1. Sanal Belleği 2048 - 4098 > DENEDİM OLMADI 2. Oyunda ESC - Game - Clip - Off > DENEDİM OLMADI 3. Ekran Kartı Son Sürüm
oyunu en baştan tekrar yükle. sonra oyuna 1.1 .1.2 1.3 1.4 yamalarını yükle. sonra razor cracğinin yap. sonra oyuna gir. windows games hesabı aç. ve oyunun ilk görevini yap. ve kaydet. kaydet ki sistem ilk önce kayıt alsın. sonra oyunu ilk görevden sonra kapat. 1.6 1.7 yamalarınıda yükle ve oyuna girip oynayablirsin artık. sorun vermez.
framework 3.5 yükle games for windows 3.3 yükle driverları güncelle ekran kartı driverlarınıda en soon sürüm yap.
zaten ati olduğu için kasma olucaktır. atiler sorun yaşıyor oyunda. o modeli tam bilmiyorum ama iyi serisi değil galiba 3000 serisi.
kolay gelsin.
Ben de şuan 1.4 Patch yüklü ve ben ilk görevi bile zorlu bir şekilde bitirip kaydettim çünkü eve gidene kadar oyundan atıyodu.Ekran kartını güncelledim denedim olmadı ama 1.6 1.7 patchları nıde deniycem iişallah olur. Bazen RESC10 Hatası çıkıyo bazende Mavi ekranla bilgisayar kapanıyo Oyunda en düşük ayalarda oynuyom ama yine atıyor