Gerçektende Pc ye çıkması iyi olur GTA 4 ün.Düşünsenize bir sürü topic GTA 4 diyeGTA yı tanımayan kalmaz, zaten yokta neyse...Ciddi diyorum çıksın GTA 4 ilk günde tüyerim almaya, başından kalkmadan oynarım
arkadaşlar işinize karışmak gibi olmıyayım ama pc ye masraf yapacağınıza alın bir konsol rahat edin hem daha karlı çıkmış olunsunuz hemde grafik şöleni yaşarsınız hem de hit oyunları ilk olarak oynama fırsatı bulursunuz..2-3 sene sonrada pc lerenizi yenilensiniz onlan devam edersinz...
arabalar daha gerçekçi olmuş vice citye göre. san andreastada bana arabalar gerçekçi gelmemişti oyuncak araba gibi duruyorlardı.
bu arada elemanımızın ismi neydi?
quote:
Orjinalden alıntı: ozan1179
arabalar daha gerçekçi olmuş vice citye göre. san andreastada bana arabalar gerçekçi gelmemişti oyuncak araba gibi duruyorlardı.
bu arada elemanımızın ismi neydi?
kardeş gta 4 le vice city hiç karşılaştırılır mı? vice city de arabalar pek arabaya benzemiyo zaten... san andreasta da arabalar oyuncak gibi geldi bana... ama gta 4 ü çoşturmuşlar...
PC'ye bu oyunun çıkacağı konusunda bir açıklama yok. Ki çıksa bile konsola çıktığından aylar sonra çıkar. Ekimde PS3 ve xbox360ta...
çok mnyak oyunda pc çıkmadıktn sora hç bi işine yaramaz çoğu kişinin burda..ps3 e o kdar para bayılmz kmse..Tamda öss ye hazrlancağam zmn çıkıo bide yaa pc ye...
neden pc yerine konsola çıkar anlamıyorum... her zaman pc konsola göre daha iyidir ama nedense son zamanlarda pc ikinci plana atılmaya başladı...
quote:
Orjinalden alıntı: sucveceza
neden pc yerine konsola çıkar anlamıyorum... her zaman pc konsola göre daha iyidir ama nedense son zamanlarda pc ikinci plana atılmaya başladı...
neye göre iyidir mebela ben hiç bir artısını göremiyorumda
quote:
Orjinalden alıntı: sony555
quote:
örneğin kontrol olarak pc çok daha iyidir... konsollarla fps oldukça saçma oluyo... ayrıca adam gibi oynamak için HD tv alman lazım onlarda o kadar ucuz değil... eğer kollarla ben daha rahat oynuyorum dersen pc ye zaten kol takılabiliyo... adam gibi oyun oynamak istiyosan kesinlikle pc tercih edilmeli...
quote:
quote:
quote:
örneğin kontrol olarak pc çok daha iyidir... konsollarla fps oldukça saçma oluyo... ayrıca adam gibi oynamak için HD tv alman lazım onlarda o kadar ucuz değil... eğer kollarla ben daha rahat oynuyorum dersen pc ye zaten kol takılabiliyo... adam gibi oyun oynamak istiyosan kesinlikle pc tercih edilmeli...
DOSTUM BEN SANA KATILMIYORUM
quote:
quote:
quote:
Konsola da klavye mouse takarsın... İstersen monitör de takarsın. Sadece oyun için pcye bir sürü para bayılmaktan daha mantıklı. En azından bir kere parayı veriyosun, 4-5 sene idare ediyor. Mesela hala Ps2'de oyun oynarım, spor oyunları bariz ps2de daha iyi ve çeşitli pcye göre. Ama tercih meselesi, ben pcde oynarım diyene de saygı duymak gerek....
pc ye çıkmassa iyi bir oyun olamaz!!! örneğin cod3 ü cod2 kadar kimse bilmiyor. (benim fikrim)
len ben severim bu seriyi pc ye niye çıkmıyor yahu yine mi korsan meselesi
olabilir ama işallah çıkarırlar pcye işallahh..
GTA serisi Hep Pc Ye Çıktı Buda Çıkar...
quote:
Orjinalden alıntı: flywer
GTA serisi Hep Pc Ye Çıktı Buda Çıkar...
Bence de öyle telaş yapmamakta fayda var Oyun, konsollara çıktıktan en fazla bir sene sonra (belki daha kısa bir süre sonra) pc ye de gelecektir Ama bu sefer grafik motoru kökten değiştiği için hatta fizik motoru da yenilendiği için çok güçlü bir pc isteyeceği kesin gibi gözüküyor. Gta sa ilk çıktığında o zaman kullandığım pc ile grafik ayarları orta da iken eh işte denilebilecek bir performans almıştım işlemcim o zaman amd 2600+ idi ekran kartım da geforce fx 5600 idi ram 1gb ama dediğim gibi eh işte diyebileceğim bir performansta çalışmıştı oyun şu an ki grafikler çok daha gelişmiş olduğunda orta seviye pc lerde bile zor çalışacak gibi görünyor.
quote:
Orjinalden alıntı: lycantrophic
quote:
quote:
quote:
Konsola da klavye mouse takarsın... İstersen monitör de takarsın. Sadece oyun için pcye bir sürü para bayılmaktan daha mantıklı. En azından bir kere parayı veriyosun, 4-5 sene idare ediyor. Mesela hala Ps2'de oyun oynarım, spor oyunları bariz ps2de daha iyi ve çeşitli pcye göre. Ama tercih meselesi, ben pcde oynarım diyene de saygı duymak gerek....
pc nin daha pahalı olduğunu kabuıl ediyorum ama pc dede seçenek çok fazla ps gibi bi kaç işe yaramıyoki pc istemediğin kadar çok işe yarıyo... bi insan sadece oyun oynamazki... yinede sana saygı duyuyorum... ps kötü değil ama kullanıldığı alan çok az...