Dostum San Andreas önce PS2 ye çıktı sonra 1 sene gibi bir sürenin ardından PC'ye çıktı... Herkeste aldı deli gibi oynadı... Emin ol ki modası geçmeyecektir... GTA bu...
Doğru
Abi Grafikler süper bence ya. Bu kadar serbest haritada böyle grafikler helal olsun walla. San Andreası nasıl aşarlar bilmiyorum ama aşarlarsa oyun tarihinde yeni bir sayfa açılır
ben en iyi 25 oyun videosunda baktığımda Xbox360 ve ps ye çıkacağı yazıyodu pc ye çıkartmaya bilirler
quote:
Orjinalden alıntı: flywer
quote:
Orjinalden alıntı: HiTBoY
Dostum San Andreas önce PS2 ye çıktı sonra 1 sene gibi bir sürenin ardından PC'ye çıktı... Herkeste aldı deli gibi oynadı... Emin ol ki modası geçmeyecektir... GTA bu...
Doğru
quote:
Orjinalden alıntı: BlackF!Re
pc ye cıkacak ama bu 2008 den önce olmayacak
bak bu dogru bu yıl komple ( pes ) lere calısıldı.
quote:
Orjinalden alıntı: ***Respect***
arka acilen ps3 aldırmam lazım
beleşciler hemen belli oluyooo
quote:
Orjinalden alıntı: CraCKerS_Tr
quote:
Orjinalden alıntı: ***Respect***
arka acilen ps3 aldırmam lazım
beleşciler hemen belli oluyooo
Bu sene yani 2008 de güzel oyunlar var fakat inşallah pc ler kaldırır
quote:
Orjinalden alıntı: flywer
Bu sene yani 2008 de güzel oyunlar var fakat inşallah pc ler kaldırır
valla ben bu oyunları oynamak için 2000 ytl yi gözden çıkardım... yeni bi pc toplicam... bu arada gta oldukça gelişmiş gerçekten mükemmele yakın
Uzun süre pc başında oturtacak bir oyuna benziyor. Daha pc'ye hapsolmamız için bayağı bekleyeceğiz ama beklediğimize değecek gibi. San Andreas'ı bitirmeden oynamayı bırakmıştım. Oyuncakçı arkadaşın görevleri bayağı zorlamıştı. Ama bitirene kadar devam etmeyi düşünüyorum tekrar kurup. San Andreas mükemmel bir oyun fakat Vice City'den sonra bazı noktaları bana eksik geldi. Görev çeşitliliği, devasa harita, binbir yeni ayrıntı vs. çok hoş güzel ama beni vice city gibi içine çekemedi. Vice city'i üç kez bitirdim ve her seferinde oyunun içerisinde o şehrin içerisinde yaşıyormuş hissiyle oynadım. San andreas bu hissi veremedi bana. Yaşamdan ziyade, soğuk bir şekilde bütünleşemediğim bir karakteri oynadım. Oyunun esprili tarafını da bulamadım -kör Çinli hariç- hemen hemen tüm diyaloglar sıradan. Vice city' de hemen her görevde gülebileceğiniz esprili bir şeyler oluyordu. Aynı zamanda radyolardaki espri kalitesi, çalan şarkılar falan da aşmıştı. Tabi bu oyunun geçtiği dönemdeki müziğin olağanüstü kalitesinden kaynaklanıyor ama :). Özetle; San andreas beni uçuramadı ama zevkle oynayabildiğim bir oyun, harcadığım vakte asla acımadım. Yeni oyun ne derece güzel olacak, ne şekil ortamlara gireceğiz muamma. Rockstar elini çabuk tutup oyunu erken çıkartır umarım.
2008 YILI SÜPER OLACAK HEM GTA4 HEMDE COD4 AYNI ANDA ÇIKACAK
quote:
Orjinalden alıntı: sametK
2008 YILI SÜPER OLACAK HEM GTA4 HEMDE COD4 AYNI ANDA ÇIKACAK
2008 baya bereketli olucak
Çıksın çıksın.
süper olcak
quote:
Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT
Pc ye çıkmıyorsa beni ilgilendirmez.Ve burada işi yok
arkadaşla düşüncemiz apaynı.
PC ye çıkarsa ii olacak ama ps3 ve Xbox bende olmadığı için biraz üzüldüm
bildiğim kadarıyla rainbow six:vegas oyunu xbox360'tan pc'ye cevrilmişti gta4'te de böle bişi yapılabilirmi?
valla gereksiz programları silmeye başladım . bilgisayarın güçlerini arttırabilirim sırf bu oyun için.
Adama yeni makina aldırır bu oyun valla.
Gerçektende Pc ye çıkması iyi olur GTA 4 ün.Düşünsenize bir sürü topic GTA 4 diyeGTA yı tanımayan kalmaz, zaten yokta neyse...Ciddi diyorum çıksın GTA 4 ilk günde tüyerim almaya, başından kalkmadan oynarım