Şimdi Ara

GTA IV: Episode from liberty city - (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.717
Cevap
1
Favori
244.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Drazian

ii de niye sinirleniyonki yanlış bildiysek hem Bilmemek Değil Öğrenmemek Ayıptır

arkadaşım sende her kulakdan dolma şeylere inanma
    akıl var mantık var ps3 nire pc niree
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezginkaya

gta serisi kadar daha eğlenceli bir seri görmedim gta4 de çok süper olacak eminim

Hep Dediğimiz Gibi 2008 Bereketli Olacak
  • 4 gözle bekliyorum..Grafikler müthiş...
  • Herifin yürüyüşü manyak.
  • Grafikler bu sefer vice city ve san andreasdaki gibi acelece yapılmış özenilmeden yapılmış bir şekilde deil bu sefer güzel olmuş.. Görevleride konusuda çok süper olur işallah.. Oyunda uzun olur doya doya oynarız..

Amin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Bence de GTA Sa hala şahane görünüyor bu arada belki inanması zor gelecek ama ben oyunun çıktığı günden beri makinamdan hiç silmedim Daha önce de söylemişimdir GTA nın yeri bende ayrıdır o hayallerimin oyunudur küçükken hayal kurardım böyle bir oyun olsa harika olur diye ama hiç umudum yoktu ta ki GTA 1 çıkana kadar O nedenle GTA yı hiçbir zaman silmem makinamdan ve oyunu pc de oynamaktan büyük zevk duyarım çünkü klavye mouse kombinasyonu ile çok daha rahat oynandığını düşünüyorum GTA nın

Bencede kanka gta serileri süper özellikle san andreas.Hala kurulu ve oynuyorum yamasınıda yaptım süper oldu

• Oyun içi ss ler ne zaman yayınlanır.Bunlar faso fiso
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

Oyun içi ss ler ne zaman yayınlanır.Bunlar faso fiso

bence bunlar oyun içi ss ler müthiş grafikler tabi pcninde iyi olması lazım böle olması için
  • quote:

Orjinalden alıntı: SERSAN

quote:

bence bunlar oyun içi ss ler müthiş grafikler tabi pcninde iyi olması lazım böle olması için

Umarım oyun içidir.Ayrıca gece olması süper olmuş
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SERSAN

quote:

Umarım oyun içidir.Ayrıca gece olması süper olmuş
    BeısNowõmenT

SS ler oyun ici !!!

YENI

GTA IV: Episode from liberty city - (ÇIKTI)

GTA IV: Episode from liberty city - (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 31 Mayıs 2007; 11:52:26 >

• up
  • Görüntüler harika ama hep dediğimiz gibi GTA yı GTA yapan grafikleri değil inanılmaz eğlenceli oynanışı ve dateylı oyun alanıdır Bu arada iç çamaşırı gözüken tiplere sinir oluyorum ya Bir de utanmadan poz veriyor hay allahım..
  • GTA 4 den beklentim, grafikler mutlaka gelişecektir. Adı üzerinde next gen. oyun. Ancak diğer gta lardan farklı olarak yaşayan bir şehir olacak sözüdür. Eğer denilen gibi bir oyun olacaksa, gta nın eski serilerinden çok daha müthiş bir oyun bizi bekliyor olacaktır.
  • bu oyun adama ps3 aldırır
  • bu konu pc bölümünden buraya mı taşındı arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sony555

bu konu pc bölümünden buraya mı taşındı arkadaşlar
    EVET TASINDI................
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezginkaya

bu oyun adama ps3 aldırır
    umarim PC'ye cikar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Bence de GTA Sa hala şahane görünüyor bu arada belki inanması zor gelecek ama ben oyunun çıktığı günden beri makinamdan hiç silmedim Daha önce de söylemişimdir GTA nın yeri bende ayrıdır o hayallerimin oyunudur küçükken hayal kurardım böyle bir oyun olsa harika olur diye ama hiç umudum yoktu ta ki GTA 1 çıkana kadar O nedenle GTA yı hiçbir zaman silmem makinamdan ve oyunu pc de oynamaktan büyük zevk duyarım çünkü klavye mouse kombinasyonu ile çok daha rahat oynandığını düşünüyorum GTA nın

Bence GTA:SA oynaması PS2'de daha rahat, 2 defa yüzde yüz bitirdim de oradan biliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo -- 4 Haziran 2007; 19:31:07 >

• up
  • gta4 ; x-box360`a da ayni tarihtemi cikacak ps3 Le ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.