Şimdi Ara

GTA IV Favori radyonuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En çok hangi radyoyu dinliyorsunuz,dinlerdiniz?

• Aynı konu vardı ama tarihe karıştı. GTA IV'te de EFLC'de de en çok San Juan dinlerim.
  • vİBE VE jnr dinliyorum daha çok
  • Electro Shock 1,Beat 2
  • Independence Kendi yüklediğim şarkıları diniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Independence Kendi yüklediğim şarkıları diniyorum

aynen bende.gta sa radio müziklerini indirdim onları dinliyorum user trackstan birde vibe ve jnr
  • san juan sounds , beat 102.7
  • X'e basıyorum
  • JnR
  • ındependence fm
  • Indepence FM dışında söyleseniz daha iyi olur bence. Sonuçta Indepence FM sadece PC sürümünde bulunan, formalite icabı bir radyodur.
  • Vibe'ı severim,bir de rock müzik çalan bi radyo vardı,Black Sabbath'ın Heaven and Hell şarkısıyla Queen falan vardı ismini hatırlamıyorum radyonun.Bir de böyle güney amerikalı rap-hiphop tarzı bir radyo vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

Vibe'ı severim,bir de rock müzik çalan bi radyo vardı,Black Sabbath'ın Heaven and Hell şarkısıyla Queen falan vardı ismini hatırlamıyorum radyonun.Bir de böyle güney amerikalı rap-hiphop tarzı bir radyo vardı.

Rock olan L.C.H.C. ya da Liberty Rock Radio'dur. Güney Amerika olan da The Classics. Vibe'ı ben de severim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

Vibe'ı severim,bir de rock müzik çalan bi radyo vardı,Black Sabbath'ın Heaven and Hell şarkısıyla Queen falan vardı ismini hatırlamıyorum radyonun.Bir de böyle güney amerikalı rap-hiphop tarzı bir radyo vardı.

Rock olan L.C.H.C. ya da Liberty Rock Radio'dur. Güney Amerika olan da The Classics. Vibe'ı ben de severim.

Evet Libety'di.Diğeri de the classics değil, San Juan'mış Youtube'tan baktım.
  • San Juan, hip-hop, rap değil Latin ve Reggaeton tarzı çalıyor ama. Hatta vokalist kadın Reggaetooon! diye bağırıyor. Benim de en sevdiğim radyodur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 9 Şubat 2012; 23:00:23 >
  • radio vladivostok du sanırım adı ben onu dinlerdim hep
  • beat.
  • EFLC'de hiçbirini sevmedim dinlemiyorum hani kırk yılda bir dinlersem Rock açarım.

Ama GTA IV'de her zaman "Vladivostok" şaşmaz.Eins, zwei, drei schicki schicki schweine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakc.

EFLC'de hiçbirini sevmedim dinlemiyorum hani kırk yılda bir dinlersem Rock açarım.

Ama GTA IV'de her zaman "Vladivostok" şaşmaz.Eins, zwei, drei schicki schicki schweine

O şarkıyı ilk duyduğumda gülmüştüm ben ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Orijinalden alıntı: Burakc.

EFLC'de hiçbirini sevmedim dinlemiyorum hani kırk yılda bir dinlersem Rock açarım.

O şarkıyı ilk duyduğumda gülmüştüm ben ya.

İlk duyduğumda bendede bir tebessüm oldu ama sonra çok hoşuma gitti şarkının adını aradım baya buldum sonunda.Söyleyen "Glukoza" şarkının adı "Schweine" imiş."Domuz" demek.Klibide güzeldir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.