Şimdi Ara

Gta IV Fatal Error: RMN60 ve Windows Live giriş sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
1
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar birisinden elime geçen sahte gta IV cd sini zorda olsa indirmeyi başardım. Sahte oyun sevmem ama fırsat geçmişken deniyeyim dedim. ama oyun indikten sonra masaüstündeki logosuna tıkladığımda oyunu açmıyordu bende dosya konumundan açmaya çalıştım bu seferde Fatal error (RMN60) verdi, tamam xlive.dll yi indirip oyun dosyasına attım ama bu seferde galiba windows live girişi istıyordu ama ne yaparsam yapayım giriş yapmadı w. live' a. marketplace'de 80131509 hatası alıyordum, xbox a üye oldum başka emailler denedim ne yaparsam yapayım olmadı giriş yapmadı. bir aralarda 5365 sıra sayısı diyerek dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı hatası alıyordum, şu aralar oyun dosyasına sonradan eklediğim bütün .dll leri geri sildiğim için en baştaki hataya geri döndüm, diğerlerine göre daha kolaya benziyor ama gene ne yaparsam yapayım olmadı. en son olarakta 110 mb' lik bir update indirdim ona setup'a tıkladığımda oda windows live istedi. kısacası her şey kilit şu an sorunu bilen yada başından geçen yardım edebilirmi? sorun oyunu oynayıp oynamamak değil acayip kıl oldum :D hem yıl olmuş 2016 hala marketplacelerle uğraşıyoruz hey allahım. ama benim bildiğim GTA IV 2014 te w. live girişi istemiyordu galiba konu w. live ile alakalı olmayadabilir, dediğim gibi bilgili arkadaşlar bana yerdim edersen çok sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.