Şimdi Ara

GTA IV: Episode from liberty city - (ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.717
Cevap
1
Favori
244.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: guardian_cj

bildiğim kadarıyla rainbow six:vegas oyunu xbox360'tan pc'ye cevrilmişti
    gta4'te de böle bişi yapılabilirmi?

olursa iyi olur
  •  GTA IV: Episode from liberty city - (ÇIKTI)

GTA IV: Episode from liberty city - (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 29 Kasım 2007; 22:51:53 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 29 Kasım 2007; 22:52:28 >

• rockstarı kutlamak istiyorum iğrenç grafikten kurtulduk ve bu oyuna göre güzel grafiklere sahip olduk yeni sslerden çok daha iyi anlaşılıyor
  • Vice City ile arasında bayağı fark var
  • arkadaşlar grafikler yine süper sayılmaz eski gta lara göre kıyaslamayın eski gta larda ps1 görüntüleri vardı neredeyse diğer oyun grafikleriyle kıyaslayın yine çok süper sayılmaz
  • Resimler ve yorumların için saol.PS3 alınır bu oyun için.
  • grafikler çok iyi
  • gta san andreası kurdum bende dün yeniden oynamaya başladım malum oyun 2005te yapıldı ve benim o zaman ne 19" lcdm vardı nede x1800xt'm şimdi full ayarlarda falan hala çok güzel görünüyor ve grafikler hala kaliteli.

gta IV dx10 tabanlı olmasada mevcut grafikleri sonuna kadar kullanacak ve bizi yeniden kendisine hayran bırakacak
  • Bence de GTA Sa hala şahane görünüyor bu arada belki inanması zor gelecek ama ben oyunun çıktığı günden beri makinamdan hiç silmedim Daha önce de söylemişimdir GTA nın yeri bende ayrıdır o hayallerimin oyunudur küçükken hayal kurardım böyle bir oyun olsa harika olur diye ama hiç umudum yoktu ta ki GTA 1 çıkana kadar O nedenle GTA yı hiçbir zaman silmem makinamdan ve oyunu pc de oynamaktan büyük zevk duyarım çünkü klavye mouse kombinasyonu ile çok daha rahat oynandığını düşünüyorum GTA nın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 28 Mayıs 2007; 12:44:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Bence de GTA Sa hala şahane görünüyor bu arada belki inanması zor gelecek ama ben oyunun çıktığı günden beri makinamdan hiç silmedim Daha önce de söylemişimdir GTA nın yeri bende ayrıdır o hayallerimin oyunudur küçükken hayal kurardım böyle bir oyun olsa harika olur diye ama hiç umudum yoktu ta ki GTA 1 çıkana kadar O nedenle GTA yı hiçbir zaman silmem makinamdan ve oyunu pc de oynamaktan büyük zevk duyarım çünkü klavye mouse kombinasyonu ile çok daha rahat oynandığını düşünüyorum GTA nın

arkadaşım sana yüzde yüz katılıyorum gta bence tüm oyunlardan güzeldir benim için ap ayrıdır.

• süper resimler yaw(aynı şeyleri yazmakdan bıktım yaa)

• Grafiklere bak süper ötesi
  • çıksada oynasak artık
  • grafikleri sarı gösteren bloom efekti artık nerdeyse her yeni oyunda var,colin mcrae dirt ve most wanted grafik yapısına benzettim sarımtırak bir görüntü hakim sanırım HDR yok bloom var görüntülere bakılırsa.
  • Beyler Ben bişey duydum PS3 oyunlarını PC de oynama falan die belki o proğramı bulursam PS3 GTA IV alırım oynarım valla.
    Bulduğum anda sizinle paylaşcam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drazian

Beyler Ben bişey duydum PS3 oyunlarını PC de oynama falan die belki o proğramı bulursam PS3 GTA IV alırım oynarım valla.
    Bulduğum anda sizinle paylaşcam...

sen o olayı ancak 15 yıl sonra yaparsın .daha ps2 oyunlarını çalıştıramayan pcler ps3 oyunlarını nasıl çalıştıracak.ulan ne adamlar var yaww
  • ii de niye sinirleniyonki yanlış bildiysek hem Bilmemek Değil Öğrenmemek Ayıptır
  • gta serisi kadar daha eğlenceli bir seri görmedim gta4 de çok süper olacak eminim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.