşuna kadar hakeden, tam sürüm birçok oyundan fazlası olan bir oyun.
  • beyler bazı yerlere düştü oyun ve şu açıklama var varsa ing ii olan bi yardımcı olur artık
    1, connect your xbox360 HDD to your pc with a HDD Connectivity kit
    or unpack your HDD case and use a simple sata cable.

2, turn on your pc and boot a windowsXP (only works with winXP!).

--------------------------------------------------------------------------------

3, run "Xplorer360_09b6_20gb.exe" or "Xplorer360_09b6__60.120gb.exe" depending
    on which size of HDD you have.

4, choose Drive -> Open -> Harddrive or Memcard... option.

5, after it loaded choose particion 3.

6, open the "Content" directory and inside open the "0000000000000000" directory

7, you have to open all the subdirectories of "0000000000000000" to find the
    installed GTA4 files. That directory what you looking for contains lot of
    files all of them with 162MB sizes (Data0000, Data0001, ...) PICS/2.jpg.
    You can find that directory easly if you intall only the GTA4 to the HDD.

8, when you found it you have to MAKE a NEW FOLDER which name is "00000002"
    under the GTA4 directory in this case under "545407F2" directory (PICS/1.jpg)

9, then open that new folder , right click on mouse and choose "Add..." option
    to add the "B66716ED23BE790FCF1210AB932119501DC7405E54" file.

10, after the copy finished close the programm , and turn off the pc.

--------------------------------------------------------------------------------

11, connect xbox360 hdd to the xbox360.

12, insert GTAIV disc and start the game.
    (on the first start you need xbox live connection)

13, then come an update and you have to apply that.

14, restart the game

15, when loading it will checked that a "DLC" has been downloaded. It is ok.

16, Enjoy it

• BEYLER YARDIM

https://www.gamepointsnow.com/ dan bir 1600 puan aldım google checkout kullanarak.sanal kartım var onu verdim kabul etti

neyse herşey tamam aldım 1600 puanı
    sonra emailime 2 tane mail geldi
    ilki tamamdır mesajı ikincisi ise iptal oldu mesajı
    nedeni ise stockta kalmamasıymış
    ve karttanda çekme yapmamıslar ama ben bu stock olayını nasıl görcem her seferinde böyle deneyerekmi bakcam....
  • demek düştü sonunda.
  • oyunu nete düşme ihtimali varmı?
  • Nete düşme ihtimali yok arkadaşlar. Oyunun indirilen konsolun kendine özel numarası ile uyumlu olması lazım. Bu yöntem bana sallama geldi.
  • Xbox live dan indirdiğiniz marketplace oyunları , xbox live taginize işlenir ve sadece o gamertagle çalışır.DRM kontrol mekanizması kırılmış değil , bu yüzden bu oyunu parayla alacaksınız başka yolu yok.
  • Oyunu bir senedir Ps3'de oynuyordum. Bugün 360'da oynamaya başladım. Gerçekten aradaki farka inanamadım. Çözünürlük bariz bir şekilde daha yüksek 360'da. Bulanıklık daha az. Görüş mesafesi daha uzun..

1 Senedir boşuna oynamışım ps3 de. Üstelik bir de ek paket çıktı 360'a...
  • GTA IV Johnny ile 10 dakika lık buluşma. Oyundan videolar

http://www.gamersyde.com/news_7566_en.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

Oyunu bir senedir Ps3'de oynuyordum. Bugün 360'da oynamaya başladım. Gerçekten aradaki farka inanamadım. Çözünürlük bariz bir şekilde daha yüksek 360'da. Bulanıklık daha az. Görüş mesafesi daha uzun..

1 Senedir boşuna oynamışım ps3 de. Üstelik bir de ek paket çıktı 360'a...

Aynen öyle. Bir arkadaşımla Beşiktaş'taki teknocity denilen yerde Ps3'te denedik ve gözlerimize inanamadık. Bariz bir biçimde kötüydü xbox360'a göre. GTA IV zevk xbox360'da yaşanmalı gerçekten.
  • torrent yorumlarına göre bu add-on çalışmıyor.. boşuna indirmeyin 1.78 GB
  • İlerleyen zamanda umarım banlı makinelerde çalışacak bir yol bulunur
  • gökyüzüne düşmüş aslında kesin bir yolunu bulmuşlardır yoksa boşuna koymazlar oralara...
  • Ben de dün bitirdim,hikayesiyle+görevleriyle gerçekten çok güzeldi,NİCO nun hikayesinden daha fazla ısındım karakterlere..........

Son görev adına yakışır şekilde tam manasıyla bir son görevdi.............

Gang Warslarda harikaydı,arkanızda 3 motorla birlikte çete savaşına gitmek acayip gaz verici."Let's Roll Boys" deyip motora gaz vermek bambaşka.2 çete savaşırken olaya bi de polisin karışması,ortalığı tam mansıyla şenlik alanına çeviriyor.

25 tanesinide bitirdim ve hiçbirini yaparken sıkılmadım........

Tadı damağınızda kalan bir ek paket olmuş,devamının mutlaka gelmesi lazım

• son görev için tavsiyeleriniz nelerdir? terry veya clay alakasız yerlede ölüp duruyorlar. gang savaşlarında o ikisinin özelliklerini fulleyip mi denesem?(özellikleri gerçi full e yakın)
  • Ben hiç gang savaşına girmeden oynadım son görevi, bir defada bitti. Bende hiç ölmediler.
  • ehehe dalga mı geçiyorsun. şaka bir yana deneyim o zaman birz daha, 3 kere denedim 2 kere aynı bi kere farklı yerlerden birisinden biri öldü.
  • Yok gerçekten, hiç ölmeden bir defada bitirdim son görevi. Ya ben şanslıydım ya da sen şanssızsın. Ama şöyle birşey var, oyun boyunca gittiğim her göreve çağırdım ben onları, o yüzden özellikleri gelişmiş olabilir.
  • quote:

gökyüzüne düşmüş aslında kesin bir yolunu bulmuşlardır yoksa boşuna koymazlar oralara...

yükleyen kişi çalışıp çalışmadığını bilmediğini söylemiş. yorumlardan birinde de çok yere düştüğü ama deneyen herkesin çalıştıramadığını söylemiş. deneyecektim çalışmıyorsa kasmaya değmez dedim, harddiskin içini aç, pc ye bağla, işlemleri yap vs.
  • 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.